KKCenterhk pink wig review

11/12/2011

Helou!

KKCenter lähetti mulle muutama päivä sitten tämän ja tuon aikaisemman postauksen peruukin.
Kyseessä on siis tällänen ällösöpö pinkki pampulahirvitys.

Both ponytails are clip-ons


Okei, oon ihan rehellinen ja sanon että tää ei ollu mikään loistotuote, tai siis okei näyttää söpöltä mutta noi poninhännät on tosi ohuet ja ne ei oikein pysy päässä kiinni. Plus että noi lisäkkeet on eri väriset ku toi pinkki polkka.. mutjoo söpö tää on!

Erään tuttavani pyynnöstä tein My Little Pony inspiroituneen meikin, älkää tuomitko, en nimittäin tiedä niistä poneista mitään ellei sitä kauheeta suomalaista alkutunnaria lasketa 

minne menneet on yksisarviset.. minne taikaolennot häipyiivääät jneMeikkiin käytin limecrimen huulipunaa, sugarpillin paria luomiväriä ja mintunvihree luomiväri on jotain ebaypaskaa joka karisee heti irti kun vähän koskee..


Oon nyt taas maannu jossain flunssapaskassa kotona muutaman päivän, toivottavasti ens viikolla pääsisin tekee jotai rakentavaa et voisin teille esitellä muutaki kuin mun turvonnutta naamaa ja perukkeja. 

Tänään muuten kävi hassu juttu, 11.11.11 klo 11:11 postimies tiputti postiluukkuun noutolapun enkä oo tilannu yhtään mitään.. plus et se on lähetetty expressinä jostain ulkomailta pari päivää sitten. En oo uskaltanu viel hakee sitä XD..... 

Mutjoo, hauskaa viikonloppua, en jaksa nyt kauheesti kirjotella. Toivottavasti kuvat kertoo puolestaan ja toki saa kysyä jos on jotain kysyttävää! Toivotaan et ens viikolla postaan jotain hieman rakentavampaa.

WANT THIS WIG?

KKCenterHK


Now you can get -13% off !unique coupon code : BLGB38TA13
Coupon Amount : 13% Off
coupon code of End Date: 28,Feb.,2012


17 comments :

 1. arvostan että kerrot rehellisesti onko peruukki paska vai ei :) ettei oo sellasta nuoleskelua mitä monessa muussa blogissa näkee. Keep on!

  ReplyDelete
 2. Tuo peruukki on ihanan värinen :)
  Ja meikkisi on jälleen kerran upea!
  En tajuu kui osaat meikkaa noin hyvin.. :')

  ~Anni

  ReplyDelete
 3. The wig is super cool and the makeup is awesome :D

  ReplyDelete
 4. Tässä meikissä on niin ihanat värit. Olet niin kaunis:) ja musta on tosi makeeta kun aina panostat näihi sun meikki kuviis et rekvisiitat toimii ja näin. Jeah

  ReplyDelete
 5. oooo ihana toi tucca ja meikit :--o !

  ReplyDelete
 6. Söppänä meikki! <3 Ja miten niin "turvonnut naama", itse en edes meikattuna näytä noin hyvältä jos olen flunssainen ;D

  ReplyDelete
 7. Ää, kerrothan sit seuraavas bloggaukses mitä siin paketis oli? XD koska nyt muaki jännää :c
  Etkä sä edes näytä nuhaselta ! :o

  ReplyDelete
 8. Jessus kui söppänä jälleen kerran : D

  ReplyDelete
 9. Osaatko auttaa?
  Katselin että osaat meikata ja mielikuvituksesi on mieletön niin kyselisin tällaista. Eli Harrastan Roller Derbyä ja halua peliin näyttävän "meikki-maskin" ei mitään naamiota vaan erittäin näyttävän meikin jossa saisi olla mukana pin uppia ja rockabillya. Meidän joukkueen värit on Musta-Fuksia ja pelinimeni on Rosie B.Bad eli pystyisitkö vinkkaamaan miulle jonkun hyvän uuden idean tai vaikka joku vanhoista meikeistä?

  ReplyDelete
 10. Miten olisi meikkitutoriaali jossa tutoat meille kuinka meikkaat muut kasvosi, varjostat ja valotat kasvojesi piirteitä, poskipunan käyttö, puuterin käyttö jne.

  Olisi tarvetta kun itselläni tulee niin kauheaa jälkeä kun yritän naamaani puuteroida :D Sinulla kun on niin kauniin tasaisen ja puhtaan kauniit kasvot!

  ReplyDelete
 11. Hello I am a follower of your blog, and I love your style and your makeup!
  I invite you to follow my blog, because we have similar tastes:)
  I have a picture of you in my inspiration section, I hope you do not mind!
  A kiss from Spain!
  I follow you on facebook;)

  ReplyDelete
 12. This is amazing. The wig the makeup everything!

  ReplyDelete
 13. Minkä merkkinen peruukki sulla on proffakuvassa?

  ReplyDelete