Midsummer

6/23/2012

Hi!

Ei nyt oikeesti oo mitään oikeeta päivitettävää joten spämmään vaan pari kuvaa eiliseltä! Oltiin viettämässä Juhannusta aika isolla porukalla Villen luona ja kivaa oli! Kuvia muusta juhlakansasta mulla ei oikeastaan ole koska heti kun sinne saavuin niin julistettiin ettei kuvia saa ottaa, pöh. No mutta en oikeestaan muistanutkaan kaivaa kameran esiin kuin kerran illan aikana että ei olis paljon kuvia otettu muutenkaan!

Päivän meikki oli kevyempi kuin yleensä, pastellinsävyistä luomiväriä eikä yhtään huulimeikkiä! En oikeestaan ollu suunnitellu mitään tollasta meikkiä mutta kun halusin tunkee noi hiuskukat päähän niin tein sitte niihin mätsäävät värit.

I really don't have anything to update about so i'll just spam pictures from last night's midsummer party! I really don't have any pictures of the other people there since no one wanted to be in pictures, blah. But anyway i didn't even remember to get the camera out of my bag but once so..

My makeup was lighter than usual, pastel eyeshadow and nothing on my lips.
Pukinmäen gangsta. Illan löhöämisasuna toimi melkeen sama asu kuin edellisessä postauksessa, ainoo ero vaan että koko alaosa on eri... eli oikeestaan vaan paita ja laukku on sama lölz. Tuli vähän sellanen sirkuspelle olo noissa kaksvärisissä sukkahousuissa. Mulla on ollu noi varmaan ikuisuuden mutten ikinä oo käyttäny.

My outfit was almost the same as in my last post.. well only the shirt and my bag are the same but anyway! I kinda felt like i was some sort of circus clown when wearing 2 tone tights.

Smurffikylään aka Ugandaan saavuttuamme korkattiin sitten muutamat ja ängettiin kaikki n.20 ihmistä yhteen yksiöön hauskuuttamaan toisiamme. En oikeestaan tuntenut alunperin kuin muutaman tyypin tuolta, mutta löysin pari sielunveljeä illan aikana mm. Marilyn Mansonin ja Vivienne Westwoodin kautta.

When we arrived to this little Smurf village, we started to drink and enjoy the summer. We had like 20 people there in one room small apartment. I only knew few people there but i got some new soulbrothers through Marilyn Manson and Vivienne Westwood.

 Kääpä ja sen pieni lonkero. Pidettiin omat Die Antwoord bileet kun muu porukka lähti ulos grillaamaan ja muuta.

Kääpä aka Beniitta aka the BFF and her small long drink. We had our own Die Antwoord party when rest of the people went out.


Kimin mysteerinen Pokemon juomapeli 

Kimi's mysterious Pokemon drinking game

Tälleen lopuksi herkkää kuvamateriaalia. Kiitos kauheesti kaikille kivoille ihmisille joita tuolla oli ja toivottavasti vielä kesän aikana eksymme Ugandan savimajoille.

For the end; some weird pictures. I had a lot of fun! Thank you all!


pusspuss
 Buldoggipauli

Parvekkeen savuisissa tunnelmissa käytiin syvällisimmät keskustelut!Mitäs te teitte eilen? 


17 comments :

 1. You are soo beautiful! I love the makeup and the outfit looks STUNNING!! I like the tights, they looks awesome, but however I can understand feeling like a clown in them, it's very unusual :)

  ReplyDelete
 2. Hahahah I know that drinking game XD
  I bet you had a great time :) your outfit and make-up were amazing as always!

  ReplyDelete
 3. love your make-up ^^
  http://fashionparade-fanny.blogspot.hu

  ReplyDelete
 4. Mistä noi sukkahousut on? :) Just kivat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on niin vanhat etten enää muista kyseisen putiikin nimeä D:

   Delete
 5. tiiätkö, täytyy oikeesti sanoo että sulla on niin kauniit kasvot piirteet et niille käy tosi hyvin vaikka millanen meikki! ja on muutenkin hauska nähdä sulla välillä vähän erillaista ja kevyempää meikkiä (: oot taitava ja vietähän muuten kiva juhannus ;))

  ReplyDelete
 6. Miten sä tai Kääpä saatte noi hiukset tollai päälael?x)
  hyvin kysytty... siis tuollai niiku sul on tos punases peruukis yläkuvas : D

  ReplyDelete
 7. oot kyl tosi taitava ja aina ihania värejä silmissä ja hiuksissa:) nyt sit tälläne ehotus ku teet noit leffa aiheisii meikkei ni olis hieno nähä vaikka Poison ivy (batmanist) ja sit vaik joku kukka juttu esim lilja? :)

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanat hiukset sulla! ♥
  Noitte kukkien värit sopii älyttömän hyvin sun meikkiin :)

  ~Anni

  ReplyDelete
 9. mistä tuo laukku? :)

  ReplyDelete
 10. Love the outfit and the pics :D looks like you had loads of fun ;)
  Smashinbeauty.com

  ReplyDelete
 11. söpön värinen meikki ::: )

  ReplyDelete
 12. Ootko menos Lady Gagan keikalle? :D

  ReplyDelete
 13. You are so fricken pretty, I love your hair (damn the volume) and eye makeup.

  ReplyDelete