School things

6/14/2012


Hello!

Tänään tupsahti kirje että olen päässyt Helpaan kosmarilinjalle! Jes!
Varmaan enemmän kallistuisin kosmetiikkaneuvojan koulutukselle jos se järjestetään tänä vuonna, saa nähdä.
Mua järkytti kyllä tossa kirjeessä se että hakijoita on ollut 790 ja vaan 18 on valittu sisään! En tiiä millä taikatempulla mä oon päässy kun on varmasti hakenut sellaisiakin jolla on paljon kokemusta ja muuta..

So, today i got some exciting news.
I finally got into the cosmetology/beauty school!
I was really shocked when i read the letter and it said that 790 people have tried to get in and only 18  people actually got in... Tietääks kukaan miten tiukkaa tää on Helpassa? Ei siinä mitään, otan kyllä korut pois jos ei sovi pitää mutta äh :( ärsyttävää rämplätä niitä sit takas naamaan aina koulun jälkeen ..

"Facial piercings not allowed in school"And here's a short note from Rose Shock's facebook page.
Since i got tons of comment saying stuff like: "Ofcourse you get in, you are so good with makeup" or "You are already so talented, they would be crazy to not to take you in" i wanted to clear things up a bit.

So yes, they don't know me, my face or my blog. I only got in with my grades. I didn't even have entrance exam.


Tän päivän lookki on laiska koska eipä juuri ollut syytä laittautua kun kävin vaan lääkärissä ja sen jälkeen kaupoissa ostelee ruokaa ja sen sellasta.

And here's a picture of today's look, i didn't really go anywhere, just visited hospital and did some grocery shopping around Helsinki center. I tried my new LimeCrime liners, i think they are pretty good! 


Ja joo otettiin verikoe, koska jälleen uus syy rampata lääkärissä; epäilevät et mun kilpirauhasessa olis jotain vikaa.. Noh, ei olis yllätys kun äidillä ja sen isällä molemmilla leikattu kilpirauhanen. Molemmilla vaan kauhee arpi siitä leikkauksesta.. ihanku olis yritetty pää leikata irti lol.

I visited hospital this morning and they took some blood test since my doctor thinks i may have something wrong with my thyroid. My mom and her dad both have their thyroid operated and the scar looks like someone tried to cut off their head lol.


Pitänee nyt täyttää noi koulusta tulleet laput yms muuta!

Mites te, pääsittekö kouluun jos haitte?

27 comments :

 1. Onnittelut tuosta kouluun pääsemisestä :)

  ReplyDelete
 2. Vau, onnea!
  Musta sä kyllä ansaitset paikkas tuossa koulussa! En oo koskaan ennen törmänny ihmiseen, joka osais nää meikkihommat paremmin ku sä : >

  ReplyDelete
 3. En päässy, kolmas vuos kun yritän joten nyt vaan luovutan tän paskan kanssa ja etin töitä :D

  ReplyDelete
 4. It's a pity that Make-up Artist school is so expensive :( But then again.... You're so talented and creative and it's all self-thought - I'm perfectly sure you will be able to work as a Make-Up artist even if you don't have a degree from such a school :D Congrats about being accepted at the cosmetology school!
  "Facial piercings not allowed in school" <- what a bummer! I don't even really understand the reason for that. It's like this one time when a teacher of my school tried to convince us that having a face piercing is baaaad when working in a clean room laboratory - where you have full body suits and face masks anyway!. As if it would make any difference then *lol*

  Considering your thyroid... like i said on twitter I'm pretty sure it will be okay, maybe you'll have to take some pills but usually if these things are discovered at an early age you can get over it by taking pills and don't have to undergo an operation :) I read a lot about that subject because I also have a problem with my thyroid and my uncle had an operation - and his scar is almost not visible! I think it also depends how it is done, and nowadays there are pretty good minimal-invasive techniques, so even if you need an operation your scar will probably look much less obvious than you parents' ^^

  ReplyDelete
 5. Eppäileekö ne liikatoimintaa? Mulla nimittäin on, hoidot alotettiin joskus puolisen vuotta sitte. :P

  ReplyDelete
 6. Oho, noin paljon hakijoita ja noin vähän otettu sisään :O onnea! Ite pääsin haluamaani lukioon, kelpaa! *--*

  ReplyDelete
 7. Kaikki muut sai jo tietää koulustansa, itse tiedän kampaajakoulusta vasta ehkä huomenna tai maanantaina :x

  Ja tuolla koulussa ne narisee kyllä lävistyksistä, mutta periaatteessa asiakastöissä vaan pitää olla ne pois. Voi vedota sitten siihen, että laittaa ne pois aina asiakkaiden ollessa paikalla tai pistää sitten häivekorut. En tiedä onko asia muuttunut, mutta periaatteessa siellä on totaalikielto vain niiden asiakkaiden takia (joita tulee opiskelun varrella sitten joskus, ei ekana vuonna varmaankaan). Toivottavasti saisit pitää lävistykset, kun itse surettaa oma ylähuulen keskellä ollut koru, kun ne on mahdottoman sieviä ja oma reikä meni umpeen sairaalareissun aikana :x Kun leikkauksissa pitää ottaa kans kaikki veks. Ja sellainen paikka umpenee jossain vartissa, jos on huono tuuri.

  Mutta onneksi olkoon! Terv. sivustaseuraaja ja blogistalkkaaja

  ReplyDelete
 8. onnee! tiiän ainaki kaks bloggaajaa, jotka on helpassa
  uinon.indiedays.com eerinin.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. mua huvitti ton sysihilkan kommentti... poikaystävällä oli kilpirauhasen liikatoiminta tosin lievänä ja hänen ei tarvinnut ottaa kuin yksi jodi tabletti ja olla päivä sairaalassa ja se siinä :D söi tosin pari viikkoa jotain tabletteja kerran päivään jotka tehostaa jodin vaikutusta...

  mut onnea kun pääsit! kannattaa ehkä ottaa ne lävärit pois jottei tuu nipotusta :I

  ReplyDelete
 10. Vautsi onnea! :) Itekin haluaisin joskus opiskella kosmetologiksi, mutta kunhan nyt saisin tämän nykyisen tutkinnon pois alta, ja tätä nykyistä tutkintoa opiskellessa oon tullut siihen tulokseen, että oon väärällä alalla :D

  ReplyDelete
 11. oot kyllä niin kaunis ! ♥
  tykkään hirmuisesti sun meikeistä ja tukasta :33

  ReplyDelete
 12. Onnea! :) Mäkin pääsin kosmetologilinjalle mut en tohon samaan kouluun :D

  ReplyDelete
 13. onnea ihan sikana että pääsit sisään :) ♥

  ReplyDelete
 14. Onnea!! paljon keskiarvo? :)

  ReplyDelete
 15. Congratulations!!! Hope you have also good results on your blood test. Love the liner and hey, you look cute pale and tan! wtf? hahaha. Kisses from Venezuela ;)

  ReplyDelete
 16. Congratulations! I am so happy for you, I know you will have a wonderful time at that school! :-)

  ReplyDelete
 17. Halpassahan on myös teatterimaskeeraajalinja, se vaan pidetään jostain syystä salassa, sinne pitää soittaa ja kysyä.

  ReplyDelete
 18. onnee opiskelupaikasta ! :)
  terv, vuoden päästä valmistuva kosmetologi

  ReplyDelete
 19. Ite oon kans Helpasssa, vaan kylläki Roihuvuoressa kokki linjalla. Neki narisee lävistyksistä, jos ollaan keittiössä, ne pitää ottaa pois.

  ReplyDelete
 20. ainankaan hiusalalla ei tarvitse ottaa pois ja kyllä ihmisillä siellä on rakennekynsiä vaikka itsekkin aluksi kauhistelin sitä että lävistykset pois ja kynnet lyhyeksi... eipä kukaan ole edes huomauttanut asiasta :)) eli ei tarvitse ottaa pois :)

  ReplyDelete
 21. Onnea! Toivottavasti viihdyt siellä! Meikki ja hiukset tosi kivasti, toivottavasti sinulla ei mitään vakavaa ongelmaa siinä kilpirauhasessa..Hyvää viikonloppua!

  ~Kristiina

  ReplyDelete
 22. Silloinkun mä opiskelin Helpassa niin eivät kyllä naamaläväreistä mitään nurisseet :) Tosin en kyllä ollut kosmetologilinjalla. Onnea joka tapauksessa paikasta, toivottavasti jaksat opiskella loppuun asti!

  ReplyDelete
 23. Congratulations!
  I'm going to make-up artist school in Norway, and here it's crazy expensive as well, but I'm saving up for it!

  ReplyDelete
 24. onnea ! :)

  ihanat noi sun meikit c:

  ReplyDelete
 25. woooow, great job !!!! amazing make up...I like it :)
  sharply and beautifully :)
  I invite you to me as a second !!!
  I can not resist and added to the watchlist.
  Greetings from Polish

  ReplyDelete
 26. mä oon helpassa koulussa ja se on itseasiassa ihan opettajasta kiinni että pitääkö tosiaan repiä naamasta kaikki lävistykset pois vai ei. mutta yleensä ne kyllä sanoo siitä, ainakin ensimmäisellä vuodella. itse oon parturi-kampaaja linjalla ja mulla on naamassa kans reikää jos toista, nii ekalla vuodella just valitettiin tosi paljon, mut eipä enää. :)

  ReplyDelete
 27. Oiii mistä nuo limenvihreät hiuspötköt on peräisin!? :o ja kuinka pitkät?

  ReplyDelete