mukuCHU: Dolly eye Pink review

8/31/2012

Eye-mazing Friday!

So, mukuCHU sent me these lenses some time ago and here's a mini review.
These are pink lenses from Dolly Eye series

When i wore these for the very first time i was really surprised because they are super pigmented and bright! Usually pink lenses turn out to look more like brown/purple in my eyes but these are bright, true pink! 

These are only 14.2mm diameter so they have really small enlargement effect.


As you can see, they are really really really bright. 
I specially recommend Dolly eyes series for cosplay lenses! They are so bright!
 excuse my shitty school makeup..

Here's couple of looks that i've done with these lenses, they are perfect for bit "crazier" looks!


I have to say that these lenses are now one of my favorites, they look incredible and are really comfortable.
Dolly eye lenses come in 6 different colors, i would love to get them all just because these lenses stole my heart.


If you haven't got your Halloween lenses yet, how about trying Dolly eye lenses?
They are out of this world!


BUY HERE

17 comments :

 1. I have to say that these days i've been looking for pink lenses. Thank you for your review :D
  they look totally stunning

  ReplyDelete
 2. Your looks are always amazing! xx

  ReplyDelete
 3. Mulla on ikävä sun meikkitutoja :(

  ReplyDelete
 4. wow what an amazing look <3 the last pic is the best <3

  ReplyDelete
 5. herranjumala sä oot kaunis! huhhuh!

  ReplyDelete
 6. The pink contacts looks so opaque on your eyes <3 I love them!

  ReplyDelete
 7. The bright pink is awesome :)

  ReplyDelete
 8. Rakastan blogiasi, se on ihana ja tekmäsi meikkilookit aivan loistavia :) Koska olet selvästi valveutunut näissä kosmetiikka-asioissa ja olet kertonut Lime Crimen olevan yksi lempimerkeistäsi, ja he ovat olleet sinuun yhteydessäkin, tahtoisin kysyä mikä on mielipiteesi tästä repackaging-metelistä, joka Lime Crimen ympärille on viimeaikoina noussut? Olen ihaillut kyseisen merkin tuotteita, lukenut hyviä arvosteluja (yhtään tuotetta en omista, rahaton kun olen), mutta yhtäkkiä blogeja selaillessani törmäsin todella huonoon arvosteluun, josta taas aukesi miljoona kamalaa arvostelua lisää. Pääasiassa arvostelut kohdistuvat yhtiön toimintaan ja siihen, että Lime Crimen tuotteiden väitetään olevan kymmenen kertaa halvemman toisen merkin tuotteita uusissa, kalliissa pakkauksissa. Yhtiön toiminnan kerrottiin useiden eri esimerkkien ja kertojien avulla olevan uhkailevaa, määräilevää, salamyhkäistä, ennenkaikkea välinpitämättömyys ja asiakkaiden vähättely iski silmään, kuten myös yhden negatiivisen huulipuna-arvostelun tehneen bloggarin uhkaaminen oikeustoimilla ja vaatiminen kaikkien Lime Crimea koskevien arvostelujen poistoon ja niiden korvaaminen yhtiön jäsenten itse kirjoittamalla anteeksipyynnöllä ja sen julkaisu bloggarin omalla nimellä. Lime Crimelta tulleesta sähköpostista oli screencapeja netissä ja siinä todella bloggaria vaadittiin postaamaan sähköpostiin kirjoitettu teksti, jossa bloggari myönsi olevansa valehtelija. Doe Deeren kerrottiin olevan ylimielinen, asiakkaitaan haukkuva ihminen, joka vielä aika hyvien todisteiden valossa oli käynyt vetämässä Sugarpillin nimeä lokaan, kohdistaen heihin samankaltaisia syytöksiä. Tiedän, että kaikki ei voi tykätä kaikesta ja varsinkin internetissä pahat kielet laulavat jatkuvasti ihan vaan huvin vuoksi, mutta täytyy sanoa, että oma perspektiivini muuttui. Nyt en enää tiedä, tahdonko tilata kyseisen merkin tuotteita vai en. Entiset fanit ja kanta-asiakkaat olivat lähetelleet tuotteita bloggareiden testattavaksi, päästäkseen niistä eroon ja tuodakseen ongelmaa julki. En ole itse mikään helposti höynäytettävä, mutta lueskelin näitä juttuja monta tuntia ja aika hyvät perustat näillä voimakkailla väitteillä kyllä valitettavasti on. Tuotteiden uudelleenpakkausta nyt tekee todella moni, ei se ole itsessään väärin, mutta se, että valehdellaan tuotteiden olevan täysin itse kehiteltyjä ja uniikkeja, on. Myös se on todella väärin, että uhkaillaan rehellisiä mielipiteitään julkisesti lausuvia yksityishenkilöitä ja laitetaan sanoja näiden suuhun. Siksipä haluaisin kysyä sinun mielipiteesi asiasta, oletko tällaiseen törmännyt ja mikä on mielipiteesi? Jos saisin vaikka jotain osviittaa, että kannattaako merkkiin oikeasti luottaa vai ei :)

  Tässä linkkejä muutamaan keskusteluun:
  http://www.lipsticksandlightsabers.com/2010/01/lime-crime-beneath-glitter.html
  http://www.lipsticksandlightsabers.com/2009/10/mineral-mayhem-v25-mutiny.html
  http://sparkleandglitter.co.uk/2010/03/lime-crime-drama/
  http://www.portraitofmai.com/2012/02/lime-crime-you-still-havent-learned.html
  http://www.examiner.com/article/is-it-a-crime-to-look-this-good-lime-crime-makeup

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ennenkin tsekannut nuo kaikki linkit ja kuullut nämä jutut, jopa seurannut niitä ja niiden etenemistä aikoinaan. Jokatapauksessa, nämä uutiset ovat vanhoja ja tuo repackaging draama koski Lime Crimen vanhoja irtoluomivärejä jotka vedettiin pois myynnistä, ja itse en niistä ole ikinä pitänyt. Itse olen aina saanut erittäin hyvää palvelua (jopa ennekuin kyseinen firma tiesi mitään blogistani) ja ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin, eikä ystäväpiirissänikään ole ketään joka olisi saanut negatiivista ajateltavaa kyseisestä merkistä päinvastoin. Minulla on Lime Crimesta erittäin hyvä kuva, ja se onkin eräs suosikkimerkeistäni, eikä jonkun muun negatiiviset (ja vielä ei-niin-tuoreet) kokemukset ja mielipiteet vaikuta omaan mielipiteeseeni asiasta. En usko että koko kosmetiikka-alalla on ketään jonka tuotteet olisivat täysin uniikkeja ja itsesuunniteltuja, enkä edes asiasta sinänsä välitä, kunhan tuote toimii ja on miellyttävä käyttää.

   Eniveis, minun mielipiteeni on että Lime Crime on mahtava!

   Delete
 9. You're so beautiful, I wish I looked like you!

  ReplyDelete
 10. Where do you get your awesome nails? They are fantastic! I hope you do a nails post soon!

  ReplyDelete