The ugly truth

3/18/2013

Normaalisti en päivittele kahdesti päivässä mutta kun nyt tää asia pitää päästää jotenkin ulos niin oksennan sen nyt tänne.

Viimeaikoina oon saanut paljon palautetta huonoista elämäntavoistani ja että annan todella huonon kuvan nuorille faneilleni ja että olen "huono roolimalli" nuorille ihmisille noin yleisesti.
Ihmiset usein tuppaa unohtamaan että mä olen todella tavallinen ihminen, en mikään julkkis tai supertähti. Mulla ei todellakaan ole kuvankaunista elämää enkä ole rikas tai seurustele vain täydellisten ihmisten kanssa. Mulla ei ole ketään avustajaa joka suojelis mua kaikelta pahalta mitä mun ympärillä tapahtuu.
En koskaan arvannut että mun blogista tulee niin suosittu, tai että jonain päivänä mulla on kymmeniä tuhansia FB faneja ympäri maapallon. Mutta vaikka niitä nyt on, niin miksi sen pitäisi muuttaa mua yhtään?

On totta ettei mulla oo parhaat tavat, juon, poltan, kiroilen, näytän toisinaan keskisormea, kasvoissa on lävistyksiä, hame ei koskaan ulotu polvien alapuolelle, en peittele perheongelmia enkä masennustani.

Mutta miksi mun pitäisi piilotella niitä? Miksi mun pitäisi antaa ihmisille harhakuva siitä että olen täydellinen ihminen ilman ongelmia ja riippuvuuksia?
Toisinaan mua suorastaan suututtaa että ihmiset ihailee mua siitä että olen "todella persoonallinen", ja silti odottavat mun piilottelevan omaa rumaa puoltani, tai että mun pitäis ottaa kaikki niiden kommentit ja palautteet itseeni ja sitten totella heidän oman harhakuvansa ääriviivoja. Tekopyhää sanon minä.
Jos teitä pelottaa että lapsenne traumatisoituvat nähdessään mun kuvia, suosittelen että ette päästä niitä ollenkaan internettiin koska mä olen aika pehmeää kamaa verrattuna siihen mitä täältä voi löytää.
En ole mikään Disneyn julkkis jota pitäisi kaikella voimalla suojella ja ylläpitää täydellistä imagoa, en todellakaan. Olen täysin sen vastakohta.
On totta että nuoret toisinaan katsoo mua ylöspäin ja sanoo että haluavat olla kuin minä, se on imartelevaa mutta vastaan aina että et todellakaan oikeasti halua sitä ja että sun täytyy vaan olla sinä.

Sitä paitsi, onko parempi ihailla ihmistä joka on täysin valheilla peitetty täydellinen kiiltokuva vai aitoa, virheellistä ihmistä? Sitä voitte kaikki miettiä.

En todellakaan ala nöyristelemään kenellekkään, enkä aio peitellä itseäni, olivat ne asiat sitten hyviä taikka pahoja. Mun ei tarvitse muuttaa itseäni jonkun toisen vuoksi. Jos et hyväksy mua just tälläisenä ,tai kestä juttuja mitä postaan nettiin, niin suosittelen että et enää katsele kuviani tai lue blogiani.
Lately I have received a lot of feedback about my lifestyle, bad habits and that I am a "bad role model" for young people in general.
People often forget that I'm actually just an ordinary person, I'm not a celebrity or a superstar. There's no one protecting me from the bad things in life. My life is not perfect and I am not rich or socialize only with perfect people. I would never have guessed that my blog will become so popular, or that one day I'll have tens of thousands of FB fans around the globe. But even if things are now so, why should it change me at all?

It is true that I have some bad habits, I drink, I smoke, I swear, sometimes I show the middle finger, I have piercings, I wear short skirts, I do not hide my family problems and I do not try to hide my depression or other mental problems.

But why should I hide them? Why should I give people the illusion that I am a perfect human being without any problems or addictions?
Sometimes it really annoys me that people admire me because "I am really original and unique", and still they expect that I will hide my ugly side for their sake , or that I should take all of their comments and feedback to myself and then obey their own illusions. Honestly I think it's hypocritical.
If you are afraid that your child will be traumatized after seeing my pictures, I recommend that you do not allow them to go to the internet at all because I'm pretty soft stuff compared to what can be found here.

I'm not some Disney celebrity that should be all covered, protected and maintain the perfect image all the time. I am completely the opposite of this.
It's true that young people sometimes admire me and say that they want to be just like me, it's flattering, but I always answer that you really don't want that and that you gotta be yourself.

Besides, is it better to admire people who are completely covered by lies and only show themselves as perfect , or the real thing, flawed people? That's something you all should think about

I'm not going to feed bullshit about being perfect and forever happy to anyone, and I will not hide myself, were those things then good or bad things in me. And I'm not going to change for anyone's sake.
If you do not accept me just the way I am, or can't handle the things I post, you probably shouldn't watch my pictures or read my blog.129 comments :

 1. Yes, yes, and then some more yes. Well-said. <3

  ReplyDelete
 2. Tää oli täyttä asiaa! :> Kenenkään ei tarvii esittää mitään jonkun toisen takia, parempi vaan olla oma itsensä. Ihmisten on parempi tyytyä siihen mitä sä oot ja kunnioittaa sun persoonaa just tollasena! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva kuulla että on muitakin jotka ajattelee noin! :D

   Delete
 3. I think you are a awesome person, and for me, you are a huge inspiration! I love your style, and if people say that you are a "bad role model" Fuck them! They just try to break you down! you are one strong, cool person with an awesome style!! xoxo

  ReplyDelete
 4. Chick i think you being just you is what makes you perfect. XOXOX

  ReplyDelete
 5. I can't even believe people complain! Well, actually I do, but just because something like this always happens. You did never offer to be a role model for anyone, so it is more than right to go your own way! Anyone that feels offended should go and hide in the lie they call their life! You are good the way you are and your true fans will always appreciate that, and it's good to see that you do not let things like that influence you! Lots of love, keep up your great work, no matter what bad habits there are (we all have them :3) <3

  ReplyDelete
 6. Asiaa. Tää maailma on nykyään niin paradoksaalinen. "Julkisuus muuttaa ihmistä" on jo klisee ja se koetaan yleisesti huonona asiana. Niinhän se on, kaikki se sonta mitä ihmisen päälle kaadetaan maineen kerääntyessä pakottaa helposti kenet tahansa vetäytyyn johonkin kuoreen.

  On upeeta että on ihmisiä jotka oikeesti pystyy pitään kiinni minuudestaan.

  ReplyDelete
 7. Just näin! :) Mun mielestä on tyhmää valittaa toisen asioista, jos ei kelpaa niin ei tartte kattoa.

  ReplyDelete
 8. Rakentakoot kiiltokuvien perässä juoksijat omat suojakuplansa. Me eletään todellisessa maailmassa, missä mikään ei ole täydellistä, ja aitoja roolimalleja todellisuudesta meillä siis täytyy ollakin. Valehtelijat ovat anuksesta ja huijareita.

  ReplyDelete
 9. That's WHY I like you and follow your blog! -Because you're not some Disney fairytale princess! You do things outside of the box, and frankly I find it refreshing...not bad. Im glad you act like yourself. Be proud! -Because now days there are few that do :-\

  ReplyDelete
 10. ihan totta puhut kuule ! :)

  ReplyDelete
 11. Täyttä asiaa nainen! :)
  En tajua millä järjellä joku rupee sulle kommentoimaan tollasista asioista, eipä se muiden ongelma ole miten oman elämäs elät.
  Ja mun mielestä sä oot just mahtava tollasena, kukaan rupee itteensä muiden takia muuttamaan.

  Keep going girl! ;D

  ReplyDelete
 12. Great post, I completely agree :)

  ReplyDelete
 13. Asiapostaus! Kiva että jaksat kirjoitella tänne myös ajatuksistasi. :)

  Mua on häirinnyt jo jonkin aikaa yksi juttu sun blogissa: kuviesi muokkaus. En tarkoita pahalla, mutta jotenkin kirjotat vähän ristiriitasesti osan tekstistä verrattuna esim. tän postauksen kuvaan. Kerrot ettet peittele mitään, mutta jokaisessa sun kuvassa on naamaa muokattu ihan hirveästi. Silmämeikkien värien korostus on joskus aika överiä, myöskin blurrauksesi näkyy tosi selkeästi joka kuvassa, esimerkkinä vaikkapa tää kuva. ''Silmäpussisi'' ja nenänvarsi olisi varmasti kauniimmat ilman tuota rajua blurrausta, joka mielestäni melkein pilaa joitain kuvia. Oot todella kaunis, ja sulla on varmasti niin hyvä iho, ettei sitä tarvitsisi peitellä. On surku katsoa ylimuokattuja kuvia, kun alkuperäinen olisi varmasti kauniimpi :( En siis tarkota ettei kuvia saisi muokata ollenkaan, mutta mm. selkeät blurrauksen rajat eivät ole kauniin näköisiä.

  Olet ihana ja kaunis, pysyn myöskin lukijanasi edelleen, mutta heitin vain tällaisen kommentin sulle. Ehdotankin sulle: jos joskus kokeilisit muokata vaikka sitä ihoa hieman vähemmän, niin kokonaisuuden saisi realistisemmaksi. Tarkoitin tämän rakentavana kritiikkinä, en haukkumaviestinä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah kiitos kommentista! En nyt tiiä onko tää ristiriidassa siinä mielessä että postauksessa puhun siitä että en peittele persoonaa tai mielipiteitäni. Tottakai mä nyt finnejä ja ihohuokosia peittelen, näkeehän sen meikin määrästäkin.
   Ja joo, en mä varmaan niin paljon käsittelyä aina tarvis, mutta musta kuvat vaan näyttää kivemmilta kun niitä muokkaa :D ~

   Delete
 14. U r fucking awesome in the way that u r, what others people think just dont give a fuck!!

  ReplyDelete
 15. loistavaa tekstiä. lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytettynä tuohon lauseeseen.

  ReplyDelete
 16. WORD UP!
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=5420
  kannattaa kaikkien lukasta tuo läpi! :)

  ReplyDelete
 17. Bah why would you have to portray a perfect person! Well said in this post, no need to hide imperfections. Isn't a perfectly just person just completely boring anyway?
  I wouldn't watch a movie about how perfect someone's life is. In fact, i'd look for things that aren't quite right 'cause that makes it more interesting. ;D

  ReplyDelete
 18. we are human and we are not perfect :) !
  just be who you are, dont be pretending someone else :) !

  ReplyDelete
 19. Hyvi sanottu, mut kyl mää sua ylöspäi katon. Oot ni kewl. ;3

  ReplyDelete
 20. upeaa tekstiä. <3 tuota mie just arvostan ihmisestä että on mikä ihe on eikä ala toisten takia ala muuttamaan ihteesä. c: hihii

  ReplyDelete
 21. Ihan mahtavasti sanottu ! Ja aina pitää muistaa, että jokainen on täydellinen omalla tavallaan.

  ReplyDelete
 22. OIKEIN.
  Ja P.S. Ihmettelen kyllä suuresti miksi joku tulee blogias lukemaan jos vain negatiivista sanottavaa sitten on. Ihailtavaa on mikäli kykenee olemaan juuri se mitä on, vikoineen, ongelmineen, kaikkineen, oli sitten luonnonlapsi-hippi tai vähän jotain muuta. Tää maailma on senverran julma paikka etten tätänykyä enää ymmärrä liian isoa lasten ym paapomista ja hyssyttelyä. Täälä on opittava pärjäämään.

  ReplyDelete
 23. hihi hieno postaus ruusu sokki ❤(◕‿◕✿)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos ykskolmeneljäkolmeneljänolla alaska ♥

   Delete
 24. Älä missään nimessä alistu niille kommenteille vaan näytä niille sitä keskisormea ja näytä millainen badass mimmi olet. Osaat sanoa asiota suoraan kaunistelematta niitä, mikä on hyvä asia. Aivan mahtavaa tekstiä!

  ReplyDelete
 25. i always find it funny when ppl complain to the online ppl saying how they’re not being a good role model. Esp if it’s parents trying to protect their kids. I mean in a way I can understand it, but honestly if they have a problem, the only way to fix it is to talk to their kids! not you! u don’t have the obligation to change who you are to match everyone else’s standards. It is impossible anyways since everyone have a diff standard. I haven’t been reading your blog that much, but I always look at your photos on facebook and you’re just so talented in makeup n beautiful in general =) But as I always say... u only get haters when you’re successful xo

  xo

  www.hitomiblog.com

  ReplyDelete
 26. you should NEVER change and i looove how you said that the fact that your blog became so popular, it shouldn't fore you to change yourself - especially because you being YOU and everything you do is what made it this popular in the first place!

  secondly....there are MUCH worse things going on in the world that have MUCH worse impact on children and youth today. There is actually no way you can protect youth from everything in today's modern age we are in, unless you keep them locked in their room [without pc, phone or tv] or a box or something....

  not to mention how much i admire your healthy and reasonable point of view and response to all these complaints.
  please.don't.change.EVER.

  ReplyDelete
 27. True words! Love this picture btw. :-)

  ReplyDelete
 28. Mä en ymmärrä miten tollasta voi edes vaatia keneltäkään.. Ei sun blogi ainakaan mun mielestä sisällä mitään 'häiritsevää' sisältöä ja on naurettavaa sanoa että koska oot jollekin roolimalli niin sun pitäis muuttua jotenkin. Ihmiset voi pitää ketä tahansa roolimallinaan, voi sitä ihailla vaikka naapurin penaa jos tahtoo eikä se tarkota että ihmisen pitäis siks muuttua.

  ReplyDelete
 29. I totally agree with what you say. Nobody is perfect, that is the nature of human beings, our imperfections are what make us unique. Just stay true to yourself, that's all that matters. ^^

  *sorry for my bad english*

  ReplyDelete
 30. Joo, oon kyllä ihan samaa mieltä. Se että sulla tosiaan on faneja ympäri maailmaa ei pitäs muuttaa sua ja sun käyttäytymistä, koska hei, sä alotit tän blogin omana itsenäsi ja mikset voi myös jatkaa sitä sillä tavalla. Sulle ei makseta siitä että esittäisit neiti täydellistä, niinku esimerkiksi jolleki ihme Miley Cyrusille. En kyllä ymmärrä miksi ihmiset valittaa sun käytöksestä jos niiden oma käytös ei todellakaan varmasti oo täydellistä. Onko sellaista edes ku täydellinen vanhempi? Jos ne oikeesti aattelee että mitä pienet ala-asteelaistytöt näkee täällä on jotenki tosi rajua nii ne kannattaa ohjata 4chanin gorethreadeihin, että tietäsivät jotaki internetistä :D

  ReplyDelete
 31. I've been following you for a while and really love your look/blog/instagram etc, but this is the first post that really provoked me to comment. I love that you're just yourself and you don't try to hide anything or portray a perfect image. One thing that's been bothering me about the blogging community lately is how fake everyone presents themselves. The shiny, perfect image that everyone tries to put forth is also the same reason why I left Fakebook. Keep being you, it separates you from the rest ;)

  ReplyDelete
 32. hell yeah!
  x

  veruzkas.blogspot.com

  ReplyDelete
 33. Tuo on ihan totta, blogeissa pätee juuri se, että jos ei pidä blogista niin sitä on turha alkaa haukkumaan kun voi yksinkertaisesti olla seuraamatta ja jos kuvistakaan ei tykkää niin aina voi laittaa vaikka käden kuvan eteen ja olla katsomatta kuin haukkumatta.

  Tuo mistä kirjoitit onkin yksi syy miksi blogiasi luen. Siis se, että olet aito oma itsesi, sanot sanottavasi, etkä pyytele anteeksi mielipidettäsi. Jos joku ei sitä kestä niin edelleenkään ei tarvitse lukea ja ottaa nokkiinsa :)

  ReplyDelete
 34. Ihmisillä on luontainen ja kuvottava tarve tuomita, alistamalla toisia kompensoidaan omaa vajautta. "Minä teen oikein = sinä teet väärin = et tee kuten minä." Jokaisella saa olla mielipiteensä - ihan kirjaimellisesti. Myös elämääsi parjaavilla on sananvapaus ja oikeus mielipiteeseensä. Jokaisella on vapaus hölistä mitä tahtoo, mutta toki pitää ymmärtää myös elää saarnojensa mukaan ja olla valmis ottamaan samalla kauhalla itselleenkin. Puhukoon mitä tahtovat kunhan eivät ole tekopyhiä, siinäpä mussuttavat ja en usko että kannattaa perustelemattomista mielipiteistä mieltä pahoittaa. Se on ihan omaa tyhmyyttä pahoittaa mielensä jostain niinkin pienestä asiasta kuin jonkun blogi.

  Minä luen aina mielenkiinnolla juttujasi kun on hetki aikaa, sinulla on hyvin kaunis kasvonluusto ja maalaat naamaasi todella upeasti, kuvat ovat nättejä, jutut mukavaa luettavaa, hyvin normaaleja ikäisesi naisen tarinoita. Tuotearviot ovat kiinnostavia ja olen löytänyt monta tuotetta ja kauppaa kauttasi, pitäisi noita piilareita vielä uskaltautua tilaamaan :-) Tissilääkäröintisi oli kiinnostavaa luettavaa, en ole koskaan kuullutkaan että kukaan ikäisesi joutuisi tuota leikkausta läpikäymään, toivon itsekin että jakamasi kokemukset rohkaisevat jotakuta vastaavassa tilanteessa olevaa ja että itsekin pääset nauttimaan pienitissisten naisten elämän helppoudesta :-P

  En minä oikein jaksa keksiä mistä sinua voi parjata? Mikä tekemisesi tuo niin pahan mielen jollekulle lukijallesi? Ja MIKSI väkisin lukea jos tulee paha mieli? Ihan tavallinen, mukava ja elämäniloinen tyttöhän sinä näiden juttujesi perusteella olet, iloineen ja suruineen. Jos joku läski vinkuu koska asiaa x niin voi ihan rauhassa miettiä miksi tuntuu pahalta ja missä vika.

  Sinä itse tiedät mitä olet ja teet ja sen seuraukset. Sinä tupakoit - no herranjesta, tähän litaniat keuhkosyövistä, ihan itse sen tupakin huulillesi nostat ja se ei ole toisilta toivottavasti pois. Se läski joka vinkuu tupakansavusta voisi itse miettiä kaksi kertaa onko tällä itsellään sitten pakko siellä Mäkkärissä juosta viikoittain. Anteeksi, juosta? Drive-inin kauttahan ne hurauttaa. Ettei tulis hiki.
  Ihan turha mussuttaa toisten paheista, jokaiselle on omansa.

  (Oikeasti muuten, suosittelen kyl sähköröökiin siirtymistä, kaikin puolin parempi enkä itse kaipaa tupakassa muuta kuin sitä käärimisen rutiinia. ;-) Alkujaan meinasin lopettaa kokonaan mut jämähdin sähkiksen käyttäjäksi, ainakin on edes hitusen parempi ekoteko... Ja paljon tyylikkäämpi+halvempi ku tupakka! Hurraa!)

  Jokaisella on omat syntinsä ja minusta on mautonta tuomita toisten tekoja toisten puolesta. Niin kauan kuin omat teot eivät vaikuta toisiin negatiivisesti, ei pitäisi olla kenenkään asia väliä miten paljon laitat rahaa meikkeihin, vaatteisiin, tupakkaan ja montako ärräpäätä tipahtaa puheen sekaan, ymmärtääkseni kun kuitenkaan näillä valittajilla ei ole mitään osaa eikä arpaa sinun elämääsi, esim. ne rahat eivät ole HEIDÄN kukkarostaan pois. Minä en laittaisi niin paljon rahaa meikkeihin ja tupakkaan - no herranjestas, ratkaisuni onkin olla laittamatta rahojani edellämainittuihin asioihin, matkustelen senkin edestä. Tähän asti tämä diili on toiminut vallan erinomaisesti. Jokainen yrittäköön eläköön elämänsä hyvin ja tehköön maailmasta edes hieman parempi paikka muillekin, niin että hyvä kiertää. Pitää vastata hyvään hyvällä, mutta myöskin pahaan hyvällä - se on sen hyvän elämän salaisuus. Vaikka joku sanos rumasti, ajattele tästä silti hyvää.

  Kyllä se karman laki silleen pyörittää että kylvämäänsä kaikki niittää, hyvässä kuin pahassakin. Älä Tanja ole pöljä ja pahoita mieltäsi asioista millä ei ole merkitystä, jokainen vitutuksessa vietetty minuutti tarkoittaa 60 sekuntia hukattua iloisuutta. Se on sulta itseltäsi pois.

  Piis aut. (herneitä ulkona)

  *

  (ps. ennen kuin joku läski vinkuu läski-sanan käytöstä, niin itsekin olen ylipainoinen. Läski-sanalla viittaan asenteeseen, en kiloihin. Läskeillä on aina kaikista eniten valitettavaa, mikä on ihan naurettavaa. Läskit pilaavat meidän ylipainoisten maineen, vituttaa.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huhhuh mikä kommentti, kiitos että jaksoit sen kirjoittaa! :D ♥
   Kiva kuulla että olet löytänyt täältä mielenkiintoista sisältöä, ja hyviä pointteja tuossa kommentissasi, kumpa vaan useampi ihminen osaisi ajatella noin! :)

   Delete
 35. I agree 100% but please do try to stop smoking - it does horrible things to your skin and not to mention disease and cancer! All my friends that have quit are glad that they did.

  ReplyDelete
 36. Wise words from a wise lady :)

  ReplyDelete
 37. I'm glad you are who you are, flaws and all. I'm glad you show how perfectly human you are. No one is perfect, only perfectly human. We all have emotion, addictions, dreams, opinions, flaws, etc. You have all right to be who you are, no one has the right to tell you otherwise. So I, personally, am glad you're flawed and show it.

  ReplyDelete
 38. Wow, for being such a young girl your words show how mature and centered you really are. Wise beyond your years, and guess what? It's your life. Nobody is allowed to tell you how to live it. Even if you make mistakes, they're YOUR mistakes, and you live and you learn. Beautiful child :]

  ReplyDelete
 39. I think of you as a role model because you have flaws and rather than hide them you admit and embrace them as a part of who you are, which I think shows how comfortable you are with yourself. To me, that's a much better message to send than "hide all your flaws and act like a perfect little princess." <3

  ReplyDelete
 40. You are AMAZING. That is all there is to it. I admire you because you are REAL and honest! There is no point in hiding who we are!

  ReplyDelete
 41. Nice statement. I believe that you know what you want and should keep the way you are. It is totally stupid and not authentic at all to pretend you are a happy girl living in a plain vanilla world. Life is about ups and downs, goods and bads, so why not share with anyone else ?

  And as Oscar Wilde said: "Be yourself, everyone else is taken!" ;)

  www.chareemag.com

  ReplyDelete
 42. Anybody that gives you negative comments about wearing a short skirt of all things needs to take their sexism back to 1923.

  ReplyDelete
 43. I just recently found your side and I dont know what people think. you arent 12 so its ok, if you do what you do. people need to get their sticks out of their asses

  ReplyDelete
 44. Rose your a massive inspiration to me, and I don't want you to change, screw what anyone else thinks, you perfectly fine the way you are!!

  http://xobeautybypaulaxo.blogspot.co.uk/

  Paula x

  ReplyDelete
 45. I love you ♥ don't care what other people says about you. You are perfect just like you are and it is good that someone is something what (s)he really is. Keep going my dear~
  I'll be on your side ♥

  ReplyDelete
 46. Hello there. I've followed you for quite much time, and often I had your same problems in real life. People always expect you to be perfect, to be, as we Italians say in Latin (sometimes, ahah), the "non plus ultra" one. Everybody is different, and that's what make our world beautiful. Maybe a lot of people has already said this, but you should remain the beautiful girl you are. I honestly think people who criticizes every bad habit are shitty people themselves.
  Go on and do what you feel, it's the best life you can possibly lead forever.
  Hugs from an Italian girl OOOO

  ReplyDelete
 47. The swearing, drinking and smoking are one of the many reasons why i LOVE this blog *besides the make up art* becouse those are real parts of all out lives. Whoever says differently is kidding themselfs :) NEVER CHANGE <3 <3 <3

  ReplyDelete
 48. Be yourself!!! Believe me when I say that some of that people have more sick lives that us! I don't know you but I look at your blog as something that inspires me (I feel the same about other blogs) you do such amazing make up! You should be proud of yourself:)

  ReplyDelete
 49. Mahtava asenne, pidä se!♥

  ReplyDelete
 50. Rehellistä tekstiä, paheet ei tee ihmisestä pahaa, elleivät ne satuta muita. Ihmiset, jotka väheksyy tai moittii sinun kaltaista paljon kokenutta ihmistä, voi vaikka heittää kirveensä kaivoon ja uskoa olevansa täysiä kusiaivoja. Sie olet päässy niin pitkälle ettet kyllä anna kenenkään olla sinun edellä, teet just niinku haluat. Ole persoonallinen, näytä kaikki rumuus mitä löytyä voi, sillä et kyllä tosiaan ole kiiltokuva. Sie olet sie.

  And that's enough.

  ReplyDelete
 51. I absolutely adore your online presence, & think your flaws only serve to make you a more lovable character. Because in the end, fans of your like myself need to remember that we don't actually know you, we know what you choose to share with us, and that you share such a genuine version of yourself with us (some flaws & perfections & all) is very generous. Cheers!

  http://josiethefiend.blogspot.com

  ReplyDelete
 52. Agreed entirely! And ignore those who complain, you have thousands of fans for great reason, and there will always be someone in the world who complains, someone who doesnt have the style or the self esteem or is generally a miserableperson who will find anything to cling on to and complain. they bring others down to makes themselves feel above. Don't let them sway you! Be exactly who you are. x

  ReplyDelete
 53. Ihmiset vois oikeasti ruveta miettimään, olisko itsellä jotain parantamisen varaa/mahdollisuutta, ennen kuin alkavat toisia opastamaan elämässä. Ihanaa, että oot noin sassy. Keep it up!

  ReplyDelete
 54. Wow, great post. I loved the comment you made asking people to think about whether or not they wanted someone who pretends to be perfect to be admired over someone who shows their true self. It's an important question, especially because there are so many stereotypes in movies, television, and magazines telling young people they have to look and act a certain way. Having more real people like yourself raising public consciousness that not everyone fits the cookie-cutter, false image of perfection is just what we need to give people the confidence to stop pretending to be someone else just to make others happy. :)

  ReplyDelete
 55. Äärimmäisen hyvä teksti, ja jotenkin oon odottanut sulta tollaista lähiaikoina. Pysy juuri sellaisena kuin olet äläkä kaunistele omia piirteitäsi yhtään. Go girl go! :)

  ReplyDelete
 56. Love that photo you look stunning! If anyone asks you to censor yourself thats ridiculous.

  ReplyDelete
 57. great post! I really agree with you - stay unique - with your rough edges - everyone needs edges! Thats what makes unique! <3

  ReplyDelete
 58. I understand how people like to have and somehow need role models to look up to, but I never understood how they can look up to them so undifferentiated. Of course there are always people around us who are admirable in one or another way, but as you pointed out, nobody is perfect and those people who appear to be just hide their flaws very carefully, which is kinda unhealthy too.
  Isn't it much better to show that you're "human" too than to pretend you are some perfect super human goddess who never does anything wrong? Actually I think role models like you are much better than some of the stars or celebreties who try to have a "perfect" image, because it's just not real and not possible to be like that. But some people won't understand that their lives can never be like the lives of the "perfect" people they see, because it's just impossible and mostly an act...

  Uhhh well, what I was about to say.... I think you're a very good role model in MANY ways. I actually took you as a role model in the way you talk to other people online. You are always so polite and friendly when you answer questions and comment, and your whole attitude is very sincere and down to earth. I respect that a lot and I sometimes think that a lot of people with so many fans like don't manage to be even half as friendly and nice as you are!

  Well, while I did wish for you to be able to stay away from cigarettes, I understand that it is something you need, and there's no sense to try and make you feel bad about it. It's your life, and you do a fucking great job living it, with all the odds you face, and all the many things that probably bother you that you don't even write about, so NOBODY has any right to criticize the way you live. Like they say, don't like it, don't read it! And especially parents or people who criticize you for being a bad role model for kids should just become role models for their kids themselves instead of putting the responsibility on someone else's shoulders!

  Hmpf. Enough rant from my side :D You are great so keep going!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah I'm not allowed to buy pretty dresses anymore!

   And thanks for your sweet comment ♥ swim swim swim

   Delete
 59. Excellent words darling, besides it's your freaking blog, if someone doesn't feel comfortable with your posts they don't have to read them, end of problem ;)
  keep being yourself, see you around ¡ciao!

  barbarellamaquill-arte.blogspot.mx

  ReplyDelete
 60. "Perfect by nature
  Icons of self-indulgence
  Just what we all need
  More lies about a world that
  Never was and never will be "

  hymyilytti ku kaijuttimista kantautu nuo sanat korviin ku luin tätä =D

  ReplyDelete
 61. Ah, tämän takia rakastan sua. Sä sanot asiat niinkuin on, etkä polveile ja taputtele lukijoitesi päälakia. Vaikka monet valittaa, että olet ulkonäöltäsi vitun feikki, niin olet silti imo monia naturelli-elli bloggareita aidompi. Kudos!

  ReplyDelete
 62. >It is true that I have some bad habits, I drink, I smoke, I swear, sometimes I show the middle finger, I have piercings, I wear short skirts, I do not hide my family problems and I do not try to hide my depression or other mental problems.

  But these are not bad habits. These are your habits - which are *considered* to be bad by most societies, but really aren't. The only bad things one can do is hurting others and that's not what you do.
  You definitely shouldn't feel the need to hide some sides of your life and personality: that's what makes people human. Those who expect you yo be cheerful all the time aren't being nice with you: they're asking for you to fake, all because their children might "take inspiration".
  As if their kids didn't take inspiration from a zillion other things aside from you, things that are a lot worse than a few piercings and a cigarette. Also, assuming you really were a bad role model, well, do they consider their children so stupid that they would be influenced by no matter who no matter what they did? Children are not as idiots as their parents seem to think they are.
  And by the way this is your personal blog and you're entitled to do whatever you want with it, nobody should tell you what you can an cannot write in here :)

  ReplyDelete
 63. Hei, asiani ei liity mitenkään tähän postaukseesi, vaikkakin olen samaa mieltä kanssasi. :D Mutta tosiaan, olen miettinyt, että luetko sinä itse mitään blogeja ja jos luet, niin voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen siitä, millaisia blogeja sinä luet ja miksi oet kenties alkanut lukemaan niitä, sekä jakaa kenties muutaman linkin kyseisiin blogeihin? Se olisi mielestäni todella mielenkiintoista! :)

  ReplyDelete
 64. Etenkin tämä jatkuva jankkaaminen polttamisesta ärsyttää mua niin ettei mitään rajaa! Ei yksikään mun idoleista polttanut kun olin pieni/nuorempi (ja olin itse asiassa hyvin paljon tupakoimista vastaankin yhdessä vaiheessa) ja silti olen polttanut nyt kohta 6 vuotta ja nautin siitä! Eikä siitä voi syyttää ketään muuta kuin itseään (jos sitä nyt pitää niin pahana asiana). Itse en kyllä näe siinä mitään pahaa. Kaikki me kuollaan jossain vaiheessa, mieluummin sitten hieman nuorempana elämänsä elänneenä kuin nöyryytettynä aikuisten vaipoissa 80vuotiaana miettimässä mitä kaikkea olisi voinut elämällään tehdäkään.
  Ei kukaan tässä maailmassa ole täydellinen joten jos joku naiivi sitä sulta vaatii, keskari pystyyn! <3 Olet upea, keep it real! \,,/

  ReplyDelete
 65. Loistava asenne, arvostan. Jokaisella meistä on vain yksi elämä, ja meidän pitää elää itseämme varten, ei ketään muita varten nöyristellen ja anteeksi pyydellen, unohtaen omat tarpeemme et cetera.

  Diggaan sun tyylistäsi ja siitä että olet oma itsesi :).

  ReplyDelete
 66. Ole vain oma itsesi rohkeasti (no niinhän sä kyllä oletkin). En usko että missään vaiheessa olet väittänytkään olevasi mikään ihanne esikuva kenellekään ja mielestäni teet ihan tavallisia juttuja mite nuoret tekee: juhlit, juot, poltat. Ei sinun tarvitse muuttaa itseäsi faniesi takia, sillä suurinosa seuraa sinua varmasti sinun itsesi takia, ei sen takia mitä sinun pitäisi jonkun muun mielestä olla. Jos jotakin muutosta tekee elämässä/itsessään, pitäisi se tehdä itsensä takia, sillä muuten päätös jää varmasti ärsyttämään jälkikäteen ja kaivelemaan. PS: kaunis kuva :)

  ReplyDelete
 67. There is really no pleasing anyone. You're damned if you do and damned if you don't. Besides, role models come and go. Children and their parents need to be less concerned about other people being good role models and focus on being or becoming a good person/the kind of person that they would like to be. Don't take people's shit seriously. Just let it roll off. Believe me, I'm a daycare teacher and I have learned that there is just no pleasing everyone. If people are happy with the job you've done then that's good, and if they're not, well, then fuck 'em. All that matters is that YOU are satisfied with yourself. I'm glad that you aren't gonna change yourself cause some people have to be so self-righteous and condemn you for being human. Screw them!

  ReplyDelete
 68. No one could have said it better than you, you're my hero. I love you and admire you because you're just yourself, not someone with masks. You're my favorite girl!!

  ReplyDelete
 69. Kirjotat hyvin ja blogis on mielenkiintonen. Musta on hienoa, miten osaat toteuttaa keskenään hyvin erilaisia tyylejä, etkä oo jämähtänyt mihinkään yhteen tiettyyn. Oot oma ittes ja juuri se taitaa olla syy, miksi luen sun blogia kaikkein mieluiten ja oon seurannut jo pidemmän aikaa.

  Kiitos Tanja ihanasta blogista ja hyvästä kantaaottavasta postauksesta. Keep going! :)

  ReplyDelete
 70. Hienosti sanottu!
  Mielestäni vanhemmat aliarvioivat lapsensa nykyään aika pahasti. Harvempi oikeasti lähtee samalta seisomalta röökille kun on lukenut että niin säkin teet.
  Tai jos sellasia lapsia/ nuoria on jotka ihan vaan koska joku jonka blogia lukevat tekee niin, niin ihan kyllä omaa tyhmyyttä.
  Sä et ole vastuussa nuorten elämästä vaan ne ihan ite!
  Keep going girl!

  ReplyDelete

 71. ihmiset valittavat toisissa aina niistä ominaisuuksista, jotka on itellä pielessä. Ihanaa höpönpaskaa tollanen jeesustelu. kun pääsee ohi siitä että noista sanoista pitäisi masentua jne jne niin sitten se vasta hauskaa on! Käy sääliksi kaikkia niitä ihmisiä jotka oman itsensä fiksaamisen sijaan käy muiden kimppuun.... yep, kyllä Karma Hoitaa.

  ReplyDelete
 72. I think you totally right and don't listen to anyone, its your life and if people adore your make up thats the only thing they should be concern about, in your private life do what you want. I dont smoke, maybe occasionally but its my choice and I think you look very cute in this pic with cigaret ;)

  ReplyDelete
 73. You are right, it's your life, your body,you do with it what you want! Nobody is perfect, but still you are a amazing person! ;)

  ReplyDelete
 74. I love your blog and youuu just the way you are :) Ignore the haters!

  Parents think that 'bad influences' corrupt their children, when most of the time it's neglect & bad parenting that does.

  ReplyDelete
 75. Best post so far! Thanks for being so real xx

  ReplyDelete