Captain Pauli Sparrow

5/02/2013

Heipparallaa!

Vähän tossa oon viimeaikoina uhkaillu, että postaan tänne jotain lookkeja joita oon lähiaikoina tehny mun portfoliota varten. Enivei, aika paljon oon siihen heittäny täällä blogissa nähtyjä vähän erikoisempia lookkeja ja sit jotain vähän vanhempia kavereille tehtyjä meikkejä. Mulla ei ollu yhtään sellasia tosi miehekkäitä meikkejä, joten Pauli sitten suostui olemaan mulle mallina Jack Sparrow meikkiä varten. En halunnu tehä mitään liian erikoista, mut halusin kuitenkin tehä jonkun suhteellisen tunnistettavan hahmon enkä mitään sellasta miesten päivämeikkiä tms. 
Tässä joku random kuva alla kun miksailin erilaisia ihonsävyjä kapteenille, jos joku ei tiedä niin Pauli on aikamoinen mikstuura tummaa ja vaaleaa, joten sen ihoa ei niin paljoa loppupeleissä edes tarvinnut tummentaa, ja silmät on luonnostaan ruskeet ja naamakarvatkin ihan luonnostaan tummat. Suhteellisen hyvä pohja tälle hahmolle siis!

So, I promised to share some of my portfolio looks here. Today I made Jack Sparrow makeup on my roommate Pauli! I really wanted to add a male look on my portfolio. I didn't want to do anything too extreme, or anything too boring. Below is a picture where I was mixing skintones for the captain. Pauli is not completely Finnish, and he has pretty dark skin naturally so I didn't have to darken his skin that much. His eyes are also naturally brown and his facial hair is really dark, so he was a perfect guy for this look!

Läjäytämpä tähän heti ennen ja jälkeen kuvat!
Sanoisin että haastavinta tässä meikissä oli se, että Paulilla on pyöree naama ja suhteellisen levee nenä, ja Deppillä taas tosi kulmikkaat kasvot ja suora nenä. Noh, meikillä taiottiin aika komeet poskipäät ja nenääkin saatiin aik hyvin kasattua oikeen malliseks mun mielestä! En tiiä näkyykö tässä, mut tummensin kans viiksiä ja partaa jonkun verran.
(klikkaamalla saa kuvia isommaks)

Here's before and after!
I think the most challenging part was that Pauli has quite round face and his bone structure is not very visible, when Johnny Depp has very edgy face with killer cheekbones. Also Pauli has very wide and round nose, unlike Depp. But I think it was very easy to create the cheekbone effect on him, also the nose is alright even though I'm not completely happy with the contouring. I also darkened his facial hair a bit.
(click the pictures to make them bigger)

Oijoi, äkänen Pauli. Se ei itseasiassa ihan kauheesti olis jaksanu olla paikoillaan ja varsinki sitku rupesin ottamaan kuvia niin se oli kokoajan ihan että "nyt riittää" "voinko mennä suihkuun" "montako vielä" :--D
Noh, tiiän et salaa se tykkäs tästä kuitenki haha. Tummensin näitä kuvia jonkun verran että näkyis noi kaikki varjostukset. Luonnossahan ne ei näy ihan näin selkeesti ~
 Vähän harmittaa etten saanu napattua yhtään sellasta kuvaa missä herra hymyilee tai nauraa koska sillon se oli ihan ilmetty Depp :-D damn.

Haha Pauli was quite impatient, he was like "enough already" "can I go to shower now" "how many pictures do ya need" all the time :-D Well, I know that he really liked being my model anyway, he just isn't used to it haha. I darkened these pictures a bit so you could see the contouring better. They aren't this visible irl. I'm a bit upset that I didn't get any pictures of him smiling or laughing because he always looks like Depp when he does that :-D damn

Pakko oli napata viel sivusta tällänen missä näätte ton kasvon luusto-huijauksen. Ehkä Paulillekki tulee sitten jykevä naama kunhan tosta vanhenee, hah! :-D

Here you can see the cheek contouring better! 

Silmämeikki oli yllättävän hankala. Sitä ajattelee että okei kyllähän mä nyt yhen suttusen eyelinerin saan vedettyä, mut kun on tarpeeks tottunu tekemään tosi siistejä rajauksia ja muutenki siistejä linjoja meikissä niin on yllättävän vaikee lähtee tekemään sellasta suttusta jälkeä. 

The eye makeup was surprisingly difficult. I'm so used to do clean makeup looks and straight lines, so it was really hard to do something dirty or smudgy.


En oo ihan sataprosenttisen tyytyväinen tohon nenävarjostukseen. Se olis saanu olla vähän vahvempi ja siinä olis pitäny olla enemmän muotoa, plus siinä on joku tyhmä raita näköjään jota en edes huomannu ennen näitä kuvia mut nojaa, ihan hyvin toi nyt käy ensimmäiseks yritykseks!
Ja koska Paulilla ja Deppillä nyt on sellaset n.30v ikäeroa, niin tehtiin kans vähän silmäryppyä ja otsaryppyä.

I think the nose contouring could've been better, I should've make it stronger and have some more shape. Plus it has some weird stripe on it and I didn't see it before taking these pictures.. Haha well I think it's alright for the first try. Since Pauli and Depp have like 30 years of age difference, I also did some wrinkles on his eyes and forehead.
Hope you all enjoyed this post! ♥


26 comments :

 1. OMG in love with him before and after make up :) so cute/sexy :)

  ReplyDelete
 2. You did a GREAT job! I remember that photo you showed once where Pauli is wearing a Captain Jack Sparrow costume, and I already thought he resembled him quite a lot there, but with the make up there it's really a big resemblance!
  Even though his facial features are a bit different, he looks kinda like a younger version of Johnny Depp on the photos, so I really think you did a great job :D

  ReplyDelete
 3. WOW! Siis pauliha näyttää ihan deppiltä :--o mahtavaa työtä ! :)

  ReplyDelete
 4. wow, great job! u changed completely his bones structure
  x

  veruzkas.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. nose is really different color with rest of the face. otherwise good job!

  ReplyDelete
 6. You are my hero! Seriously, loved it!

  ReplyDelete
 7. Even boys are prettier with some make-up on:D

  ReplyDelete
 8. Äää ei saa silmiä irti! :D

  ReplyDelete
 9. WoW he look exactly like Jack Sparrow! You are so great! I love looking at your work,
  you really inspire me <3

  Please check out my MAKEUP blog ;) Kisses! <3

  ReplyDelete
 10. Ooh! :D
  Teit kyllä hienoa työtä!

  Ensin ajattelin että tosi tujakat varjostukset noin lähetä ihmisten ilmoille, mutta jos kerran tummensit kuvia ja varmaan kuvailuihin toimis muutenkin hyvin. Onneks on edes vähän hymyn virnettä, sparrow harvemmin on mikään totinen tyyppi..siellä on se pilke silmäkulmassa ja veikeydet aina mielessä. ^__^

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
 11. Woaaah! Vitsin upean näköistä jälkeä, huh huh, qmis D::: <3

  ReplyDelete
 12. Very good job! Especially with nose and the cheekbones!

  ReplyDelete
 13. pakko kysyä kun rupes häirittemään, että ootko kääntäny tuota kuvaa mikä on otettu sivuprofiilista, kun siinä ei oo venytystä korvassa ja ylemmässä kuvassa on XDDD

  ReplyDelete
 14. Ei hitsi tää on ihan mahtava!! Ja osuu hyvään saumaanki ku oon pitänyt potc-maratonin tänään :D good job(as always) !!

  ReplyDelete
 15. Mahtavaa työtä, selkeästi verrattavissa Deppiin ^^

  ReplyDelete
 16. Mahtava ! Arvaa saako oma mies nyt kyytiä mun meikeistä #johnnywillbemine

  ReplyDelete
 17. I really really like it! :)

  ReplyDelete
 18. Cool! Now i feel like doing a man-makeup too, haha.

  ReplyDelete
 19. Wooohoooouu - I'm speechless. Great work! Unbelievable O.O ...This is absolutely Johnny Depp... ♥

  ReplyDelete
 20. Vau! hyvää jälkeä! :D täytyy kyl sanoo että ihan ekana ei tullu mieleen Depp vaan sellanen toned down Drogo (jason momoa) game of thronesista. kumpanenki kyllä käy aivan loistavasti! :DD

  ReplyDelete
 21. absolutely stunning! I showed this to my boyfriend and he thinks you did an awesome job!

  ReplyDelete
 22. Ei vitsi kui cool ! :D Jack Sparrow ah ♥

  ReplyDelete