Metallisia miehiä ja heinänuha

5/16/2013

Tsau!

Ihanaa kun on viimein kesä! Tänään uskaltauduin ekaa kertaa kaupungille kiertelemään ilman pitkähihasta, haha. Jotenki nii vapauttavaa ku voi käyttää mitä vaan vaatteita eikä tarvii miettiä että saako niitä hemmetin paleltumia tai et tuleeko lumi kengistä sisään tms. Kauheen nopeesti kyl tuli tää lämmin sää, tai siis vielä muutama päivä sitten en kyllä olis millään lähteny ilman takkia liikenteeseen :-D Tässä kaunis instagram näkymä parvekkeeltani, aah.

It's finally summer, I love it! Today I actually went outside without a jacket for the very first time this year haha. It's so nice to be able to wear almost anything without worrying about the snow, cold and ice and such. Here's some random instagram picture from my balcony, because of reasons.

Oon ollu suhteellisen huonossa kunnossa tässä viimeset pari viikkoa, mulla on heitelly edestakas kuumetta, silmätulehduksia ja mun naama ja kurkku on ollu niin turvonnu että en ees näytä välillä iteltäni ollenkaan. Käväsin vihdoin tossa eilen lääkärissä, täti päätti että kyllä nyt joku tulehdus tai virus siellä bilettää ja otettiin verikokeita ja sit joku nieluviljely tms ja meinasin oksentaa sen lääkärin päälle.. haha. Noh, sain sit tänään tulokset eikä niissä näkyny mitään, että vielä selvitellään tätä tilannetta. Kaupan päälle mulla vielä alko kauheet allergiat heti kun vaan kaikki puut yms alko vihertämään, kävinkin tänään apteekissa hamstraamassa allergiatabuja ja särkylääkkeitä omnoms.

I've been feeling quite ill lately. I've been having fever, eye infections and my face & neck have been so swollen I can barely recognize the girl in the mirror, lol. Anyway, yesterday I finally went to see a doctor and she said that there's definitely something wrong, maybe a virus or an infection. They took some blood & throat tests, the throat thing was really horrible btw I almost threw up on that doctor D: Well, I got the test results today and they found nothing. So I have no idea what's wrong.


En nyt saanu oikee mitää hyviä kuvia aamulla ennen kun lähin maailmalle seikkailemaan, mut tässä nyt jotai kuitenkin. En olis halunnu laittaa hattua, mut juurikasvu on vaivaset kaks kilometriä niin päätimpä sit kuitenkin peittää tuon kauniin näyn. Ulkoilutin myöskin ekaa kertaa tota punasta sydän kaula-aukkoista mekkoa jonka hommasin ebaysta jokunen aika sitten. Näyttää muuten ihan joltain ällöltä lohenpunaselta tossa auringonvalossa mut on siis ihan peruspunanen oikeesti :-D Mulla on nyt missio meneillään, että rupeen kesällä käyttää muitakin värejä ku mustaa,valkosta ja punasta. Toistaseks aika köyhältä näyttää..

I didn't really get any nice pictures before I left the house this morning but anyway, here's a couple. I didn't really want to wear a hat today, but since I have terrible roots, I had to. Boo. I was also wearing my red heart cut-out dress for the first time :-D I have a mission this summer, I really want to learn how to wear more colors. I mostly wear only black clothes and I'm now trying to get rid of that habit haha

idkuva

Ja ai jumansviidu tänään käytin ekaa kertaa tänävuonna plattarikorkoja.. tai siis onhan mulla kaikenlaisia läskipohjia käytössä ympäri vuoden mutta näitä kuvissa näkyviä monstereita ei kyllä voi pitää muutaku kesällä. Ekat viis askelta tuntu ihan ookoolta, mut kun hoipperoin puksun juna-asemalle niin meinasin jo kääntyy muutamassa minuutissa takas sen takia että tuntu ihan hirveelle.. Noh, pärjäsin sit kuitenkin ihan hyvin noissa koko päivän, pitänee taas treenata pohkeita että jaksaa toisenkin kesän näissä seikkailla.

And goddamn I tell ya.. Today I wore platform heels for the first time this year and it was seriously painful. I almost went back home in the middle of the day so I could change my shoes hahhaha. Oh well, I used these shoes pretty much all the time last summer so I guess I just need to get used to wearing them again. Maybe my leg muscles are just not what they used to be, haha.


Nii ja jotai lärvikuvaa tässä. Meikki nyt oli tollanen Ironman vibainen kyhäelmä. Alunperin olisin halunnu laittaa vielä jotain sinistä tohon mut päätin sit kuitenkin että menee liian värioksennukseks :-D

And a face close-up. Today's makeup was Ironman inspired. Obviously. :-D


Sushii ja ruusuja, koska rakkaus.


Kääpääkin näin hetken tänään ennen leffaa, mihinköhän mun toinen sierain ja nenä tolleen muutenkin on mennyt.. Oli muuten ihan törkeen kuuma jossain vaihees ulkona kun istuttiin auringossa, melkeen tarttis jo viuhkaa tai jotain!

I also met Kääpä today, only for a second though. It was so nice to just sit in the sun and talk shit. Even though it was almost too hot.. btw I wonder what happened to my nose here


Hahaaa en kestä mun nenää nyt kyllä tänään. Näyttää täs ihan sellaselta tekonenältä mitä voi ostaa pilailukaupoista... Mutjoo, leffa oli erittäin viihdyttävä, tosin toivon että se nyt jäi sitten viimeiseksi Ironmaniksi. Nelosta ei tarvita.

And another weird nose.. it almost looks like one of those funny fake noses. Anyway, I really liked the movie, but I do hope this was the last Ironman. No Ironman 4 needed~


Meitsi ja joku epämetallinen mies hississä. 


 Ja kun ei tässä nyt oo mitään muutakaan niin heitän pari saatanallista kuvaa jota en oo tänne vielä aikasemmin postannut.

And just because I have nothing to tell you, here's a couple of pictures that I haven't shared here yet.16 comments :

 1. Ovatkos kuvissa esiintyvät kengät jeffrey campbellit? Haluun samanlaiset ._. ja toi mekko ja sun hiukset, aah <3 pitänee käydä kattomassa itekki toi ironman ku aika moni on sitä mulle hehkuttanu!

  ReplyDelete
 2. kiva toi puna-musta tyyli :3 Mua muuten alko häiritä ihan hirveesti kun mulla tätä lukiessa pyöri taustalla ruotsinkieliset muumit :DD ihan vaan btw

  ReplyDelete
 3. Tutun näköset kengät <3 Noi vaatii kyl totuttelua.

  ReplyDelete
 4. Wow, you look SO beautiful in that red dress! And I love the turquoise makeup too :)

  -Camille
  www.sparkandfizzle.com

  ReplyDelete
 5. Täällä myös kärsitään heinä-ja siitepölynuhasta :/ Kevät ja kesä on ihanaa aikaa, mutta tuo niiskuttaminen on kurjaa...

  ReplyDelete
 6. Miten saat noi meikit pysymään tämmösellä helteellä? :D Musta aina tuntuu et ne valuu pitkin naamaa vaan pois... Ja en löytäny sun instagrammia? Saiskossitä seurailla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän meikinpohjustusvoidetta, jonka täällä blogissakin esittelin vähän aikaa sitten :D sillä pysyy kyllä kaikki meikki naamassa koko päivän ilman mitään valumisia~
   Ja mun Instagram käyttäjätunnus on roseshock :)

   Delete
 7. Kiitän taas ihan sairaan paljon blogistasi se oli parasta hupia mun kuolettavan tylsissä pääsykokeissa! (;__;) <3 parempi fiiliskin tulee kun tätä selaa!

  ReplyDelete
 8. Ootpa sä hoikistunut! Ootko jollain dieetillä, vai onko kipeily ja leikkaus verottanu? :D Oot kaunis. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No itseasiassa oon kyllä lihonu sellaset komeet 7kiloa leikkauksen jälkeen että ihan päinvastoin tässä on tapahtunut :D:D

   Delete
 9. Ihana mekko! (: Mistä se on ostettu?

  ReplyDelete
 10. u look sooooooo gorgeous! envious of ur pixx allllll the time! xo

  xo

  www.hitomiblog.com

  ReplyDelete