Sunny Saturday

6/02/2013

Heips!

Mun oli tarkotus tehä joku postaus tässä muutaman päivän riennoista mutta kuvamateriaali on niin heikkoa että ei tästä nyt ihan asiallista postausta saa aikaseks. Eniveis, eilen juhlittiin Käävän valmistujaisia ja nappasin sitten muutaman kuvan sieltä sun täältä! Suurin osa kuvista on kyllä sellasta kääpäjuokseejalonkerolentää.jpg materiaalia, että en nyt ihan hirveesti tänne mitään laita...

Tässä nyt pärstäkuvaa aamusta! Mulla oli aika paljon vähemmän meikkiä ku yleensä, ja simppeli musta mekko vaan kun halusin kuitenkin näyttää suht asialliselta. Tukkaakaan en sen erityisemmin laittanu. Tykästyin kyllä vähän tohon meikkiin siinä suhteen, että toi ruskee luomiväri mustan alarajauksen sijaan oli sellanen freessin näkönen, varmaan alan käyttää tota ihan muutenkin arkimeikissä!

My bff had her graduation party yesterday and here's a close up of my makeup before I left home for the party! I wanted to tone down my look a bit since it was a fancy party with her relatives and such. I didn't wear as much makeup as usual, I only wore a simple black dress and I didn't style my hair too much. I kinda liked the makeup because the brown eyeshadow instead of black lower liner looks actually really nice and fresh. I think I will wear this style more often.


Haha pakko kertoo että feilasin ihan kympillä samana aamuna kun olin menossa nostaa rahaa tosta lähimmältä automaatilta ja sitten olin aika kiireessä yms ja kun vedin visakortin laukusta niin vahingossa nappasin kuulokkeet irti puhelimesta ja sit se koko jono sai kuunnella kun mun kännykässä soi ihan täysii Aladdinin "Arabian yöt" biisi.. Ainaki kaikki ES jonnet selkeesti arvosti mun musiikkimakua. Kyllä mua vähä hävetti äääh :--D

Ite juhlista mulla ei oo mitään kuvia, koska ne oli semmoset sukulaisten kakkukestit niin en nyt halunnut siellä sit tunkeilla kameran kanssa. Oli huvittavaa kun ei olla kuitenkaan mitään sukua ja sit Antti oli siellä kuitenkin ns sukuna ja syystä kun on poikaystävä, mut mulle tuli välillä vähän hassu olo silleen kun ei tiennyt miten esittelen itteni :--D jossain vaiheessa meinasin sanoo "Tanja, tyttöystävä" kun jotain vierasta kättelin haha.

I don't really have any pictures from the actual party because it was only me and Antti, and all the rest of the guests were Beniitta's relatives. So I really didn't want to disturb or bother them by being a paparazzi. Anyway, we raised a toast for Beniitta, ate some cake and such. It was really nice meeting her relatives who I have not met before. 

Minä ja Käpsy rinsessa ♥

Julma, minä ja Alkueläin ♥


Tää oon niin minä hienoissa juhlissa.

This is me at fancy parties.


Suunnattiin sitten kakkukestien jälkeen Antille, jossa aika koostui suurimmaks osaks lonkerosta ja Frederikistä yms mystisestä musiikista. Tietenkin piti myös vähän kamerahuorailla kun siellä oli niin kiva valo. 

After all the guests left, we also left Beniitta's house and went to Antti's place (Beniitta's boyfriend). Our time there pretty much consisted of long drinks and weird music. Also we had to camwhore a bit because the light was so nice there haha.
Myöhemmin Pauli liittyi myös seuraan ja suunnattiin baariin istuskelemaan. On muuten uskomattoman kämästä olla 18 viikonloppusin kun kaikki paikat on jotain k100v. No mut, tallattiin sit Cafe Mascotiin jossa ollaan pari kertaa ennenkin oltu. Siellä muuten soitti joku suhteellisen hyvä bändi kun tultiin sisään mut kuultiin vaan se viimeinen biisi ja sit ne jo lopettikin. Pitäis selvittää mikä bändi se oli!
Litkittiin siinä sitten jotain ja pelattiin jotain sellasta Isäntä vs Emäntä tms lautapeliä joka oli ihan vitun hauska, siinä oli siis ideana että naiset vs miehet vastaa vastakkaista sukupuolta "liittyviin" kysymyksiin :--D Olin niin ylpee kun tiesin mikä on lcd-näytön toinen nimi, mihin käytetään ristikkoavainta, minkä amerikkalaisen lehden bikininumeroa odotetaan eniten ja mitä käytetään lentokoneen polttoaineena!

Later Pauli also joined us and we went to a bar. It's quite difficult for us teens to find a bar to go to on weekends because most of the bars here are k20 weekends and k18 otherwise. Also, I dislike bars that play some shitty dance music too loud and bars that are full of loud & drunk young people. Finally we ended up to a nice bar where me and Pauli visit every now and then. There was some really good band playing when we got in, but we only got to hear the last song, boo. I should find out what band it was haha!
We drank, obviously, and just had a good time. Also we played some really fun board games there :--DArrararararar olin unohtanu linssikotelon kotiin niin päädyin pitämään linssejä varmaan yli 12h päässä.. Vielä siitepölyallergia siihen päälle. Tuntu ku silmät olis täynnä hiekkaa tai jotain. En raaskinu noita heittää poiskaan kun oli kuitenki mun lempparilinssit kyseessä. Säästyin onneks tulehdukselta! 

Ararrrararrrarara I forgot to bring my lens case with me so I ended up wearing circle lenses over 12 hours or something... My eyes were so irritated! Luckily I didn't get an infection or anything. I didn't want to throw the lenses away or anything like that because they are my favorite ones.


 Lähiaikoina oon tehny myös kaikkee muuta tosi rakentavaa ja kehittävää esim kattonu tuhottomasta Hopeanuolta. Näiden kattominen saikin mut pohtimaan kaikkee syvällistä jota sitten kovalla vauhdilla jaoin Twitteriin ja Facebookkiin... 

Lately I've been very productive... For example I've been watching shitloads of Silver Fang!
(I also tweeted silly stuff about it but I don't really see any point in translating that stuff XD)

Olen myös ollut Snorlax, nauttinut kesästä ja tapani mukaan pelaillut pleikkaria. Alotin taas miljoonannen kerran Alice Madness Returnsin, on se vaan niin hyvä!

I've also been Snorlax, enjoyed the summer and as usual, played videogames. Once again I started to play Alice Madness Returns, it's so good!


Tässä tällänen lobotominen lopetus tälle postaukselle.

Lobotomic ending for this post.

23 comments :

 1. I love the game Alice :)

  ReplyDelete
 2. OOn just aikeessa tilata toi Alice peli, se on vaikuttanu nii mahtavalta :D

  ReplyDelete
 3. You look great.
  I loved playing Alice. Both Games have a great Design & Atmosphere.

  ReplyDelete
 4. Such nice weather ! o.o Here it's raining so much that we're getting a flood XD Not that I mind, our house is flood proof ^^

  I really like your make up! It suits you very well and I think it was ideal for such an occasion. You and Beniitta both looked gorgeous :3 And I love her crocodiles XD (they're hers, right? And they are crocodiles if I remember correctly? XD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha yes they are crocodiles! I bought her the big one many years ago and her mother bought the small one for her couple years later XD

   Delete
  2. They are so cool :D It's just like my two sharks XD

   Delete
 5. Hahaaa eikä, mäkin oon joskus lähtenyt juhlimaan ilman linssikoteloo ja ihan tosi, oon sit yöllä heittäny ne johonkin vedellä täyttämääni siideripulloon ::DD:D mulla rupee silmät verestää niin pahasti et on pakko olla jotain niksejä... Ja alice on ihan mahtava peli! Tulee ikävä sitä aikaa kun pelasin ensimmäistä kertaa läpi :|

  ReplyDelete
 6. haha mulle on käyny just sama :--D aladdinit raikas oikee kunnolla ja keräsin vähän katseita mut iha sama : D parhaita ne biisit. t. ida 20v

  oot oikein nättinä ollu liikenteessä ja oon ihan sairaan kateellinen ku sulle sopii kaiken väriset luomivärit yms ja oot niin taitava meikkaan :-D hyvä et ite saa edes rajaukset näyttää siedettäviltä ja on vieläpä silmät niin tyhmän muotoset et huhhu D:

  ReplyDelete
 7. vittu että nauroin sun twiiteille :D ASIAA!

  ReplyDelete
 8. you look awesome, as well as your friend!! *_*
  And I love Alice!

  ReplyDelete
 9. haha mä oon miettinyt hopeanuolessa noita ihan samoja juttuja penskasta asti :'DDD ja weedissä taas mietin että no nyt on kyllä ninjojen kunnia-dilemma viety vähän liian pitkälle ja kuitenkin siellä on jotain ihme pipanansyöjiä (what???)

  ja sama juttu alicen kanssa, sitä vaan on pelattava uudestaan ja uudestaan! joitain kohtauksia, esim juuri tuo lobotomia, oikein hätkähdin että huhhuh vaikka minkälaisia goreja on tullut pelattua niin ehkä ensimmäistä kertaa ymmärrän miksi pelin kylkeen on lätkäisty k-18.

  ReplyDelete
 10. You look amazing, I like the make-up you did this time as well ^^ And your dfriend also looks great!

  ReplyDelete
 11. Lovely post darling, you and your bff looked awesome, and that video game is great!!!! ;)

  Barbarella maquill-Arte

  ReplyDelete
 12. Suosittelen pelaamaan tuon American McGee's Alicen ensimmäisen alkuperäsen osan. :> Ellet ole jo pelannut? Pelasin sitä joskus muksuna.. (hahah!) ja pelasin sitten läpi ennenkuin aloitin tuon uusimman xboxilla.. :D

  ReplyDelete
 13. do your bff have a blog?

  ReplyDelete
 14. The eyeliner on the inside corner of your eyes: how do you get it so sharp? What kind of product and application technique.do you use? Mine always looks.smudgy. Yours looks stellar!

  ReplyDelete
 15. How do you get the liner on the inside corner.of your eye to look so sharp?

  ReplyDelete
 16. The eyeliner on the inside corner of your eyes: how do you get it so sharp? What kind of product and application technique.do you use? Mine always looks.smudgy. Yours looks stellar!

  ReplyDelete
 17. Is that your friend's real hair or a wig? She looks like a doll!

  ReplyDelete