Hikikomori

4/30/2014

Yo.

Kaikki muut taitaa olla jo viettämässä Vappua kesäisissä tunnelmissa. Itse olen sen verran antisosiaalinen ja omaan niin vähän kavereita, että vappu tulee vietettyä kotisohvalla animea katsellen. En tosin valita, täähän on suorastaan mun mukavuusalueen keskipiste.

It's a national celebration here in Finland called Mayday. Usually people dress up in silly costumes and go out drink alcohol and get some balloons and shit but since I'm too antisocial and have very few friends, I'm spending this day on my couch watching anime. I'm not complaining though, it's the very middle of my comfort zone.


Piti visiteerata kuitenkin kaupungilla. Postiin oli tullu paketti, ja kissoille piti ostaa ruokaa. Glamour elämää! Anyway, en moiselle reissulle mitään ihmeellistä taiteillut, pelkät eyelinerit sai tänään riittää. Tykästyin kuitenkin päivän meikkiin vaikka olikin suht kevyt omaan makuun.

I had to go outside for while though, haha. I needed to visit the post office and go buy some catfood. How glamorous. Anyway, I did a very simple look for today. I really liked the makeup, even if it's not quite my usual style.

shirt : Mart of China (sponsored) | boots: Mart of China (sponsored)

Päivän asunakin toimi vain ruttuinen kauluspaita ja bootsit. Tuntuu vähän kyllä ettei oo päässyt lähiaikoina tekemään mitään luovaa naaman ja asujen suhteen. Ehkä pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni ja motivoitua. Kaikkia siistejä ideoita ja inspistä olis, mutta mitään vaan ei tapahdu, hah.

Today's outfit was also mega simple, just a wrinkly shirt and nice pair of boots. Kinda feels like I haven't been able to do anything creative with makeup and outfits lately. I need motivation. I have all kinds of cool ideas and inspiration, but nothing's happeing you know? Hah.


Oi ja melkeen unohdin! Mulla on kans uudet linssit silmissä tässä postauksessa, hommattu Geocoloredlens:iltä kuten tavallista. Mulla on tästä samasta sarjasta siniset linssit jotka on ollu ihan yhet ehdottomat lempparit, mutta valitettavasti tää vihreä versio ei ollu yhtä kirkas. Nätit ja hyvin omaan väriin blendautuvat silti!

Oh, I almost forgot. I'm also wearing a new pair of lenses in this post. They are from Geocolouredlenses as usual. I actually own these same lenses in blue and they are one of my all time favorites. Unfortunately this green version wasn't as bright, but they still look very beautiful and blend well with my eyecolor!

12 comments :

 1. i fall in love with ur shoes ** AWWWW it's so gorgeous ** i love ur makeup **

  my blog

  ReplyDelete
 2. Nyt on pakko avautua sen verran, että tuntuu niin ihanalta kuulla että jollain näin mielettömän upealla ja siistillä henkilöllä on samanlaiset epäsosiaaliset vappu"meiningit" kuin mulla! ♥ Kiitos, piristit mua ihan suunnattomasti :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha no hyvä jos mun erakkoluonne piristää XD ♥

   Delete
 3. Aloin seuraamaan sinun blogia tässä muutama päivä sitten ja totesin itselleni, että tämä on aiva mahtava!!!! Ihana, ihana ja vielä kerran ihanat postaukset sulla :) Ne piristävät päivää mukavasti :3 Awwww nuo bootsit on ihanat <3 mistä ostit ne? :)

  ReplyDelete
 4. Saanko udella mistä postauksen nimi hikikomori tulee? Sanalla on suuri merkitys ja oon aina ihan kikseissä jos sitä käytetään! <3

  ReplyDelete
 5. Saanko udella mistä postauksen nimi hikikomori tulee? Sanalla on suuri merkitys ja oon aina ihan kikseissä jos sitä käytetään! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luitko postausta? Lähinnä käytän sitä kuvaamaan itseäni, tälläinen erakko kun olen :D

   Delete
 6. Ootko tehnyt rajaukset vähän eri tyylillä kuin yleensä? :D

  ReplyDelete
 7. Hah, itelläki tossa just Attack on Titan pyörimässä ja selvinpäin jälleen kerran ollu tämän(kin) juhlapäivän - eli samat meiningit! Ja olen tyytyväinen, kaikki muut tuntuu potevan tappodarraa :--) En kadehdi.

  ReplyDelete
 8. Amazing shoes :)

  ReplyDelete