The Warrior

4/27/2014

Yo!

Liekö eilisen ylisöpön vaaleanpunaisen yliannostus, mutta tänään naamalle syntyi oikea sotamaalaus ja päälle päätyi nahkaa ja maastokuviota. Ulkona alkaa olla jo kohta liian lämmin nahkatakille, mutta täälläpäin (en ainakaan minä) tarkene vielä ilman takkia. Nyyh.

I probably got an overdose of sweet and pink yesterday, so today I wore a real warpaint on my face. I also wore leather and camo print, hah. It's pretty warm outside, but it's way too cold to go out without a jacket yet.


Maastokuvioinen haalari on aika yllättävä asuvalinta. En meinaa yleensä juurikaan välitä kyseisestä printistä, enkä ainakaan haalareista, hah. Mutta tää on vaan niin mukava ja helppo!

Camo printed jumpsuit doesn't really sound like me. I don't usually wear camo, or jumpsuits you see. But this one is just too cute and easy to wear!

jacket: Sheinside (sponsored) | jumpsuit: Sheinside (sponsored) | boots: MartofChina

Tukka kasvaa kauheeta vauhtia! Ihan ihme mitassa tällä hetkellä, ja käyttäytyy ihan oman mielen mukaan, mut on ihan hauskaa että päälaelta löytyy jo jonkinlaista karvaa!

My hair is growing really fast! The length is confusing, and it's impossible to tame, but it's fun to have some hair on my head for a change!


9 comments :

 1. You make me wanna shave of my hair

  ReplyDelete
 2. Tykkäys hiuksille ja haalarille! <3

  ReplyDelete
 3. Pakko oli kyllä nostaa sulle hattua sillon ku leikkasit kaikki hiukset pois! Jos mun hiukset kasvais yhtään nopeemmin, ni mä tekisin sen täysin saman sen takii, että saisin terveemmät hiukset.. :-) Ehkä mä sitte ku tän sivusiilin kasvatan pois ni leikkaan toisellekki puolelle :D

  ReplyDelete
 4. Every single style you wear looks amazing on you!!! Lovvve that outfit!!!!

  ReplyDelete
 5. love this outfits
  xo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 6. miten suhtautuisit tilanteeseen ja ihmiseen jos oisit jonkun kans riidois ja sit näkisit kyseisen ihmisen sattumalta jossain ja se näyttäis sul kieltä tai alkais aukoo päätä tai jotai muuta vastaavaa

  ReplyDelete
 7. Psst...they're dungarees, not a jumpsuit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sheinside is selling it as a jumpsuit.

   Delete