Monster

5/19/2014

Yo!

Kävästiin tänään Paulin kans kattomas uusin Godzilla leffa ja samalla pyörimässä kaupungilla! Mulla on silmät ihan kuollu siitepölyn takia niin on tullu käytettyä linssejä vähemmän. Mietin et onkohan jotain silmätippoja tms jotka auttais allergian kanssa.. tosi ärsyttävää kun aina kesällä näyttää että olis just itkeny tms kun silmät verestää. Ugh.

We went to see the new Godzilla movie today with Pauli and also wandered a bit around the city. I'm a bit allergic to certain types of pollen, and my eyes have been too irritated to wear any lenses. I wonder if there's some sort of eye drops that could help with this.. It's really annoying to look like you've just cried for the past few hours. Ugh.


Päivän asu oli mukava, mutta paska valinta. Anteeks nyt ruma kielenkäyttö kun blogi ei ole k-18 mutta voi vittu en tajunnut että ulkona on noin saatanan kuuma ja olevinaan tosi Einsteinina vedin päälleni villatakin. Ei elämä. Ja vaihtoehtoa minä-pelkästään-toppi-päällä ei ole.

Today's outfit was very comfy, but honestly a really shitty choice. Like wtf I didn't have any idea it was so warm outside and I was so Einstein I wore a fucking cardigan. Oh my god.

cardigan: Sheinside | pants: Sheinside | shoes: MartofChina


Leffa oli jees mättöä, tuli mieleen sellainen mikstuura Mass Effectiä ja Jurassic Parkia. Haluaisin oman Godzillan. Ei tarttis ees käyttää julkista liikennettä kun vois vaan tsuibailla sen selässä joka paikkaan.

The movie was really fun. It made me think of an odd mixture with Mass Effect and Jurassic Park. I would like to have my own Godzilla. It could carry me around and I could stop using public transport.


20 comments :

 1. Hahah :D Villatakki.. Auts ! Meinasin itekki pistää nahkatakin päälle, mut onneks en tehny sitä.. :'D Nii ja toi alin kuva on upeus <3

  ReplyDelete
 2. your make up is stunning! i really like the kind of more colorful makeup that you do, but i think you look even more gorgeous with this type of make up ♥

  ReplyDelete
 3. voi ei kirjotat nii ihanasti!;_;

  ReplyDelete
 4. love your color eyes *___* and the make-up!

  ReplyDelete
 5. you are so cute. your natural eye colour is more beautiful than any lens.

  ReplyDelete
 6. I am in love with your eye makeup <3

  ReplyDelete
 7. Kyllä on silmätippoja mitkä auttaa allergiaan! :) mulla on ihan sama juttu kesäsin aina silmien kanssa.. ikäväkyllä lääkäristä ei aina saa heti sellasia mitkä toimii kun ei tiedä mikä toimii kenelläkin et saattaa joutua ramppaamaan siellä et saa tarvitsemansa.

  ReplyDelete
 8. Mitä huulipunaa käytit? :) ihana <3

  ReplyDelete
 9. Ite käytän allergiaoireisiin tarkotettuja silmätippoja nimeltä Lomudal. Auttavat ainaki mulla varsinki ny ku siitepölyt on liikkeellä. Suosittelen kokeilee. :)

  ReplyDelete
 10. Yes,there are some eye drops- I'm using them because my eyes are still red.It helps ; )

  http://sayhitocosmetics.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Toi viiminen kuva.. ♥

  ReplyDelete
 12. Lecrolyn-silmätipat toimii hyvin ja siis ihan normi pilleriallergialääkkeitten kaa! Yhen kerran käytön jälkeen jo lähti se fiilis, että haluis kaivaa silmät ulos päästä. Ite käytän semmosta jättipulloa, mut tota on kai pipettimalleissaki, jotka soveltuu piilari-ihmisille. Suosittelen! Puspus!

  ReplyDelete
 13. Aaaa, niin ihana meikki ja asu jälleen kerran!
  Tykkään varsinkin huulien väristä. (*u*) <3

  ReplyDelete
 14. näytät ihan hitleriltä tossa ekassa kuvassa!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oletan ettet ole koskaan nähnyt valokuvaa Hitleristä

   Delete
  2. Hupsis, siis tuon uusimman postauksen ekassa kuvassa!

   Delete
 15. Ihan mielettömän upea meikki!! ja sun silmien väri on kaunis myös ilman mitään linssejä :)

  ReplyDelete
 16. tiäkkö yhtää onko noita housuja viä tuol sivulla? :)

  ReplyDelete