Winkie Winkie verkkokauppa

7/28/2014

"Winkie Winkie on suomalainen verkkokauppa, joka myy mm. japanilaisia ja etelä-korealaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, peruukkeja ja asusteita."

Mitäs kummaa, kirjoittelen tällä kertaa suomeksi! Sain nimittäin ihanan lahjan Winkie Winkie nimiseltä verkkokaupalta, ja tässä tulee nyt kuvien täyttämää esittelypostausta! Kyseessä on siis tosiaan suomalainen kauppa, josta voi ostaa laadukkaita aasialaisia peruukkeja ja kosmetiikkaa! Todella mahtava paikka varsinkin niille joilla ei ole mahdollisuutta tilata ulkomailta, tai haluavat takuuvarmasti laadukkaan tuotteen nopeasti! Myös DollyWink tuotteiden himoajat saavat kuluttaa tänne rahansa, heh! Itseäkin nuo ripset jo vähän houkututtaa..

Aloitetaas! Kaikki tuli siististi paketoituna, varsinkin ilahdutti toi pieni meikkipussin tapainen laukku jossa peruukki oli pakattuna. Säilyy hyvässä kunnossa tuolla eikä mene takkuun!


Myös plussaa näistä ohjelappusista peruukin pukemiseen & koon säätämiseen! Itselläni tää homma on vähän erilaista kun ei ole omia hiuksia, mutta takuulla joku oppii näistä hyviä vinkkejä.


Lähikuvaa ihanasta tummanvioletista 3 Concept Eyes liptintistä! Toimii siis huulilakkana, ja ihan perus huulipunana. Oon käyttänyt molemmissa tarkotuksissa ja hyvältä näyttää. Tän postauksen kuvissa oon käyttänyt tuota ihan vaan liptinttinä, tuolla saa kivasti nukkemaiset huulet. 

Otin myös tästä uudesta ihanuudesta kuvan suoraan paketista oton jälkeen. Yllätyin miten tukeva peruukki tää on ja kuinka hyvin se on säilyttänyt muotonsa tuolla muovilaukussa. Yleensä kiharat peruukit vaatii vähän kärsivällisyyttä ja muotoonleikkaamista, mutta tälle en tehnyt yhtään mitään! En edes laittanut talkkia tai hiuslakkaa. Pidän siitä juuri tuollaisenaan. Oli kyllä hankala saada kuvaa jossa väri näkyisi paremmin, tässä on sekaisin ruskeita ja vaaleanpunaisia hiuksia. Näkyy noissa luonnonvalossa otetuissa kuvissa hieman paremmin! Ihanan moniulotteinen väri!


Söötti kukkapanta on myös Winkie Winkieltä! Orkideat ♥Kaikessa komeudessaan olin erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja asiakaspalveluun. Vähän suunnittelen että hommaisin tulevaisuudessa pari muutakin peruukkia tuolta.. Oma lyhyt tukka on niin kiva, mutta sen verran ihastuin tähän uuteen karvakaveriin että pakko saada lisää! Varsinkin kun tuntuu ettei viimeaikoina oo yhtään onnistanut ebayn jne puolella, kun ei koskaan tiedä minkälaatuisen peruukin sieltä saa ja saako asiakaspalveluun minkäänlaista yhteyttä. Mukavaa, että nyt voi ihan kotimaassa asioida näidenkin juttujen kanssa!


flower crown: Winkie Winkie | wig: Winkie Winkie | dress: Rosewe (sponsored)


Lopuksi haluan laittaa vielä "pienen" kuvakollaasin kaikista lempparijutuista... Ja nyt on vielä peruukki ale menossa! Että hus hus siitä ostamaan jo!! Varsinkin noi kaikki liukuvärjätyt tukat näyttää niin hienoilta, aijai T__T10 comments :

 1. What a beautiful store, I would not be worth of Finland, she had seen a short time, has many interesting proposals such as wigs that look great and cosmetics dolly wink! You were fine with that wig and her curls look really natural, you are too beautiful, congratulations. hahah

  -
  brainwashingb.blogspot.com.br

  ReplyDelete
 2. ah, superkaunis olet tuossa lookissa! kiitti winkkauksesta :)

  ReplyDelete
 3. Näyttääpäs ihanaiselta ❤ ^___^
  Väri on todella veikeä ja tykkään etenkin tosta muotoilusta. Peruukkeja kun on niin moneen lähtöön ja aina helpottaa jos ne on alkuunsa hyvnkuntoisia ja mallisia. :D

  Mathavaa että Suomikin etenee näissä jutuissa. ^^

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 4. waaaa *___* you look really beautiful with this wig! omg you're GORGEOUS!
  the dress is so cute too <3

  http://cookiescorpse.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 5. How do you manage being so thin and still eat lots of pizza? You dont eat much more anything? The dress looks so beautiful on you.

  ReplyDelete
 6. Samoja tuotteita löytyy meidän listoilta :) Mun lista on luettavissa mun blogissa: tästä toivelistaan

  ReplyDelete
 7. Apua, mä en tiennyt tälläsesta kaupasta ollenkaan. Itse en tietyistä syistä vielä saa tilata ulkomailta, joten toi putiikki tulee kyllä tarpeeseen.

  ReplyDelete
 8. Ihana koko sun lookki! Ja oi että noiden ripsien tilaus alkoiki himottamaan :D

  ReplyDelete
 9. Tuli tässä mieleen, että kun saat aika usein paketteja ulkomaisilta meikkibrändeiltä, kuinka usein ne ovat jääneet tulliin niin että joudut maksamaan veroa? Vähän nimittäin kuumottaa aina osallistua ulkomaalaisiin giveaway-kilpailuihin, koska pelkään joutuvani maksamaan tullille kamalasti veroja jos voitan.

  ReplyDelete