Black Kitty

8/18/2014

Hey!

Tänään on laiskottanut oikeen urakalla, mutta tekemistä on riittänyt. Aamupäivän roikuin kahvilla "anopin" kanssa ja käytiin kiertelemässä ties mitä kauppoja, illalla taas tuli Kääpä kylään ja hakattiin videopelejä. Kauheesti ei löytynyt aamulla energiaa et ois väsänny jotain jännää meikkiä, joten ihan vaan vetäsin mustat huulet ja ripsaria.

Today I've been feeling lazy as hell. I spent the day out with my "mother in law" and we went to have a coffee and shopping. Then, in the evening my friend Kääpä came to visit me and we played videogames. Since I didn't feel too motivated, I just decided to wear simple black lips with mascara.


Kiertelin sitten tän näkösenä. Vähän tuli mieleen joku 14v ernu menossa viihteelle, mut eipä se haittaa! Toi kissapaita on niin syötävän söpö. En voinut vastustaa noita ihania makkarakissoja!

This is my outfit for the coffee date, haha. I kinda looked like a 14 year old weeaboo going to a party or something.. but that's not so bad! That cat shirt is so fucking adorable. Just look at those sausage kitties!!

 shirt: Sheinside (sponsored) | shoes: Maxstar

 Ja tosiaan tässä ilta ollaan hakattu Käävän kanssa pelejä. Olin ihan fiiliksissä uudesta Silent Hill teaserista ja pakotin Käävän koittamaan sitä. Onneks mulla on kaveri joka tykkää yhtä kieroutuneista asioista kuin mä! Toi perheen mieshenkilö kun ei uskalla kauhuleffoihin tai peleihin kajota.. heh.

And yeah, we've been playing videogames with Kääpä. I was really excited about the new Silent Hill teaser, so I made Kääpä play it too. I'm so lucky to have a friend who likes sick and twisted stuff like me! Especially when the man of this house is such a pussy and is afraid to horror movies and games.. heh.


Ja hei kiitos kauheesti edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Taidan kirjottaa useemmin tollasia postauksia, sen verran positiivista tavaraa riitti!

17 comments :

 1. You and your friend are fabulous *_*

  ReplyDelete
 2. haha the sausage kitties are cute!

  ReplyDelete
 3. Jumalattoman upea lookki! Jestas, kauneudella ei selvästi ole rajoja.

  ReplyDelete
 4. Saanko kysyä et miksi sun hampaat on niin huonokuntosia? Et melkeen ikinä hymyile kuvissa ja niissä missä hampaasi näkyy niin ei näytä kovin terveeltä :l Onks sulla joku sairaus tai muu joka tekee sun hampaista niin tummat yms? Joillain kai jos on huono verenkierto ikenissä tai muutenkin vaan hampaat helposti jotenkin mätänee ja kunto on heikko vaikka hoitaiskin. Mietin et onko sulla jotain sellasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on aika vähän hampaita enää suussa luuston vikojen ja heikkouden takia. Saisi korjattua leikkauksella ja proteeseilla, mutta eihän multa sellasia rahoja koskaan löydy.

   Delete
 5. Nautiskelen aina ihanista inspiraatioista joita blogisi lukeminen minussa herättää! :D Nyt on kyllä pakko kysyä, nuo on aivan ihanat nuo sinun lasit! Onko ne jotenkin niinkin merkilliset, että niitä olisi mahdollista jostain tunnetusta paikasta etsiskellä?

  P.S. kalju keskusteluun viitaten, lyhyet hiukset/kaljut/siilit on UPEITA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lasit on Ginatricotista :D

   Delete
  2. Kiitos! Ei ole ennen lasikateus iskenyt >D

   Delete
 6. Silmämeikistä tulee mieleen olikohan 2000-luvun alun Madonnan ja Britney Spearsin lookit joillain videolla... Sillein hyvällä tavalla! :)

  ReplyDelete
 7. voistko laittaa instaan/faceen/twitteriin kuvaa sun kynsistä? tai siis vaikka teetkin ne vaan ite niinkun oot sanonu, niin näyttää tosi kivoilta! ois kiva nähä iha kunnon kynsikuva noista!

  ReplyDelete
 8. Oli kyllä hyvä tuo sun edellinen postaus, joku sen facebookissa jakoi, ja sieltä päädyin sit tänne. Oot upea, ja olen hurjan kateellinen meikkaustaidoillesi (itsehän en koskaan laita muuta kun ripsaria, meikkivoidetta ja joskus harvoin huulipunaa). En silti vielä niin kateellinen, että jaksaisin opetella, heh.

  ReplyDelete
 9. Mucha onda tu look !!! Jacket so cool!!

  ReplyDelete
 10. You like Silent Hill? You're even more awesome in my book now. ^_^

  ReplyDelete
 11. Näytät tossa vikassa kuvassa ihan uudelta Tohtorilta. Tää oli sit kohteliaisuus, vaikkei ekaks siltä vaikuttaiskaan.

  ReplyDelete
 12. Mistä toi nimi Kääpä tulee? :-D

  ReplyDelete