Der Teufel

8/24/2014

Yo!

Ei oikeestaan mitään postaamisen arvoista, mut ajattelin nyt päivän meikin ja asun näyttää! Lähinnä meni päivä siivoten ja illemmalla Käävän kanssa hengaillessa. Katottiin piirrettyjä ja leikittiin kissojen kanssa, tosi aikuisten viikonloppu, haha.

I really don't have anything to update about, but I wanted to share some new pictures from today. I pretty much just spent the day cleaning up my apartment until my friend Kääpä came to visit. We watched cartoons and played with my cats, such an adult way to spend the weekend, haha.


Halusin pukea jotakin mukavaa. Rakastan näitä haaremipöksyjä ja nyt vihdoin on tarpeeksi vilposta että niitä pääsee käyttämään.

I wanted to wear something comfy. I love these pants and I just had to wear them now when the weather is more chilly.

shirt: Mart of China | pants: FrontrowShop | shoes: Mart of China

Otin kans sisällä pari eksta kuvaa, lähinnä halusin vaan itelleni uuden profiilikuvan heh.. Joten näillä nyt ei niin väliä, mut laitan tänne silti! Näissä näkyy kans tosi hyvin kuinka mun hiukset on kasvanu! Nyt vaan on toi tosi ärsyttävä pituus et ne kasvaa ihan minne sattuu.. Vielä pari senttiä niin ne alkaa näyttää ihan asiallisilta.

I also took couple of extra pictures indoors, mostly I just wanted a new profile picture for myself, lol. So yeah.. Gonna post them here anyway. You can see my hair's current lenght here pretty well. It's annoying that my hair is growing in weird directions haha, just couple more centimeters and it will be fine.


7 comments :

 1. Sulla on aivan ihana blogi! Löysin vasta tänne. Teet upeita meikkejä ja tykkään ihan älyttömästi sun tukasta (tai sen puutteesta :D). Kateeksi käy, kun omiin kasvoihini ei lyhyt tukka oikein sovi. Tykkän myös paljon sun tyylistä, ja tuota, oikeastaan kaikesta. :)

  ReplyDelete
 2. german title - love it :D
  The make up is gorgeous.

  ReplyDelete
 3. Your makeups are always really beautiful, I think you could do some makeup tutorial?

  ReplyDelete
 4. The Make up es precioso.
  Tu look muy original and cool!!

  God Bless You !!!

  ReplyDelete
 5. Millä tuotteilla oot tehnyt huulimeikin? Ihana! :)

  ReplyDelete
 6. Hei, mikä on siun hiusten pituus juuri nyt? Näyttää niin upealle tuo väri ja koko look :) Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  ReplyDelete