Welcome the Fall

8/12/2014

Hoi!

Täällä on ollut aika hiljaista viimeaikoina johtuen ihan omista elämän ja pään sotkuista joita oon käyny läpi lähipäivinä. Yritän nyt kuitenkin skarpata ja päästä kirjoittelemaan useammin. Ei oo kauheesti löytynyt energiaa laittautumiseen, niin ei oo kauheesti mitään kuviakaan. Tänään kuitenkin jaksoin vääntää jonkun sekametelisopan naamalle ja suunnata ulkoilmaan!

It's been quiet for a while since I've been having some issues in my personal life that have been draining my energy like crazy. I'm trying to get back to blogging asap tho! I haven't worn any makeup either so there's no new pictures to show.. But I finally got my ass up today and did something-something to my face, wohoo!


 jacket: Sheinside (sponsored) | shoes: Maxstar | bag: Mart of China

Hiusvärejä tässä välissä onkin käyty muutama.. Oli sinistä, vaaleanpunaista, ja vielä violettikin. Nyt annan vaan kaiken mössön kulua pois. Vielä aika paljon vivahtaa violettiin.

I've had quite a many haircolors during this break.. There was blue and pink and even violet. Now I'm just letting my hair fade.


Tapaan huomenna ja ylihuomenna lääkäriä, joten en tiiä tuleeko tänne mitään postailtua, mut yritän parhaani!

I'm meeting my doctor tomorrow and also the day after, so I don't know if I'll be able to post anything, but I'll try my best!


Ramses ♥

7 comments :

 1. Ramses muistuttaa aika paljon minun Nova kattia: http://noradrenaline-photo.blogspot.fi/2014/08/catzor-in-their-new-nest.html :D Vähän pörröisempi vain.

  ReplyDelete
 2. Your cats are so adorable! Hope the meeting with the doctor goes well!

  ReplyDelete
 3. Uuuuws ❤ Ramses on niin lutuna, ihana ku postailen instagramiinkin kisukuvia ^___^

  Tukka näyttää kivalta just kun violetti vähän siellä vielä hamuilee, tulee semmonen sekalainen vivahteikas väri. Tsemppiä lääkäriin! Ei mitään stressiä jos ei joskus ehdi postaileen, ihan omaan tahtiin miltä tuntuu. Oma blogi, oma tyyli ja bloggailla miten tykkää. ^_~

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 4. Näyttää hyvältä tuo sekametelisoppa :) Mä en osaa ite käyttää yhtään luomiväriä tai oikeastaan laittaa sitä. Yritän jonkun tutorial -videon avulla laittaa, mutta sen jälkeen naama ainakin näyttää sekametelisopalta... Joko en osaa tai sit mulla on huonot meikit. Olisko sulla jotain hyviä vinkkejä, että kuinka levittää vaikka pelkkää mustaa luomiväriä niin, ettei näytä siltä että on saanu kunonoon?

  Sulle istuu päähän hyvin minkälaiset hiukset tahansa! Mulla on jo pitkään ollu sivut lyhyet, mutta oon kyllä monta vuotta salaa vähän haaveillut leikkaavani koko pään siiliksi... mutta rohkeutta puuttuu, monesti oon ollut jo lähellä leikata. Ehkä vielä joskus...

  Ps. Oli muuten hyvä se eyebrow tutorial -video, se auttoi minua ja kulmiani, kiitokset siitä :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan värinen tukka sulla. millä se on värjätty?

  ReplyDelete
 6. Oon lukenut sun blogia monta vuotta ja sä senkun kaunistut.. <3 oot varmasti maailmankaikkeuden kaunein nainen varsinkin nyt kun leikkautit hiukset siiliksi! ihana oot ja jaksamisia elämälle!

  ReplyDelete