Runny nose

9/03/2014

Yo!

Nuhanenä päivittää. Ihan törkee flunssa menossa ja tuntuu et pää painaa sata kiloa, ugh. Eniveis, halusin kuitenkin jakaa tänne päivän lookkia ja kuulumisia!

Ms Runnynose here. I caught a cold and it feels like my head weights a ton, ugh. Anyways, I still wanted to post some outfit photos from today!


Lämmintä ja simppeliä! Sain vihdoin himoitsemani lihasleggingsit. Niin ällöt ja ihanat! Näyttäis paremmalta kyllä jollain joka ei oo yhtä töppöjalka ku mä..

Warm and simple! I finally got the muscle leggings I've been drooling over. So nasty and cool! They'd look better on someone not as short leed as me though haha..

 top: Sheinside (sponsored) | leggings: Sheinside (sponsored) | shoes: Maxstar

Ei kauheesti oo tapahtunu mitään viimeaikoina, lähinnä sitä samaa lääkärissä ramppaamista kuin ennenkin. Paitsi että sain mahtavan paketin Kat Von Dltä ja varmaan tuun sen sisältöä esittelemään täällä tarkemmin joku päivä. Ja kunhan tää flunssa vähän hellittää niin oon lupaillu uusia meikkitutoriaaleja. Siihen asti siis!

There's not much happening in my life. Same hospital stuff as ever. I did receive a badass gift from Kat Von D the other day though, and I will write about it a bit here someday. When my cold gets better I've promised some new tutorials too! Until then!12 comments :

 1. "julkaistu 16 sekuntia sitten":D

  ReplyDelete
 2. Kat is such a sweet person. love her

  ReplyDelete
 3. Äww oon niin kade kun sulle sopii noi lyhkäset/kaljut hiukset niin sairaan hyvin! :) itekki sheivasin muutama kuukausi sit ja ne kasvaa ihan päin persettä ja ei kai enää ees oo kasvanu pariin kuukauteen :D Mut huhu, nätti ja inspiroiva ihminen oot! keep it up girl!

  ReplyDelete
 4. Love your outfit *-*
  Hope you revoered soon :3

  ReplyDelete
 5. oot niin cool! <3_____<3

  ReplyDelete
 6. Looks like a lot of fun !
  http://nerdyfancy.wordpress.com/

  ReplyDelete
 7. What lipstick are you wearing? That shade is so pretty!

  ReplyDelete
 8. Moi! Mikäs meikkivoide ja sen sävy sinulla on tän postauksen kuvissa?! Näyttää aika ihanneiholta. :)

  ReplyDelete
 9. Noi legginssit näyttää vaan niin huonosti toteutetuilta kopiolta Black Milk Clothingin vastaavista... :( http://blackmilkclothing.com/collections/leggings/products/muscles-leggings

  No halvemmathan nuo olis, varmaan uskaltaisi käyttää useammin kuin noita, mistä maksoin tulleineen yhteensä noin 90e...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no ite en maksais mistään kalsareista noin paljoa :D että nää "kopiot" kelpaa kernaasti!

   Delete