Asylum is my funhouse (AlphaGeek.fi review)

10/19/2014

Moikka!

Taas Halloween meiningeissä! Tällä kertaa mukana myös puku ja asusteita, sponsorina AlphaGeek! Lukijoille mukavana yllätyksenä vielä koodilla "halloween15" saa Halloween-tuotteista 15% alennusta lokakuun loppuun! Ite löysin tuolta putiikista ihan jumalattomasti kaikkea ihanaa!


Mun kaikki Halloween jutut on tavanomaisesti ollu tosi tummia, lähinnä kaikki on vaan mustaa. Halusin tehä jonkun karmivan valkosen lookin. Päädyin sitten luomaan jonkinlaisen sekopäisen kahlitun kalman. Rakastuin näihin saamiini ranne-kaula kahleisiin! Ihan sairaan makeet, pakko kehitellä jotain muutakin näiden kanssa. Ja hei, nää maksaa nettisivuilla vaan 9euroa. Yhdeksän euroa!"Pakkopaitamekko" on kaikki yhtä pukua nimeltään Psychotic Numpho. Olin tosi hämmästynyt kankaan laadusta ja miten puku istuu päällä. Lähinnä ollu vaan surkeita kokemuksia naamiaisasuista aikaisemmin, niin todellakin oli positiivinen yllätys vastaanottaa laadukas, joustava ja ennenkaikkea mukava asu. Yllätti kans edulliset hinnat. Toisinaan saa pulittaa vähintään viiskymppiä sellasesta halvasta puvusta, mutta esimerkiksi tää puku oli vain 29e, ja todellakin hyvälaatuinen. Hekottelin jo poikakaverille pariin otteeseen että tykkään tästä mekosta niin paljon että haluaisin käyttää tätä ihan normaalielämässä eikä Halloween asuna..


Silmissä komeilee tapansa mukaan linssit Geo Coloured Lenseltä. Nää on ollu mulla jo jonkun aikaa, mutta säästin niitä tälläsen erikoisemman lookin varalle! Ja sehän olikin napakymppi suoritus! Ihanan friikit linssit. Nyt lähiaikoina mulla on ollu kamala himo kaikkiin kummallisiin linsseihin, heh.


Loppuun haluaisin jakaa vielä muutaman oman suosikin AlphaGeekin Halloween asuista! Ihania juttuja! Jos Halloween puku vielä puuttuu, niin täältä kannattaa tilata! Mulle saapui puku ihan kahdessa päivässä, joten ei hätää ainakaan siitä että puku ei saapuisi ajoissa perille! Asiakaspalvelustakin vastattiin nopeasti. Kaikinpuolin hienoa toimintaa :)


Koodilla "halloween15" saat 15% alennusta Halloween tuotteista!
12 comments :

 1. Mää luulin että sä olit BJD, näytät ihan nukelta. On kyl makeet meikit. :)

  ReplyDelete
 2. Gorgeous! *-* I love your makeup!

  ReplyDelete
 3. Wow! That's ridiculously cool. This is amazing!

  ReplyDelete
 4. Mistä olet ostanut/saanut tuota valkoista ripsaria? Vai onko se jotain muuta? Ihana look!

  ReplyDelete
 5. Wow! So wild, and so awesome!

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. loving it loving it loving. gurl you just let have. seriously that is some good club kid!!!! please tell me you have seen the movie/documentary "paris is burning", if you have not, watch, learn, and werk. great job!

  ReplyDelete