Indiedays Bloggers' Inspiration Day & Blog Awards

10/27/2014

Moikka!

Viikonloppu oli yhtä tohinaa ja vasta nyt oon päässy kunnolla haukkaamaan happea ja kattelemaan kuvasaldoa sun muuta. Lauantaina oli siis Indiedaysin blogipäivätapahtuma, jossa en oo koskaan aikaisemmin ollu. Oon kyllä kutsun saanu mutta kun oon niin kamalan ihmiskammoinen niin en oo uskaltanut mennä, haha.. No, tällä kertaa sit uskalsin! Tässä postauksessa jaan aikalailla rehellisiä mielipiteitä tästä tapahtumasta ja toivon ettei siitä rangaista. En vaan oo sitä sokerikuorruttaja-tyyppiä.


Itse tapahtuma sitten... No, niinkuin mainitsin niin en oo koskaan ite tässä käynyt. Lähinnä tiesin vaan että tapahtuman tarkoitus on inspiroida bloggaajia ja luoda kontakteja eri firmoihin/brändeihin jne ja jonkinlaisia paneeleja siinä sivussa sitten. Ensimmäisenä kun astuin sisään niin ihmettelin alkoholin määrää klo 12 alkaneessa tapahtumassa. Eihän siinä mitään, juomat oli hyviä, mutta siinä se sitten olikin. Loputtomasti eri alkoholifirmoja ympärillä eikä juuri muuta. Pari suomalaista vaatesuunnittelijaa joiden brändeistä en saanut tietää mitään koska kukaan ständillä ei puhunut mitään. Esillä oli myös kameroita, mutta ei mulle ainakaan mitenkään ajankohtainen asia ostoslistalla. Kauneusbloggaajalle täällä ei ollut mitään.
Lähinnä koko ton tapahtuman ajan vaan käveltiin ees taas ja mietittiin että mitähän me tänne tultiin tekemään, maistettiin parit makupalat ja haettiin drinkit, ravattiin tupakkakopissa. Käytiin kuuntelemassa pari paneelia, mutta niistä ei saanut mitään irti. En tiedä saiko kukaan. Toki oli mukavaa että pääsi tapaamaan paria lukijaa, mutta en juurikaan tunne blogikansaa joten aika ulkopuolinen olo kaikenpuolin jäi päällimmäiseksi.

 Ja ruoka loppui kesken tapahtuman... ?


 Kanssabloggaajilta kuulin että tässä tapahtumassa on aina ennen jaettu bloggaajille goodiebageja ja kaikenlaisia lahjoja, mutta tällä kertaa ei saanut kukaan yhtään mitään(?). Mä en tästä tavasta juurikaan tiennyt kun en oo ennen kyseisessä tapahtumassa ollut, mutta aika moni siellä tuntui etsivän niitä kokeiltavia tuotteita ja näytteitä, turhaan.

Mutta hei, mahtavaa, tapasin blogilukijoita! Ja epätoivoisesti yritin ottaa lyhyillä käsilläni selfien meistä kaikista, haha.. Jokatapauksessa tää oli kyllä päivän piristys!


Ja ihana seuralaiseni Susanna, jota ilman olisin kyllä kadonnut tuolta hyvin äkkiä. Hahah ♥ Meillä oli sattumalta mätsäävät hiusvärit!


Myöhemmin samana iltana oli Blog Awards, jossa olin ehdolla vuoden inspiroivimmaksi kauneusblogiksi. Te lukijat olitte mahtavia ja äänestitte niin ahkerasti että pääsin kolmannelle sijalle! Kompuroin kyllä lavalta poistuessa, mutta muuten palkintojenjako sujui ihmeen hyvin. Kiitos vielä kaikille! ♥
En valitettavasti ottanut kameraa mukaan, joten mulla ei ole gaalasta kuvasaldoa. Mutta eipä siellä pimeässä varmaan olis muutenkaan tullu kuvailtua, heh.16 comments :

 1. En ilmeisesti sitten menettänyt hirveesti, vaikka jätinkin tulematta :D Mä kans katoin sitä ohjelmaa ja ensimmäinen ajatus oli, ettei tuola ole mitään kauneudesta bloggaavalle, joten ei juurikaan jäänyt harmittamaan, etten ehtinytkään :D

  ReplyDelete
 2. Mä en oo ikinä ymmärtänyt mikä tämän tapahtuman idea on. Kaikki puhuvat kutsuista, siis saako kaikki tuolla olevat kutsun, vai pääseekö sinne myös ilman kutsua? Mielestäni kun näin kuvia tapahtumasta, niin siellä oli ihmisiä joiden kohdalla ei voi puhua edes blogiurasta, joten vähän mietein mistä tässä on kyse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä sain kutsun kun kuulun Indiedays Inspirationiin, ja sain luvan ottaa avecin jolla on blogi. Oletan että muilla on samalla tavalla?

   Delete
  2. Juu, itsekkin olen ymmärtänyt niin että jos kuuluu Indiedays Inspirationiin niin saa kutsun. :) Minäkin sain kutsun, mutta asustelen niin kaukana niin jätin väliin. Olisin myöskin hieman uteliaisuudesta halunnut käydä kurkkaamassa, että millainen tämä juttu on. :D

   Delete
  3. Oon itse saanut pikkublogini kanssa Inspiration Dayhin henk. koht. kutsun joka kerta, vaikken ole Inspirationinkaan bloggaaja. Mukaan oon kyllä ehtinyt vaan ekana vuonna. Eli en sit tiiä et mikä on määritelmä sille, kuka saa kutsun?

   Delete
  4. Sama juttu täällä kuin Tiinalla :)

   Delete
 3. You looks incredible! Love this style <3

  ReplyDelete
 4. Haha just just pääsin kuvaan mukaan.. :D Mut oon kyllä samaa mieltä, hieman petyin tuohon tilaisuuteen vaikka ekaa kertaa paikalla olinkin.

  ReplyDelete
 5. Oli kyllä kovin pettymys koko tapahtuma tällä kertaa! o.O
  Joku ihmeen sisustusmeininki ja hyvin latteeta yleensä, no hommattiin tosin sit tolta drinksupuolelta kauheet darrat seuraavaks päiväks, ku ei muutakaan ollu. Aiemmin on ollu erilaisia kivoja juttuja, mitä on päässy kokeileen ja kuuleen erilaisista tuotteista, saanu niitä kotiinkin ja myöhempiä yhteistyöehdotuksia, sekä tietty mukavat goodiebagit lopuksi. Nyt ei ollut mitään! Ihan kummaa touhua, tarvii antaa palautetta ja toivottavasti kevään jutsku olis parempi. :)

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 6. Sorry to hear the event was a bit of a disappointment (think I managed with google-translate to work that out properly?), but you look beautiful. Love that hair on you. Well done on getting 3rd place too.

  ReplyDelete
 7. Samoilla linjoilla ollaan täälläkin :/ Sillon keväällä ne kojujen pitäjät tai mitkä lie oli paljon "aktiivisempia" ja osaavampia ku nyt ja tilaisuus ei keskittyny alkoholin ympärille niin paljon ku tällä kertaa.. Ei sillä, että valittaisin siitä ilmasesta viinasta :D Mut kyl nyt olettais et tollaset tilaisuudet järjestettäis nimenomaa blogimaailmaan liittyen. Niin ja tais muuten keväälläkin ruoka loppua kesken jos oikein muistan..

  Ps. Onnea kolmannesta sijasta c:

  ReplyDelete
 8. Joo viime apahtumassa oli mun mielestä enemmän tekemistä ja enempi kisoja ja ihmisiä.. oli kans suklaata ja ne lahjakassit. Nyt oli vähä kyl sillei että nojoo, kännissä oltiin jo kahdelta ku ruuat loppu kans viime kerralla jo ennenku oltiin miitin puolessa väliä. Oltiin kyl kans vähä ihmeissään tosta touhusta mutta oh well.. oli sika kiva nähdä jos ei ainakaan mitään muuta!

  ReplyDelete
 9. höhöö naurattaa kyllä vähän tämä alkoholimeininki :D kohta kielletään alkoholimainonta täysin ni näköjää ne alkoholituottajat panikoi jo ja käyttää epätoivosesti bloggaajia hyväkseen näin.. hohhoi :P bloggaajien inspirointia vai semilaillista mainontaa >P (vaikkei vielä laitonta ookkaan)

  ja oot ihana just senki takia että et sokerikuorruttele asioita <3

  ReplyDelete
 10. Kiva kuulla ajatuksiasi tapahtumasta. En ilmeisesti ollut ainoa, joka koki tapahtuman hieman hassuna. Itse en käytä alkoholia ollenkaan, joten olin hieman pettynyt pelkkään vesitarjoiluun. Itse taisin päivätapahtumassa viettää sen 30min, ja poistuin sitten Stockalle kosmeosastolle. :D

  ReplyDelete