Dead End

11/08/2014

Hello!
Tänään olin vähän erilaisissa fiilingeissä, ja päätin tehä vähän jotain tyttömäisempää. En kuitenkaan halunnut mitään kermakakkuprinsessaa vaan jotain tarpeeksi synkkää ja simppeliä. En tarkoituksella hakenut mitään animelookkia, mutta jotenkin loppupeleissä tää taitaa muistuttaa aika paljon jotain koulutyttölookkia, liekö tuo mekko, vai pitkän tukan ja mekon yhdistelmä. No, jokatapauksessa tää oli perin mukava asukokonaisuus!

Today I was going for a bit different kind of look, I wanted to do something girly. Nothing too girly though, but something simple and dark. My intention was not to do an anime schoolsgirl look but somehow it ended up looking like one. Maybe it's the long black hair and the dress.. Oh well anyway, I felt very good in this outfit.


Viikonloppua piristää myös kaverini Iiriksen vierailu. Luvassa siis paljon paskaa musiikkia ja hyviä synkkiä elokuvia. Huominen on tunnetusti masentava päivä, mutta ehkä hyvän kaverin seurassa pääsee vähän irti kaamoksesta. Ja kun on jotain tekemistä niin ajatuksetkaan ei pääse niin kovasti harhailemaan.

The weekend has been fun due the visit of my friend Iiris, which naturally means a lot of shitty music and good thriller movies. Tomorrow is a difficult day for me, but maybe the company of a good friend will make it easier. And since I have something to do, maybe I won't be thinking about sad things so much.

 10 comments :

 1. I guess this is one of my favourite looks from you! :)

  ReplyDelete
 2. So cute! I love your girly and cute looks :)

  ReplyDelete
 3. Just stunning! ♥

  ReplyDelete
 4. Hope you have a good day tomorrow! ♥

  ReplyDelete
 5. What happens tomorrow ? :o

  ReplyDelete
 6. Otsikko "Dead End" pelästytti. Mietin että nytkö se tappaa itsensä. Onneksi hermoilin turhaan :)

  ReplyDelete
 7. mistä toi peruukki on hommattu? :)

  ReplyDelete
 8. Vasta oon alkanu tätä sun blogia enemmänkin seurailemaan ja pakko sanoa että tulen seurailemaan jatkossakin. Niin mahtavia juttuja. Ja toi kokonaisuus on tosi upee :)

  ReplyDelete
 9. Reminds me of Betty Page. :-)

  ReplyDelete
 10. Reminds me of Betty Page. :-)

  ReplyDelete