Rainbow Soldier

11/28/2014

Moikka!

Tänään oli hieno päivä Suomen historiassa. Aamulla jo tsemppasin itseäni juhlatuulelle ja tein sateenkaarimeikin. Taitaa itse asiassa olla mun eka sateenkaarimeikki. Oon kai joskus maininnutkin, mutta en oo koskaan juuri näistä välittänyt, oma tyyli kuitenkin on aika tummanpuhuva noin muuten. Mutta tänään saa kaikki loistaa sateenkaaren väreissä! Hurraa tasa-arvoinen avioliittolaki!

Today the Finnish parliament approved the law about same-sex marriages. So this morning I got myself into party mood and decided to wear a rainbow makeup to show my support. It's actually my first rainbow makeup ever, I think. I may have mentioned it before but I'm not too keen on rainbow makeups, since I prefer much darker looks. But today everyone is allowed to shine in all the colors of the rainbow! Hooray equal marriage!

 headchain: Persunmall (sponsored) | dress: Persunmall | wig: Uniqso (sponsored)

Pahoittelen blogin hiljaisuutta, jotenkin en oo päässy tätä päivittelemään tai ehtinyt ottaa itestäni kuvia vielä silloin kun on valoisaa. Höh. No mutta luulen että joulukuun puolella tulee enemmän postauksia, kunhan päästään muuttamaan omaan kotiin! Vielä pari viikkoa pitäis tätä pahvilaatikkohelvettiä kestää.. Nyt palaan hakkaamaan Mass Effectiä. Ja vielä kerran, hurraa homot!

ps. Eiks ookkin kiva peruukki? Peloissani valitsin ekaa kertaa tälläsen super lyhyen Uniqsolta ajatellen että se ehkä näyttäis vähän asiallisemmalta kuin ylikasvanut siili. Ja ah, tästähän ei edes tajua että tää on peruukki!

I'm sorry for the how silent I've been lately. For some reason I just haven't found the motivation to post as often. But I think I will get back on track in December after we get to move back to our own apartment. Just a couuple of weeks left in this cardboard box hell... Now I'll get back to playing Mass Effect. And once more, hooray gays!

ps: Isn't this wig just great? I was a bit afraid to order this super short style from Uniqso, but it's absolutely amazing, you can't even tell that it's a wig!


18 comments :

 1. Ihana meikki ! :) Kannattaa muuten kirjottaa tohon "tilasin ekaa kertaa tälläsen" jotain muuta, jos se peruukki oli ilmanen :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah nojoo en tajunnutkaan :D hankalaa, kun tilaan sieltä ite tietyllä summalla mutta lahjakorttimielessä. Ehkä korvaan sen sanalla "valitsin"? Se vois olla aika hyvä varmaan

   Delete
  2. Haha juu nämä on välillä hankalii juttui, mut sanoin tuon ihan vaan siksi ettei kukaan suutu tai väitä, että "huijaisit" ^^ Valitsin on hyvä!

   Delete
 2. I'm so glad to hear that Finland approved equal marriage laws.
  You look great with bright makeup and with dark makeup, like a magical creature ;)
  kisses from Poland xx

  ReplyDelete
 3. Ihana meikki! Niin siistit rajat kaikkien eri värien välillä. Ja toi peruukki on ihan sikasöpö! Tahdon!

  ReplyDelete
 4. Aivan upee peruukki, meikki ja ylipäätään sinä taas kerran! ♥

  ReplyDelete
 5. Yay for Finland! You look beautiful with the rainbow! And the wig looks really good

  ReplyDelete
 6. Todella kauniisti olet valinnut väreille paikat, värit vaihtuvat kauniisti ja lisäksi sopivat juuri siihen kohtaan luomea johon olet ne laittanut.

  On kyllä luonnollinen peruukki, en tunnistanut frisyyriä ei-omaksi heti siinäkään vaiheessa, kun kysyit siitä.:D

  ReplyDelete
 7. You literally took my breath away with this, and you look so much like Alice Cullen with that wig it makes my gut hurt. </3 Absolutely stunning!

  ReplyDelete
 8. Tänään on mahtava päivä! Wohoo! Askel eteenpäin kohti ihanaista tulevaisuutta! ^___^ ♥ ♥

  Sateenkaaret on aina ihania ja on kyllä näpsäkkä peruukki, ei ainakaan kuvista heti katsoessa tiedä olisko oma vai tekokarva. :P

  ♡ Frillycakes ♡

  ReplyDelete
 9. You did an awesome job on your eyes. You look like a Gothic Rainbow Brite. XD

  ReplyDelete
 10. Mutta mutta.. Sanoikos se psykiatrisetä/täti jotain siitä yhdestä postauksesta?

  t. Utelias hölmö

  ReplyDelete
 11. Not usually a rainbow eye makeup fan either, but it's stunning on you, especially with the crop wig.

  ReplyDelete
 12. sulle kyllä käy parhaiten tämä tukka varmaan..? oot sellanen keijukainen, että <3 T___T

  ReplyDelete
 13. HOORAY FOR EQUALITY IN FINLAND!!!! That's so awesome to hear! I wish USA would get their shit together....
  The wig is adorable!I wish I could pull off short hair.... Maybe one day I'll be brave and get a short wig.
  Your makeup is astounding as usual? Any chance you could maybe make a video on it??
  XOXO

  ReplyDelete