Valley of the Dolls

12/18/2014

Moi!

Tänään ihan villiinnyin taas kokeilemaan jotain uutta. Oon valvonu kaks vuorokautta putkeen joten antakaa anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet, tekstin vähyys, ynnä muu säätö. Sain varmaan kuudennen kerran tänä vuonna uudet unilääkkeet mun unihäiriöön, mutta tääkään ei toimi. Oon oikeesti supersankari.

Today I got wild and wanted to do something new and fresh! I haven't slept in two days so I apologize if there's some typos, lack of text and shit. I got (once again, like 6th time this year) new sleeping pills for my sleeping disorder but these ones didn't work wither. I'm a fucking superhuman.


Viimeks kerroinkin uusista peruukeista Geisha Wigsiltä. Niitä tuli kaksi ja tää on nyt se toinen! Varmaan eka hyvännäkönen harmaa peruukki!

Last time I told you about my new gifts from Geisha Wigs! This is the other one! It's probably the first grey wig that I actually think looks great.


Näpsäsin vielä kuvan ennenku lähin seikkailemaan ulkoilmaan. Vittuku oon söpö.

I also snapped a picture just before I headed out. Cute as fuck.


14 comments :

 1. I love the grey wig, looks awesome!

  ReplyDelete
 2. You look amazing as always.

  www.loevensmakeuprambles.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Tosi söpö lookki! ♥
  Unettoomuus on niin perseestä! Ne semmoset höpinät mitää kuulee, tyyliin et kyl sä sit nukahdat ku on tarpeeks väsyny ja muuta skurbaa on raivostuttavia. Kun ei vaan saa unta vaikka olis kuinka väsyny = unettomuus, valvominen on eri asia. Toivottavasti nyt joku lääke tepsisi ja pääsist unten maille! :)

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 4. Love to see that style you have everyday!

  ReplyDelete
 5. Tosi ihana kokonaisuus!

  Jos ite kärsin unettomuudesta, pelkään aina sairastavani tätä:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Fataali_familiaalinen_insomnia

  Mut tsemppii sulle, toivottavasti ongelmaan löytyy joku apu

  ReplyDelete
 6. Wow! Even though you haven't slept, you look amazing. The wig is beautiful. You are such a beautiful woman.

  ReplyDelete
 7. You've sold this wig to me! Next on my wig wish list <3 STUNNING.

  www.daniipackmanallcovered.blogspot.co.uk

  xx

  ReplyDelete
 8. Ihana peruukki <3 Ja osanottoni unettomuuden vuoksi. Itse napsin 200mg ketipinoria joka ilta, jotta pystyn nukkumaan. Migreenin (tai lähinnä ylenantamisen) vuoksi vietin kaksi unetonta vuorokautta, ja olin jo paniikkikohtauksen partaalla, kun pumppu hakkasi ja kädet nyki....

  ReplyDelete
 9. Love this wig, geisha wigs are awesome :D

  ReplyDelete
 10. you're so beautiful with this wig!

  ReplyDelete
 11. tsemppiä unettomuuden kanssa! kärsin kans siitä useita vuosia ja monesti tuli valvottua useampi päivä putkeen. pahimmillään neljäkin. nuppi hajos kyllä aika pahasti. mitkään perus unilääkkeet ei auttanut. tenox mitä monet ottaa oli vain vitsi. ei todellakaan toiminu. sit kun nuppi hajos tarpeeksi niin sain siihen lääkettä minkä sivuvaikutus oli unettavuus. ketipinoria 400mg ja triptyyliä 25mg. nyt oon nukkunut suht hyvin 4 vuotta, mutta unettava sivuvaikutus alkanut heikkenemään, joten pitää kai keksiä jotain muuta nukkumiseen.

  ReplyDelete
 12. Miten kiva asu! Mistä takki?

  ReplyDelete
 13. Ihana! Mistä toi hattu on? Oot niin super kaunis!

  ReplyDelete