Who Stole The Christmas

12/24/2014

Yo!

Hyvää joulua! Itse tässä kissojen kanssa istuskelen kotona ja odotan pizzalähettiä samalla kun Mass Effect aukeaa pleikkarissa. Ketään ei varmaan kiinnosta mitä täytteitä otin mun lättyyn ja mitä aseita käytän videopelissä, joten jätän kirjoittelun tällä kertaa väliin ja isken vaan pari kuvaa. Toivottavasti kaikilla on mukava päivä.

Merry Christmas! I'm currently home with my cats and waiting for a pizza delivery guy while Mass Effect is loading. No one is probably interested in hearing what I have on my pizza and what kind of guns I prefer on video games, so I won't be writing this time, just posting a few pictures. Hope you all have a great day.


 dress: SixKisses | wig: GeishaWigs


17 comments :

 1. Kysymys: Eikö huulipunaat levii ihan totaalisesti kun safkaat jotain?

  Ja miten silmämeikkejen kaa näin talvisin, miten ihmeessä pysyy kondiksessa ku ulkona on lumimyräkkä ;___;

  oot kaunein! ilosta keskiviikkoa sinnekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis miten pitää syödä että huulipunat leviää :D?

   Delete
  2. ehkä superhyvät vedenkestävät huulipunat? niinku lime crimeltä duh

   Delete
 2. Love what u do with your makeup, u are a beautiful young lady!

  ReplyDelete
 3. No huhhelis, ootpa ihanan näkönen. ;;
  Toi musta peruukki on älyttömän jepa.
  Ostaisin jos itelläni ei ois mustia hiuksia. XD

  ReplyDelete
 4. Oonkohan ainut ketä....Dec 24, 2014, 7:21:00 PM

  ...kiinnostaa mitä tilasit lättyysi ಠ_____ಠ

  ReplyDelete
  Replies
  1. minua myös ;_;

   Delete
  2. mäki haluun tietää x(

   Delete
  3. Analysoin siis.
   Jouduin tilaamaan pizzan jostain vieraasta mestasta, koska oma suosikkini ei ollut auki. Oli supernälkä, joten tilasin tavanomaisen "darrakuoleman" jossa on salamia, paprikaa, fetaa ja ananasta.
   Sain kuitenkin jonkun laihan lätyn jossa oli jalapenoa paprikan sijaan, ja siihen oli heitetty oreganoa vaikka vartavasten olin kieltänyt, koska olen allerginen. Söin kaksi palaa ja oli paskaa. Jäi paha mieli :(

   Delete
  4. pffft ;___; tarjoon sulle joskus pizzan x( ja se on oleva hyvä!

   Delete
 5. Silmäsi ovat ihan mielettömät.ihmettelen jollei sinua ole jo viety malli ja muotimaailmaan.upeita kuvia,piti katsoa vanhempiakin otoksia.
  Terv. Täti ohikulkija 50vee

  ReplyDelete
 6. Jään aina ihmettelemään kuinka täydellinen iho jollakulla voi olla! D: Voisitko joskus tehdä postauksen missä kerrot, kuinka pidät huolta ihostasi? Varsinkin näin talvella tosiaan.. ^^
  Niin ja sitten olisin kiinnostunut utelemaan, kuinka saat sponsoreita? Ottavatko he itse sinuun yhteyttä vai toisin päin? :o

  ReplyDelete
 7. Hyvää uutta vuotta ja kiitos. Täällä 40-v äiti-ihminen, jota blogisi ilahduttaa kovasti. Taitavia meikkejä ja kokonaisuuksia. Välillä huolestuttaa miten voit, toivottavasti saat nukuttua ja eikä tarvitse juosta lääkärissä.

  ReplyDelete