Are you satisfied with your care?

1/24/2015

Moi!

Kävästiin tänään Paulin kanssa tsekkaamassa Big Hero 6! Olin vähän skeptinen leffan suhteen kun en juurikaan pidä 3D animaatioista, ja trailerikaan ei ollut mikään mullistavan kiehtova, mutta onneksi olin väärässä ja leffa oli aivan mainio! 

I went to see the movie Big Hero 6 with Pauli today! I was a bit worried about his movie choice since I'm not a fan of 3D animations, and the trailer wasn't too interesting. Fortunately I was wrong, and the movie turned out to be awesome!


Päivän look oli niin tavallinen kuin vaan voi olla. Oon edelleen flunssassa, joten kerrospukeutuminen ftw, Tässä kuvassa mulla ei oo takkia, mut se nyt on poissa vaan siks että pystyisin näyttää teille muutakin kuin michelin miehen. Haluun vaan et talvi olis jo ohi! Vituttaa kun yli puolet vaatteista jää talvella käyttämättä.

Today's look was extra boring. I'm still having that nasty cold, so I'm just trying to wear all things warm. I'm not wearing my coat here, but that's just because I wanted to show you more than just some michelin man. I wish winter was over already! It's annoying that I can't use half of my wardrobe..

beanie: Pauli's | hoodie: Vixxsin | leggings: Sheinside | boots: MartofChina


Ja hei mulla on tänään pinkkiä huulipunaa, hui!


12 comments :

 1. Toi MartofChina ohjaa jollekki tämmöselle sivulle http://www.modlily.com/ . tuol ainaki lukee et ne on vaihtanu nimee mut jäi jotenki mietityttää et onko varmasti sama sivu :D Ihanat meikit ja asukokonaisuus, oot vaan niin kaunis ! <3

  ReplyDelete
 2. apua! mun on pakko tulla vihdoin kertomaan sinulle, että olet ihan tajuttoman nätti ;_;<3

  ReplyDelete
 3. You look stunning and I'm glad you liked the movie :D

  ReplyDelete
 4. I love that hoodie!!!

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. You look fabulous and the outfit is really cool!

  ReplyDelete
 6. Yks idea lisää: ku sulla on kaksvärisiä peruukkeja ni tee meikki joka on kakspuoleinen?

  ReplyDelete
 7. Big Hero 6 oli ihana ja samaan aikaan ihan perseestä, ihan vaan siksi, että itkin kolme kertaa sen aikana :'D Ihana look. <3

  ReplyDelete
 8. Hei, minkälaista hiusharjaa sä käytät noiden peruukkien kanssa?

  ReplyDelete
 9. Nyt on kyllä taas ihan älyttömän jepa asu. Tykkään. ;;

  ReplyDelete
 10. I love this look very much, Gorgeous !

  ReplyDelete