Renkinjutsu

1/08/2015

 Hej!

Tässä oon koko aamupäivän viihdyttänyt kämpässä ravaavia remonttimiehiä. Pari reikää seinässä kaipas fiksailua ja oon sitten vahtinut miten työ etenee. Kun taas pääsin yksinäni hengailemaan niin otin ajan ratoksi pari kuvaa tän päivän lookista. En yleensä käytä tällästä kylmää filtteriä, mutta näihin se sopi jotenkin erihyvin.

I've been keeping company to some construction workers around the house today. They came to fix some holes in our apartment walls, and I had to look after them, lol. After I was finally left alone, I decided to take a few pictures of today's look. I don't usually use cold filter like this, but I think it look great on these pics.

 wig: Geisha Wigs | jacket: Sheinside (sponsored) | necklace: gift

Nää kaksväriset peruukit on niin kivoja. Molemmat puolet lookista näyttää heti ihan erilaiselta kun hiukset vaihtuu mustasta vaaleaan. Päivän meikki on varsin simppeli, mustat huulet ja sininen eyeliner. Oon vähän vierastellut noita värikkäitä rajauksia, mutta tää sininen Lime Crimelta on kyllä tosi makee. Joku tummanvioletti saattais kans olla aika toimiva, harmi että mulla on vain sellasta tosi kirkkaan violettia.. Ja neonkeltasta, haha!

I absolutely love split wigs. My look is totally different depending on which side you look at it. Today's makeup was very simple. Black lips and bright blue eyeliner. I'm not sure how I feel about colored eyeliners, but this blue one from Lime Crime is really pretty. I think dark purple one would be also cool.Nyt voisin panikoida mitä laitan päälle Yukiconiin viikonloppuna. Mites, onko kukaan lukija tulossa coniin? Tulkaa moikkaamaan!

8 comments :

 1. That wig really suits you well! :)

  ReplyDelete
 2. Hmmm pakko kokeilla rajata silmät noin värillisesti! Kiitos inspiraatiosta, nyt voin turvallisesti päättää että tuokin VOI sopia jollekin!

  ReplyDelete
 3. Awww niin ihana lookki! Ja kuten instassa laitoinkin, niin tähän oisi sopinut joku semmonen härö puolittainen enkeli ja demonimeikki. :D
  xoxo Mella

  ReplyDelete
 4. Wow looks amazing, I love your eyes is that 3D Mascara you're using?

  ReplyDelete
 5. Looks amazing! Do you cut your wigs or do you buy them like this?

  ReplyDelete
 6. How can be so perfect!?
  I would like to makeup like u *-*

  ReplyDelete