Silver Ombre

1/28/2015

Hi!

Tää lookki on itseasiassa eiliseltä, mut en ehtinyt postaamaan näitä kuvia, joten saatte ne nyt tälleen muodikkaasti myöhässä! Mitään kummempaa syytä tälle postaukselle ei ole, mut musta tää oli sen verran erikoisempi look varsinkin hiusten suhteen niin halusin tehä muutakin ku päivittää yhen kuvan facebookkiin.

This look it actually from yesterday but I didn't have time to update then, so you'll get this fashionably late. There's no actual reason for this post, but I liked this wig so much I thought it would be great to show it off here.


Peruukki on uutukainen ihanuus Geisha Wigsiltä. Oon salaa himoinnut tätä jo jonkun aikaa ja oli mahtava yllätys että satuin saamaan tän lahjaksi! Oon yhä vähän epävarma keskijakauksista kun mulla on niin valtava naama, mut tää kyllä näyttää niin kivalta! Ja jösses, kukaan ei kyllä oo tajunnut alkuunkaan että tää on peruukki haha!

So the wig is a new one from Geisha Wigs, called Silver Ombre. I've been drooling over this one for quite some time, so it was an awesome surprise that they sent me this as a surprise gift! I'm still a bit unsure how I feel about having no fringe since my face is so... big. But this one looks so nice, and veeery realistic!


Säälittävä yritys ottaa asukuvaa omin käsin ilman jalustaa kiireessä. Ja maustepurkkeja vielä taustalla. Tällästä tää fashion bloggailu on. Harmittaa että en saanu tosta koko mekosta kuvaa kun se on niin söpö, mutta ehkä tästä jo näkee jotain. Oon edelleen kipeenä ja Pauli on antibioottikuurilla keuhkoputken tulehduksen takia, saa nähä millon mäkin joudun.. Oletettavasti meillä kuitenkin sama pöpö. 
Tänään kävin hammaslääkärissä kun alotettiin mun hampaiden korjausprosessi joka tulee kestämään muutaman kuukauden. Korjataan kaikki murtuneet hampat, joita on... no, kaikki hampaat paitsi yksi. Nyt on niin turpaan vedetty olo, mutta saatiinpa ainakin puolet etuhampaista korjattua! Sitkun tää homma on ohi niin pitää varmaan ruveta suunnittelemaan jotain oikomishoitoa, jos sellasta mulle saa, niin ehkä sit kehtais näitä legoja näyttää.

A sad attempt to take an outfit photo by my own hands instead of tripod.. I was in a hurry! And there's spice jars behind me.. This is how true fashion bloggers blog! I wish I got a better photo of the dress though, it's so cute. I'm still sick, and Pauli is on antibiotics for lung infection, and I probably have it too, ugh.
Today I went to a dentist since my teeth fixing process started. Basically they are fixing all the broken teeth, which I have many. It's going to take a few months. When it's done, I'll maybe get braces of some sort. And maybe then I can finally show some of my teeth too, lol.

dress: SixKisses (sponsored) | hat: H&M25 comments :

 1. Oh I love the wig!!! So cute and it does look real!!

  ReplyDelete
 2. Broken teeth? Have you been in an accident and injured them or are you talking about cavities or something? I'm sorry if I am being rude, it is not my intention, I am just curious. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I have a very weak teeth bone, and my teeth break easily just from eating something hard or even just from talking and accidentally closing my mouth too fast, lol.

   Delete
  2. Ah. My dad has the same problem. Fingers crossed your teeth'll look awesome when done. :)

   Delete
 3. Oon jotenki tosi onnellinen sun puolesta siitä että saat korjautettua hampaat (vaikken ite koskaan niissä mitään vikaa ole nähnyt, sen verran ku niitä kuvista edes voi nähdä...)! Uskon että vaikka se hammaslääkäriin meneminen ja siellä operoitavana oleminen on aivan kamalaa niin joku taakka varmasti helpottaa kun operaatio on kokonaan valmis. :)

  ReplyDelete
 4. Tiedätkö tuleeko tuo hampaiden korjailu ja oikominen miten kalliiksi? D: Ite inhoon hammaslääkäreitä, yh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikomisesta en tiedä, mutta tää korjaaminen tulee maksamaan useamman satasen vaikka hoidetaankin julkisella sektorilla. On niin paljon duunia. :(

   Delete
  2. Mullakin on heikko hammasluu ja hampaita musertunut viimeks pari viikkoa sitten kun puraisin vahingossa pullon suuta... pelkään hammaslääkäriä ihan kuollakseni. Miten niitä sun hampaita korjataan? Jollain hampaanrakennusaineella? Sellasta ns "feikkipintaako" niihin laitetaan...? eikai kaikkia sentään implanteiksi laiteta?

   Aivan mahti juttu että pääset hoitamaan niitä, mun mielestä sun hymy on kyllä ainakin videoiden perusteella ollut tosi kaunis :) Ja kauniimmaksi vaan muuttuu!

   Kaikkea hyvää <3

   Delete
 5. The wig is amazing! And I feel you. I feel naked without bangs ^^
  I hope the dentist went well!

  ReplyDelete
 6. Wow, you look so amazing and that wig looks so real!

  ReplyDelete
 7. Love the look! The Wig looks awesome on you!

  ReplyDelete
 8. Sadly thank wig is a knock off of one by lockshop. It looks nice in your photos though!

  ReplyDelete
 9. I love the makeup so much! :) That wig is on my "to buy" list for quite some time and now that I see how wonderful it looks on you I think I will give it a try.

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. The wig is fabulous on you *_*

  ReplyDelete
 11. What lipstick is this? It's really nice :)

  ReplyDelete
 12. You look amazing as always! I love that eyeshadow look, just my type of colors.

  Loevens makeup rambles

  ReplyDelete
 13. Mikä kaunotar! :3 Ja upeat huulet! Mikä huulipuna on kyseessä? :)

  ReplyDelete
 14. mä en tiedä miksi mutta muistutat mun mielestä jotenkin angelina jolieta näissä kuvissa ! so prettyy. oonko ihan tyhmä tai jotain :0

  ReplyDelete
 15. Näytät aivan Angelina Jolielta tässä! :-D

  ReplyDelete
 16. Mitkä on parhaat ja luonnollisimman väriset josta ei siis niin huomaa et piilarit ruskeista?

  ReplyDelete
 17. - I love this -
  Gorgeous!
  I did a promo for U!
  Pls check my blog...
  http://maximsfashion.blogspot.com/2015/01/rose-shock-hdr-collection.html
  I hope U like and thanks 4r sharing!

  ReplyDelete
 18. I saw this wig on instagram and I'm in love *-* it's really pretty!

  ReplyDelete
 19. Hei! Voitko infota että onko ainoa keino geisha wigsille maksaa paypallilla? Paljonko on postikulut? ja kauan kestää toimitus?
  Kiitos että jaoit tämän sivun, koska todella tarvitsen kaunista ja mahdollisimman aidon näköistä peruukkia.
  Ajattelin että on helpompi vain saada suomalaiselta tilaajalta tietoa kuin yrittää puoliksi ymmärtää mitä sivuilla lukee..:)

  ReplyDelete