Places to Shop: SixKisses

3/03/2015

Hi!

Siitä on hetki kun oon viimeks jaellut mitään shoppailuvikkejä, niin ajattelin nyt jakaa yhen nettikaupan mistä oon saanu ihania sponssivaatteita ja mistä oon itekkin shoppaillut kaikenlaisia ihanuuksia vähän väliä! Varmaan jossain asukuvissa on välähtänyt kauppa nimeltään SixKisses, ja näytänkin tässä mun viimeisimmät sponssivaatteet sieltä!

It's been a while since the last time I shared some shopping tips here on my blog, so I figured it would be fun to share something like this. I've been sponsored by SixKisses for a while now, and I've done some shopping there myself, so here I'm showing some of my latest gets!


eyeball sweater: SixKisses (link!)

 Gootihtavien vaatteiden ei aina tarvitse olla niitä tiukkoja mekkoja ja epämukavia viritelmiä. Mä rakastan kaikkia tosi mukavia ja dynaamisia vaatteita, ja kun näin tän swetarin ja hupparin niin tiesin että noi vaan tulee näyttämään ihan sairaan hyvältä. Ja varsinkin nyt kun on vielä kylmää ja kosteeta, niin tykkään pukeutua mahdollisimman mukavasti. Mut mukavanhan ei tarvitse olla mitenkään liian normaalia tai tylsää, hah!

Goth-ish clothes don't always have to be tight and uncomfortable. I really love mixing comfy style with something really dark and dynamic, like this sweater and hoodie show. Especially now when it's cold and wet, I like to dress as comfy as possible. But comfy doesn't have to mean boring, haha!

 mesh hoodie: SixKisses (link!)

Nappasin nää kuvat eilen ennenkuin lähdin kohti Selloa kynsihuoltoon. Sainkin tosi ihanat uudet raatelukynnet joista varmaan postaan myöhemmin kuvia. Hih. Ja hei, mun tukka on oikeesti just näin mystisen värinen. Ei tosta ota selkoa et onko se sininen vai vihree vai musta vai mikä. Vähän ahistaa kun en yleensä tykkää tälläsistä sekametelisopista..

I snapped these photos yesterday before visiting my nail wizard at Sello. I got really cool new claws, and I think I'll be posting some pictures of them tomorrow. And yes, my hair is really odd color, I know. It's like.. something between blue, green and black. It's freaking me out to be honest..


Ja mä en yleensä mitään tälläsiä tee mutta jotenkin halusin jakaa muutaman SixKisses suosikin :D yritän päästä vähän enemmän jakamaan vaatetuspuolta täällä blogissa. Mietin et jos tekisin mun muutamasta lempparimestasta tälläsen postauksen? Ainakin tuntuu et lähiaikoina on paljon kyselty mistä ostan mun vaatteet niin mietin et täähän vois olla aika jees keino jakaa niitä teidän kanssa!

I usually don't do this sort of things, but I figured it would be nice if I started a misi series of 'places to shop' posts and shared some of my favorite places to shop, and showed some of my favorite items too! So here are my current favorites from SixKisses! I actually got that third dress with scales, but I don't know what kind of look I want to create with it...hmm.


Mä muuten tilasin kans ton ekalla rivillä olevan pronssin värisen "suomu" mekon, mutta en oo vielä keksiny millasen lookin siihen ympärille rakentais..!

ps. Someone just mentioned that some of the photos might be stolen or exact copies of another brands, but since I got the exact same looking item as in the picture, I wasn't aware of that. So, keep in mind that these items might not be theirs originally.


20 comments :

 1. Your makeup is always flawless!!! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Siis mitä ihmettä, osa noista kaupan kuvistahan on pöllitty Black Milkiltä? Ei siinä mitään jos tekee replikoita, ne on kivoja, mutta ottais edes omat kuvat ;D Ainakin irvikissa, pronssinen suomumekko ja samettikuviolegginsit on Black Milkin kuvastosta, ja niillä ei ole jälleenmyyjiä plus että kuteet ommellaan Australiassa, joten ei voi olla edes kyse samasta tehtaasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha oh god kauheeta :'D mä en tajunnu ees tarkistella mitään tollasia koska toi suomumekko minkä sain oli ainakin ihan sama ku tossa kuvassa

   Delete
  2. Samaa kangasta varmasti saa, ja ainakin mun pari Black Milk replicaa on oikein kivaa laatua ja tosi käytettäviä vaatteita :) Tunnistin vaan kuvat kun BM käyttää tosi tietyn näköisiä malleja ja oon kuolannut noita samettileggareita varmaan vuoden ;D

   Delete
  3. Lisäsin postauksen loppuun että nää kuvat saattaa olla jostain muualta alunperin!

   Delete
 3. Mitä kokoa toi sun päällä oleva sweater on?

  ReplyDelete
 4. I LOVE your hair color! It's like all of my favorite colors combined :DDD
  And the sweater looks really cool! I think the mini-series is a good idea, I'm curious to hear more about your favorite places to shop ^^

  ReplyDelete
 5. That eyeball shirt is replica from Long Clothing :< (I think you'd actually like their clothes)
  But anyways not the point, you look as flawless as always ❤❤

  ReplyDelete
 6. You look so flawless, love your hair and the makeup and a nice post! =)

  ReplyDelete
 7. Olet todella kaunis ja mun mielestä noi hiukset on todella jännät! :)

  ReplyDelete
 8. Cool clothes!
  I have the same eyeball sweater but from Sheinside X//D
  I love your makeup and pics! You are really beautiful!
  <3

  ReplyDelete
 9. Your hair color is so amazing! :)
  I loved the store. And the clothes that you selected too! *-*
  kisses

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 10. What an awesome idea to do as a mini series, I really enjoy it! <3

  ReplyDelete
 11. The burned velvet leggings, cheshire cat and mermaid dress are from blackmilkclothing. It's their photos too.

  ReplyDelete
 12. Hirvikärpäshuppari!:D

  ReplyDelete
 13. Äää sun iho näyttää aina niin mahtavalta :'D Pakko aina käännellä koneen näyttöä ja ihastella kaikista kuvakulmista xD Photaroitko ikinä mitään pikkuvirheitä tai käytätkö yhtään blurria jos saa tiedustella c: ?

  ReplyDelete
 14. ignoring the lower part since andrea said it already BUT damn i love your hair in these pics! lovely choices of clothing,t oo!

  ReplyDelete