Storm

3/22/2015

 Moikka!

Tässä on taas hetki vierähtänyt vimeisimmästä bloggauksesta. Lähinnä oon ollut vähän muissa maailmoissa kun fyysinen ja mentaalinen terveys on ollu mitä sattuu. Enimmäkseen oon vaan maalaillut himassa ja suunnitellut paria tulevaa cosplayta joista oon aika innossani! En oo koskaan kehdannut mitään cosseja toteuttaa, mut nyt on iskeny sellanen innostus.. Niistä lisää vaikka seuraavassa postauksessa!

It's been a while since my last update. Basically I've been kind of in my own world lately because my physical and mental health hasn't been all that good. Mostly I've been doing some paintings and working on a few cosplays which I'm pretty excited about! I have never been brave enough for actual cosplay, but now I'm quite thrilled to do some.. Maybe I'll write about them more on my next post!hat: H&M | coat: DevilNight | leggings: New Yorker | shoes: Nelly

Tää badass takki on uutukainen Devil Nightilta. Oon himoinnut tällästä jo pimeiltä ernu vuosilta asti, ja nyt vihdoin sain sellasen kätösiini. Tän kanssa saa olla kyllä tarkkana jos ei halua sellasta tosi goottia lookkia, heh. Ja ah, kaikki nää leikkaukset tässä on vaan niin sairaan upeita. Ja materiaali ja kaikki. Voisin vaan ylistää tätä maasta taivaisiin! Mitoitus on tosi pientä, joten jos sattuu olemaan rintava, niin kantsii ottaa kokoo L joka mullakin on.

This badass jacket is a new get from Devil Night. I've been drooling over this kind of jackets since I was a kid, and finally I got my hands on one of these. You just need to be careful with this sort of clothing if you don't want to look extremely goth, haha. All the cuts and materials on this are absolutely amazing. I could talk all day about this jacket... The sizing is really small though, so if you are busty, I recommend taking the size L, which I have too.


15 comments :

 1. Hope you're better now. <3

  The jacket really suits you! :3

  These kind of jackets always remind me of J-Rock and Visual Kei bands, hahaha

  ReplyDelete
 2. Aaa cosplay postaus! :-D Innolla odotan. Meinaatko myös käydä joissain coneissa cossailemassa vai kotona vaan? :-) Olis kiva nähdä esim Animeconissa wink wink

  ReplyDelete
 3. Näytät tosi upeelta ja wau toi takki, kumpa ois itelläkii rahaa tohon! =D

  ReplyDelete
 4. beautiful make up and kick ass outfit as always!

  ReplyDelete
 5. Please write about the cosplays!

  ReplyDelete
 6. Niin upea look taas kerran aijaijaijai. Ja meikki on niin hieno ja... pysäyttävä. (*__*)
  Oon tosi ilonen että oot innostunut cossaamisesta taas! 8D

  ReplyDelete
 7. This look is the definition of FIERCE

  ReplyDelete
 8. I have tried that exact coat on before but decided against it as it wasn't particularly practical in terms of insulation :D

  You look stunning as always *_*

  ReplyDelete
 9. Saanko kysyä että mikä sun diagnoosi on? Onko sulla siihen kunnolliset lääkkeet ja oikeenlainen terapia? Jos sulla jotakin on, niin ootko aattellut vaihtaa jos ne ei toimi? Koska esim. lääkkeissä on paljon vaihtoehtoja. Kantsii myös tutustuu joihinkin vaihtoehtojuttuihin (ruokavalion muutokset jne.)
  On niin harmi aina kuulla kun jollakin menee huonosti, tekis mieli jotenkin yrittää auttaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole kiinnostunut diagnoosieni julki tuomisesta tai mun lääkityksestä puhumisesta. Mutta joo, kaikkeni yritän löytää oikeeta hoitomuotoa ja rampata terapiassa, ei vaan toistaiseksi oo sattunut kohdalle sellasta toimivaa hoitoa.

   Delete
 10. Mielettömän upea takki! Siun postauksia on aina mukavaa lukea, koska tyylisi on ihanan inspiroiva. :3

  ReplyDelete
 11. I love your looks!
  This jacket is totally amazing! I'm in love here...
  kesses!

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 12. lovely outfit all together <3 hope you feel better!

  ReplyDelete
 13. https://www.youtube.com/watch?v=zbdvogFyZZM ahahahha tää on paras

  ReplyDelete