Eyes of Midas

4/11/2015

Hi!

Tänään mennään ruutuisissa meiningeissä, ihan tulee villi nuoruus mieleen kun kaikki käytti vaan ruutupaitoja tai ruutuhousuja..heh. Käytiin Paulin kanssa Itiksessä vähän ostelemassa mulle rakennusvehkeitä ja kahvittelemassa aka oiva tekosyy postata asukuvia. Oli ihan piristävää, ja joku kehui mun 'kampausta' tänään :-D Harvemmin kukaan uskaltaa sanoa mitään positiivista mun tukasta, kun valtaosa kuitenkin luulee että oon menettänyt sen jonkun sairauden takia.

Today's theme is plaid. It reminds me of the times when everyone used to wear plaid shirts and plaid bondage pants, haha. I went to Itis with Pauli today to get me some cosplay supplies aka a great excuse to post some outfit photos here. I had a good time, and someone even complimented my hairdo today :-D People rarely have the courage to say anything nice about my hair since most of them assume I've lost it because of cancer/other illness.


Silmissä komeilee uudet Geo Forest linssit ruskeina/kultaisina. Näyttää mun mielestä aika erikoiselle, ei kauheen värikkäät, mut toi kuviointi on tosi kontrastinen. Mietin että haluaisin nää samat ehkä vihreinä? Vois olla aika jännät. Muistaakseni mulla on ollut nää joskus vuonna nakki ja muusi sinisenä. Oon kyl ollu tosi laiska käyttämään linssejä viimeaikoina, ja heitin just läjän kuivuneita linssejä menemään kun oon vaan yksinkertasesti unohtanu käyttää niitä..hups.

I'm wearing my new Geo Forest lenses in brown/gold. I think they look pretty interesting. The color isn't very bright, but the pattern brings great contrast. I think I'll get these in green too, they would probably look really cool. Not sure, but I think I've had these in blue too couple years ago. Too bad I've been really lazy lens-user lately. I just threw away a bunch of lenses just because I simply forgot I had them. Oops.


Mietin että haluaisin ehkä kirjoittaa jonkun jutun mun kissoista! Ois varmaan ihan hauskaa :-D Mitä haluaisitte tietää mun karvaisista vauveleista?


I'm thinking about writing a post about my cats! What would you like to know about them? :-D17 comments :

 1. If I was bold enough I would shave my head.
  And yes white about your cats!

  From another crazy cat lady

  ReplyDelete
 2. Yes! I love seeing everyone's pets, it mskes me super happy :)

  ReplyDelete
 3. Hahaa :D mahtavaa et jengi viittii jotain kivaa kommenttia heittää vaikka me Suomalaiset ollaanki ihan ujoja ja introverttejä ja muita skurbaisuuksia x)

  Edoton KYLLÄ kissajutuille! ♥ Kisujuttuja ja kisukuvia kun ei koskaan voi olla liikaa! ^____^

  ♥ Frillycakes ♥

  ReplyDelete
 4. Oi joo kirjota kissoista, ne on niin sulosia! =333

  ReplyDelete
 5. Youre so beautiful and those lenses are so cool! I'd love to wear lenses but I don't feel confident in putting them in correctly xD

  www.erikarecommends.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 6. I'm sorry if I missed a post about it, but maybe you could write about how you got your cats or why you chose them? For example, if there was something special you saw in them that made you want them in particular. :D I'd be happy for anything about you or your kitties though. <3

  ReplyDelete
 7. Ooh joo kissoista postausta!! :) Mitkä ovat heidän lempi "harrastuksensa"? Meidän Lucifer tykkää auringossa makailusta.

  ReplyDelete
 8. Uuu, kissajuttuja ^_^ Sitä odotellessa :)

  ReplyDelete
 9. Ihanan glamööri kuva jääkaapin luona:D Jostain syystä (kenties siitä, että kello on yli yksi yöllä) se tuppasi nauramattamaan, kun hyyyvin harvoin näkee jääkaappeja kuvissa (hyvin fotogeneettinen kaappi, muuten). Kissoja, jee! Joo!

  ReplyDelete
 10. Mä itseasiassa sheivasin pääni tuossa muuutama viikko sitten. Työskentelen baarimikkona, ja luonnollisesti asiakkailta tulee palautetta vaikka itseä ei niin se kiinnostaisi :D jotkut ei tykkää, mutta älyttömän moni kehuu ja arvostaa. Ja loppujen lopuksi, se on minun pää, minun tukkatyyli. :) (Mutta en pane pahakseni niistä kehuista ;D)

  ReplyDelete
 11. you look so much like your pretty cat babies in these pictures <33 i love it!

  ReplyDelete
 12. Onko sun kissat miten erilaisia luonteeltaan, millasia ne oli kun tuli sulle?
  Mistä ne on hankittu?
  Onko niillä lempiherkkuja? :--)

  ReplyDelete
 13. Näytät ihan posliininukelta, kun sulla on niin vahva kasvojenmuoto! Oot todella kaunis! T: toinen hiukseton tyttö

  ReplyDelete
 14. Oo, onpas jännä paita!
  Ja kyllä, kirjoita kisuista pls. (*u*)

  ReplyDelete
 15. i really like to see a lot of ladies with really short hair lately, for some i know it is because of cancer for some because of 'fashion' but most of them look really awesome with it, so do you!

  ReplyDelete
 16. Moikka! Haluaisin kysyy onks sulla jotain tiettyjä kasvojenhoito tuotteita ja rutiinia joilla pidät yllä sun ihos hyvää kuntoo? Kun se näyttää yksinkertaisesti täydelliseltä ja olen miettinyt tätä jo jonkin aikaa. Tai jos sullakin on ihovirheitä mutta osaat vain peittää ne niin hyvin niin mitä meikkivoiteita tai peitepuikkoja käytät?
  ps. Ja sulla on upea blogi:)

  ReplyDelete
 17. On kyl tosiaan jännää miten ihmiset aina ensioletuksena on sitä mieltä että hiukset on sairauden takia tullu menetys. Ite ajelin kanssa kaiken pois joskus viime syksynä ja sen jälkeen oon kuullu yhtä sun toista ja erityisesti pienet lapset tuijottaa. Parasta kuitenkin on just ne ihmiset jotka uskaltaa tlla kysymään ja/tai kehumaan! :3

  ReplyDelete