Seahorse Lady

5/18/2015

Moikka!


Ei mulla oikeesti ollu mitään postattavaa tänään, mut fiilistelin hyvää naamapäivää ja uutta nahkatakkia ja halusin jakaa kuvasaldoa. Huomenna on tulossa meikkijuttuja, esittelen paria tuotetta joita saa ihan täältä meidänkin puolelta maailmaa!

I really have nothing to post about today, but I had a good face day and I really loved my new leather jacket, sooo I wanted to share some pictures. Tomorrow I will be posting a new makeup review after a long time!


Tänään oon lähinnä hoitanut rästissä homehtuvia sähköposteja ja maalannut uutta maalausta. Pikkuhiljaa taidan päästä taas vauhtiin. Ehkä innostun teillekkin näyttämään maalausta kun se on valmis!

Today I've mostly been answering to old unfinished email business and started a new painting. I think I'm slowly getting back on my feet again. Maybe I'll even show the painting to you guys when it's ready!

 jacket: Sheinside (link!) | necklace: Pill Jewerly | septum: Lotus & Co.

 Silmissä mulla komeilee tänään Geo Super Nudy linssit sinisinä. Näiden ruskea versio oli mun ihan ensimmäinen circlelinssipari ikinä, ja olikin aika nostalgista palata tähän sarjaan. Tosi kauniin syvän siniset silmät näillä tulikin! Ite tykkään ehkä vähän vaaleammista, mut kamalasti nää on saanu kehuja. Jos haluu oikein sellaset vetiset babydoll silmät niin nää on kyllä ehdoton valinta! 
Hyi tätä lähikuvaa, otin näitä kuvia sen jälkeen kun olin marssinut ulkona sateessa ja ripsarit on jo ihan kikkareina... haha. 

I'm wearing Geo Super Nudy lenses today in blue. My first circle lenses every were from this same series (brown) and it was pretty nostalgic to return to this series. These gave me really beautiful deep blue eyes. I personally prefer a bit lighter blue color, but I got many compliments while wearing these! Haha oh god, this close up looks awful. I took these pictures right after walking home in the rain so my mascara is all fucked up..


10 comments :

 1. Did you definitely remove your lip piercing?

  ReplyDelete
 2. Nyt jos milloin halu ajella hiukset pois on kovimmillaan. Käsittämättömän upea tukka, inspiroi aina c:

  ReplyDelete
 3. Those lenses are stunning! And you are so pretty!♡
  http://chirikku.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oon aina kadehtinu sun hiuksia. Haluaisin itekin siilin, mutta kun kun kun en koe olevani niin hyvännäköinen, että mulla ois siihen varaa. :D Ehkä joku päivä...

  ReplyDelete
 5. Tää on ihan epäreilua, että jollain on niin kauniin mallinen pää että siihen sopii niin siili, polkka kuin mitkä tahansa hiukset! :D

  ReplyDelete
 6. Amazing look!
  I loved your jackt! :)
  kisses ;*

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 7. Muuten mainio päivitys (jälleen), mutta PU leather ei ole nahkaa nähnytkään. Takkiisi ovat henkensä uhranneet 100 pientä polyuretaania. ;)
  Harmitti, nahkaisena olisin takin ostanut onnesta kirkuen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kutsun kaikkia nahkatakkeja nahkatakeiksi, oli ne sitten ihoa tai muovia :D

   Delete
 8. which lipstick are you wearing?? Must know! :)

  ReplyDelete