Freak in Disguise

6/09/2015

Moi!


Monesti ihmiset pyytää multa "normaalia" lookkia. Miltä näyttäisin jos mulla oliskin ihan tavallinen tukka, meikit eikä läväreitä? No, tänään päätin kokeilla. Ihan hassulta tää mun mielestä tuntuu, mut kai tällä naamalla sais erilaista kohtelua tietyissä tilanteissa. Pitää varmaan testata joskus ihan hupimielessä. 
Tää look on saanu monenlaista palautetta, ja yllättävän paljon kaikkee negatiivista, vaikka odotin enemmänkin sitä perus "jee lisää tätä!" paskaa. Ilmeisesti ihmiset ei vaan tajua et meikki ja peruukit ei oo mitään ikuisia juttuja, vaan vaihtelen niitä kokoajan. Ja vaikka välillä vierailen tälläsissä oudoissa tyyleissä niin se ei tarkota et jumitun niihin. Huoh, no, tässä niitä kuvia kuitenkin! Kyllä kaljusta sotamaalatusta friikistä saa aika normaalin näkösen loppujen lopuks :-D

People often ask for "normal" looks from me. How would I look with normal hair, makeup and no piercings? Well, today I decided to give it a shot. Obviously to me this looks and feels funny, but I also think I'd probably get a lot different treatment from strangers in public if I looked like this... I might have to test that someday.
This look got a lot of feedback. Surprisingly many people left a negative comment and some I even had to ban because they were totally nuts, hah. Apparently many people don't understand that makeup and wigs are not permanent things, and just because I sometimes try weird stuff like this, it does not mean that I will stuck into this style only. Sigh, well, here's the pictures! In the end I think it was pretty easy to turn a bald freaky clown into a normal person :-D


wig: Annabelle's Wigs | jumpsuit: Shein (link!)

35 comments :

 1. If I didn't know better I'd say you were a Swedish fashion blogger lol. This is nice but goooooooooooooooddddd I love your crazy colourful makeups. And I miss the bald already :')

  ReplyDelete
 2. Minusta näytät hyvältä kumminpäin vaan :)

  ReplyDelete
 3. Jotenkin sun peruukeista ei yleensä edes ajattele et ne on peruukkeja, mutta ton alimman kuvan kohdalla se pistää silmään. Ylimmästä taas tulee ihan mieleen Cara Delevingne :D

  ReplyDelete
 4. You are a rare beauty. You are beautiful with any style, makeup, or no make up, crazy hair or bald,. And to top it off your confidence blows any of the above out of the water. Absolutely gorgeous! Send some of that confidence and style my way lol. Keep on inspiring.

  ReplyDelete
 5. Sun hullummat lookit on luonnollisestikin visuaalisesti kiinnostavampia ja saa henkäilemään ihastuksesta ja ehkä pienestä kateudesta, mutta rakastan tätäkin tyyliä sulla! Vaikka kyseessä onkin "tylsä" basic meikki oot toteuttanut sen todella taidokkaasti, etenkin ylimmässä kuvassa näytät aivan uskomattoman hyvältä.

  ReplyDelete
 6. I think you look lovely! You are such a chameleon, and manage to pull off every look you opt for!

  ReplyDelete
 7. Paljon paremmin sua pukee sun oma tyyli!

  ReplyDelete
 8. Nice!! I loved your intagram photos and also this idea. This convinced me to choose finally this wig. A few days I was thinking about choose this one and when I saw it on you I thought it looks amazing!! Also a "normal" style Looks great on you. You are such an artist

  ReplyDelete
 9. This natural look looks so beautiful on you!!♡
  chirikku.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. oot todella kaunis tässäkin, mutta oma räväkkä tyylis pukee sua paremmin. ainakin mun mielestä. jotenkin hassua nähä kuvia susta näin 'normaalina / luonnolisena' :D

  ReplyDelete
 11. your prettiness is out of this world, whatever looks work heavenly on you <3 ignore the negativity, I'm obsessed <3 bald Tanja, dark Tanja, pastel Tanja, "normal" Tanja, I love them all

  ReplyDelete
 12. Oih! Tosi kaunis. <3 Myös noin luonnollisena sussa on jotain erikoista. ;) Jotkut on tosta keksineet pahaa sanottavaa vai? Wth... Tosi suloinen toi jumpsuit!

  ReplyDelete
 13. Näytät kyllä upeelta! Mut yleensä vielä upeemmalta sun "normityylissä".

  ReplyDelete
 14. That's so beautiful on you ! But I don't like the shape of your eyebrows. That is just personal, you are gorgeous ;)

  ReplyDelete
 15. Haha, näytät perus lissulta :D

  ReplyDelete
 16. On se vaan kumma, että ihmisellä on niin kova tarve tunkea kaikki johonkin laatikkoon. Miksei laatikossa olemattomuus voi olla oma laatikkonsa :).

  ReplyDelete
 17. Näytät aina upealta, ja pidän kyllä kovasti tästäkin lookista. Sun kauniit silmät korostuvat, kun meikkiä ei ole paljon, ja tuo peruukki on täydellinen. Jonkun kommentoijan mielestä tämä ns. tavistyyli saa sut "näyttämään lissulta", mutta kyllähän tuohonkin meikkiin voisi hyvin yhdistää todella persoonalliset vaatteet. En menis sanomaan, että ne jotka meikkaavat näin olisivat jotain massaa :D

  ReplyDelete
 18. Äh katoin just eilen instassa että miten voi olla totta että ihmiset jotka aina nillittää että oot niin feikki ja meikkaa vähemmän ja oisit paljon kauniimpi luonnollisempana yms. jauhaa sitä samaa paskaa myös tän lookin kohdalla :-D kyllä kai nyt suurin osa niistäkin ihmisistä meikkaa, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Minusta näytät superkauniilta tässä(kin) lookissa, mutta pakko yhdyn kyllä silti ylempiin ja sanon että kyllä se sun normaali tyyli on niin supersiisti ja näytät siinä enemmän iteltäsi, oli sulla meikkiä ja läväreitä ja peruukkia tai mitä vaan. <3

  ReplyDelete
 19. normal people dont have giant eyebrows

  ReplyDelete
  Replies
  1. i see you've never been to instagram.

   Delete
 20. Tälläinen on kivaa vaihtelua, mutta tämä ei kyllä aiheuta mitään hirveetä meikki-inspistä, mitä tavallisesti saan kun luen blogia tai vaikka katson youtubevideoita. Minusta olis hauskaa, että jengi käyttäisi paletin eri sävyjä ja panostaisi persoonallisuuteensa perus meikkivoide+puuteri+kulmat+ripsari.

  Luonnollisuus on yliarvostettua, rakastan radikaaleja meikkejä mitä teet <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tai jospa ihmisillä on kaikilla omat intohimonsa, joihin priorisoivat ajankäyttönsä, ja persoonallisuus voi näkyä muussakin kuin ulkonäössä?

   Delete
 21. You're just perfect omg I'm in love *____*

  ReplyDelete
 22. Jessus tää on tyrmäävän upea!

  ReplyDelete
 23. You look amazing!
  But I prefer your "strange" style! ♥
  kisses ;*

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 24. Too bad you got some negative comments, some people should stop being mean ):
  I think you look stunning, it's so strange to see you so toned down compared to your other makeup styles though hihi

  ReplyDelete
 25. Oi ku hempeetä ja jotanki viattoman näköistä ^___^
  Upeeltä näyttää "normaali" tyylikin!

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 26. you look good regardles - but if ever in trouble you can double as a normal person no problem :)

  ReplyDelete
 27. wooow miten kaunis!

  ReplyDelete
 28. Oot niin kaunis! :33

  ReplyDelete
 29. Kyllä varmasti kääntäisit tällä "normaalilla" tyylilläkin katseita kadulla! :) Hieno tämäkin siis - jotenkin ihanan herkkä :)

  ReplyDelete
 30. Oonko ainoa jolla tulee mieleen Keira Knightley?

  Olet kaunis <3

  /Netta

  ReplyDelete
 31. Pakko kyl sanoo, että oot jumalaisen ihan millasena vaan. Katruden pistoksia tulee väkisinkin, kun sun blogia lukee, vaikka ketäänhän ei pitäs kadehtia kröhöm. Mut ei voi mitään. Upea olet huhhuh.

  ReplyDelete