Tubble

6/15/2015

 Moi!


Tänään näytän teille jotain jumalattoman nerokasta, nimittäin Tubblen! Mikä on Tubble? No ilmalla täytettävä kylpyamme. Kyllä, amme. 

Kuten varmaan monet muutkin kerrostaloissa tai pienissä asunnoissa elelevät, minäkin olen haaveillut kylpyammeesta. Ja haaveeksi se on jäänytkin, sillä tilaa ja rahaa ei ole. Muutaman kuukauden olen pyöritellyt mielessäni ajatusta ilmalla täytettävästä ammeesta, jopa harkinnut jonkunlaisen lastenaltaan hankkimista, että saisin siitä itselleni ammeen. Mutta! Sitten satuinkin törmäämään Tubbleen. 
Joku oli selkeästi myös ajatellut samalla kaavalla. Kuinka saada kylpyamme asuntoon jossa ei ole tilaa, tai mahdollisuutta hankkia ammetta? 

Today I'm going to show you something absolutely genius, a thing called Tubble. What is Tubble? Inflatable bathtub! Yes, a bath tub.

Like many others who live in small apartments, I have also dreamed about having a bathtub. And dreams they stayed, since I had no room for a tub, or money to get one. For the last few months I've been thinking of the possibility of making an inflatable tub. Maybe get one of those children's backyard pools just so I could bathe in it, hah. But! Then I stumbled across Tubble. 
Someone had clearly had the same thoughts in mind. How to get a bathtub when you have no room for it, or a possibility to get one?


Tubble saapui pikkuisessa paketissa, siis oikeasti pienessä, joka sisälsi; ammeen, säilytyspussin, täyttöpumpun ja tyhjennysletkun.

Tubble arrived in a tiny box that contained; the bathtub, a small bag for the tub to keep in, the electric pump and a draining tube.


No miltä Tubble sitten oikeasti näyttää?
Itse en ahtaassa kylpparissä saanut kuvia kokonaisesta ammeesta, joten tarkastellaan Tubblen nettisivujen antia. Ammeessa on kolme täytettävää kerrosta, pohjalla oleva matto, seinät, ja sitten ulkoreunat + selkänoja. Mukana tulevan elektronisen pumpun ansiosta koko ammeen saa kasaan parissa minuutissa, ja jos jostain syystä ei halua pumppua käyttää niin onnistuuhan tuo perinteisesti puhaltamalla myös.
Tubblen päälle saa vetoketjuin tuollaisen "peiton" jotta vesi pysyy lämpimänä pidempään, tai jos vaikka haluat napata blogiin kuvia siitä kun olet ammeessa, muttet halua kuitenkaan esitellä vartaloasi koko kansalle, heh. Ja hei, tuossa sivulla on myös juomanpidike!

So how does the Tubble actually look like?
My bathroom was so stuffed, it was impossible to get a full picture of the tub, so let's look at the Tubble website photos. The tub has three layers to inflate. By using the electronic pump that comes with Tubble, it takes approx. 2 minutes to inflate the whole tub. It's super fast!
Tubble also has this "zip up" cover that you can put on to keep the water warm longer. 
Or if you want to stay covered while taking a bath. Like me when I was taking pictures of me bathing, haha!
Oh, and Tubble also has a drink holder!


idkuva
Nippelitietoa Tubblesta;

Tulee kahdessa koossa, alkuperäiseen mahtuu helposti päälle 175cm pitkä henkilö tai vaikka kaksi henkeä samaan aikaan, kun taas Tubble Compact on tarkoitettu pienempiin tiloihin ja suositellaan alle 175cm pitkille henkilöille. Itselläni on tuo Compact, koska kylpyhuoneeni on super pieni. Mutta mahtuu tuonnekkin kaksi ihmistä vastakkain.

Koko ammeen täyttäminen elektronisella pumpulla vie vain 2 minuuttia.

Amme on pehmeä, ja sopii myös kaareviin ja ahtaisiin tiloihin, vaikka meneekin hieman lyttyyn. Meillä esimerkiksi suihkuseinä osuu Tubblen toiseen reunaan niin että siitä tulee hieman kaareva, mutta ei vaikuta mitenkään kylpemiseen.

Kestää suolavettä, suihkugeelejä, bath bombeja, jne.

Vuoden takuu.

Mukana hyvin yksinkertaiset englanninkieliset käyttöohjeet.

Elektroninen pumppu käy EU pistokkeisiin ilman adapteria.

Amme on kestävää PVC muovia, joka on hyvin vaikeaa saada rikki.

Ei suositella täytettävän yli 45 celciusta kuumemmalla vedellä.

Ei jää tulliin, koska toimitetaan EU:n sisällä.


Facts about Tubble;

It comes in two sizes. The original Tubble can easily fit a tall person or two people in the bath at the same time. Tubble Compact is a smaller model meant for one person less than 175cm in height, or for a really small bathroom. I got the Tubble Compact because my bathroom is super small, but I had no problem taking a bath with my husband, haha.

It only takes about 2 minutes to fill the tub with the electronic air pump.

The tub is super flexible, which means it's even easier to fit in small bathrooms. For example in my bathroom, the Tubble becomes a bit wonky because of a glass shower wall that's a bit in the way, but that doesn't affect the bathing at all.

Withstands salt water, bath foams, bath bombs, etc.

One year warranty.

Comes with very simple instructions in English.

Tubble is made from very strong PVC plastic which is extremely difficult to break.

Water over 45 celcius is not recommended.


Mitä mieltä itse olen Tubblesta?
Mä koen että Tubble on pala tulevaisuutta. Suomessa on tosi harvassa taloudessa muutenkaan kylpyammetta, ja tää on tuplasti mukavempi kuin perinteinen kova kylpyamme. En osaa tarpeeksi hehkuttaa tän erinomaisuutta, mut yritän kuitenkin!
Must-have kaikille jotka on ihastellut makeita Lushin bath bombeja, kärsii selkäkivuista, tai kaipaa vaan pientä palaa luksusta omaan kotiin. Itse ruksitan kaikki kohdat.

Toivon että mahdollisimman moni sais kuulla Tubblesta, ja hankkia omaan kotiinsa tän ihanuuden. Varmasti on monia jotka ei koskaan edes oo ajatellut sitä mahdollisuutta, että vois saada kotiinsa oman kylpyammeen! Saatika sitten sitä mahdollisuutta, että joku olis kehittänyt ilmalla täytettävän sellaisen!


What do I think of Tubble?
I feel that Tubble is a piece of future. In my country it's very unusual to have a bathtub in your house, and Tubble is ten times more comfortable than a regular hard bath tub. I have no words to express the excellency of this product, but I try my best!
Must-have for everyone who's been drooling over those cool Lush bath bombs, has muscle/back pain or just wants to have a piece of luxury in their house. I'm all of those.

I hope that many people will get to know Tubble, and get one of their own. I'm sure many people have never even thought about the possibility of actually owning a bathtub. And especially an inflatable one!


 Pulipää peiton alla kylvyssä. Suojellakseni teidän verkkokalvojanne, en ottanu kuvia ilman tuota lämpöpeitettä, heh.

Baldie bathing under the covers. To protect your eye sight, I didn't take any bathing pictures of myself without the heat cover, heh. Get yours from;


14 comments :

 1. Omg. Mä luulin että oon ainoa joka harmittelee ku kylpyammeet remppojen yhteydessä ottaa veks :/
  Nyt muutan kämppään missä sauna, mut ei ammetta.
  Yhdessä asunnossa aikoinaan oli, ja aijai kun jokapäiväistä kylpyä on ikävä..

  ReplyDelete
 2. Ihana idea! Pakko saada :3 <3

  ReplyDelete
 3. This is fantastic, I think you have just solved one of the main problems I had about moving to Finland :D

  ReplyDelete
 4. Kuinka tyhjennys? Lainehtiiko koko kylppäri? Joku mekanismi tyhjennykseen? Oliko helppo saaha tyhjäksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllä mainitsin että mukana tulee tyhjennysletku :) letku tungetaan ammeessa olevasta suodattimesta sisään ja toinen pää vaikka sitten lattiakaivoon, siististi sujuu!

   Delete
 5. Nnnoooooooooooo!!! Innostuin, ihastuin, mittasin ja masennuin : < Meidän kylppäri on liian pieni ;___; Tarviin isomman kylppärin.....

  ReplyDelete
 6. Miten tossa on vakauden laita? Että jotenki aattelis että kun tommosessa kumiveneessä loikoilessa vähän keikahtais niin amme kaatuis mukana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ainakin ihan huoletta kääntyilen tässä selälleen ja mahalleen ilman ongelmia, tästä tulee niin tukeva ja varsinkin veden kanssa painava, ettei sitä saa millään kumoon :D

   Delete
 7. luulin aluksi että kyseessä oli kylpyamme joka täytetään ilmalla ja sitten "uidaan" siellä ilmassa :D ihmettelin et mikä idea siinä oli mutta onneksi totuus olikin hieman järkevämpi

  ReplyDelete
 8. Ihan pakko kysyä, että ostitko ton ite vai saitko sponoroituna :o ? Hinta on sen verran korkea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ei todellakaan oo tälläsellä ''normaalilla'' varaa tollasiin.....

   Delete
  2. Senhän saa klarnatililläkin ostettua. Tällainen "normaali" ihminen ajatteli hankkia itselleen Tubblen pikimmiten ❤

   Delete
 9. oh tää ois loistokas, ittee harmittaa sikana se ett'ä ei oo ammetta ja sain siskolta lahjaks lushin bath bombin, ku se muisti, että mun mutsill olis amme viel... ainoo vaa että mun vessaa toi ei mitenkää mahtus.. ku tuppaa nää lähiö yksiön wct olee aika pieniä uusinta remppoje jälkee kaikkine suihku seinineen etc

  ReplyDelete
 10. Ui vitsi kuis siisti! Mä oon tosiaan ite kans harmitellut tuota, että ois niin kiva kölliä kylpyammeessa ja hätäratkaisuna ostinkin sitten aikoinaan pienen ilmatäytettävän uima-altaan :D Tuo Tubble vois kyl ehkä toimia himpun verran paremmin :)

  ReplyDelete