Messy Monday

7/13/2015

Moikka!

Ollu vähän sekasortoinen ja kummallinen iltapäivä tänään, mut koitan silti saada tänne vähän asukuvia ja muuta! Blogiin rantautui yhtäkkiä kävijöitä erään iltalehden sivustolta, kun ilmeisesti Kat Von D:n uuden huulipunan nimi oli uutisen arvoinen. No, ei siinä mitään, vähän nolottaa mut samalla onhan se hienoa. Ehkä oon vaan liian ujo, hah.

It's literally been a messy and strange day today, but I'll try to post some outfit pictures and such. My blog suddenly got weird visitors after the news about Kat Von D's new lipstick got featured on Finnish tabloid. Oh well, I'm a bit embarrassed but at the same time I guess it's pretty cool. Maybe I'm just too shy, hah.


 jumpsuit: Shein (link!) | coat: Shein (link!) | shoes: LoudLook | wig: Annabelle's wigs

Muuten elämä on sujunut aika rauhallisissa merkeissä, ollaan kirppistelty aika paljon ja visiteerattiin viikonloppuna retropelikirpparilla, josta nappasin mukaan lapsuusmuistoista parhaan; Herkules-peli pleikka ykköselle :-D Oli kyl ihan perkeleen vaikee kun kokeilin.. Miten sitä on ees lapsena osannut pelata.
Oon myös kuvannut uutta kulmakarvavideota Youtubeen ja vähän visioinut sinne lisää tavaraa kun vihdoin löysin kadoksissa olleen vidokameran muistikortin. Nyt kun sais aikaseks oikeesti kuvata jotain. Ainakin kauheesti on pyydetty Mad Maxin Furiosaa, kun ollaan molemmat siilipäitä, et varmaan koitan sitä seuraavaksi kun naamaa kummemmin maalailen. Videona tai kuvina!

Otherwise my life has been pretty peaceful lately. I've been browsing local flea markets a lot with my husband, and we went to a retro video game market last weekend where I found my favorite childhood memory; Hercules game for playstation 1! :-D I tried it now and holy shit it was difficult.. I wonder how I managed to play it as a kid.
I've also recorded a new eyebrow video on Youtube and planned some new videos because I finally found the long lost memory card for my actual video camera. A lot of people have been requesting Furiosa from Mad Max so I think that will be my next look. On video or pictures!


Ja pitkästä aikaa uusia linssejä! Nää onkin jännät. Geo Coloured Lensiltä tuttuun tapaan, ja mallina Geolican "Pure Hazel"
Näyttää ruskeilta välillä (yllä olevat kuvat), mut toisinaan on ihan säihkyvän vihreet. Nää on myös melko pienet, joten jos ei kaipaa turhan isoja linssejä niin nää on kyllä passelit. On kyllä eka kerta kun on näin väriä vaihtavat linssit. Toisaalta kyl ihan älyttömän cool!

Oliskohan teillä muuten kiinnostusta piilari arvontaan? Saattais olla sellanen tsäänssi tulossa!

And some new lenses! These are really exciting. They are from Geo Coloured Lenses, as usual, and the model is Geolica "Pure Hazel".
Sometimes they look completely brown (pictures above), but sometimes they look really jewel-y green. They are pretty small in size, so if you prefer normal looking lenses, these are really nice. I gotta say it's the first time I've worn lenses that change color so drastically. But it's soooo awesome too! 

Would you guys be interested in circle lens giveaway by the way?


21 comments :

 1. Todella siistit linssit, jännältä tosiaan näyttävät! Ja asukin on jees, takin värimaailma varsinkin. Itse oisin ainakin kovin kiinnostunut piilarien arvontaan osallistumisesta :)

  ReplyDelete
 2. pakko sanoa että toi peruukki näyttää upealta, sopii sulle todella hyvin :)

  ReplyDelete
 3. Uh.. yeah... WOULD LOVE A GIVEAWAY!!
  Beautiful lenses, and awesome outfit. As always XD

  ReplyDelete
 4. Oh yeah a giveaway <3 You(re perfect, as usual !

  ReplyDelete
 5. I love your outfit! Suits you very well, as always, ah!
  I would love to play with lenses but already have medical ones... That's sucks!
  Take care beauty!
  xoxo

  Orcrane.

  ReplyDelete
 6. Jes, Furiosa! Itekin oon suunnitellu tekeväni siitä jonkinmoista cossia, jos en Traconiin niin sitten johonkin muuhun coniin. Furiosa on ihan best! :D

  ReplyDelete
 7. Mä en oo huomannut mitään iltalehden lööppiä :( Mut joo piilariarvontaa! Toi 14.2 diameter linsseissä on just sopiva, kun isommat näyttää mulla tosi oudoilta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iltasanomissa. Oli sen alkuperäisen jutun lisäksi vielä haastattelukin. =)

   Delete
 8. Ihanaa että sun kaltainen lahjakkuus huomioidaan meikin muodossa! Ikäviä joidenkin kommentit mutta kyllähän suomalaisten katkeruuden tietää. Suomalainen, ainoa joka on valmis maksamaan 100 euroa ettei naapuri saa viittäkymppiä. :D

  ReplyDelete
 9. I have a friend that has real hazel eyes! They change colour from brown to greenish yellow depending on light. It's really cool that there are lenses with that effect too ☺

  ReplyDelete
 10. Mistä hankit noi korut septumiin, ovat älyttömän hienoja:)

  ReplyDelete
 11. Mäkinhaluun tietää noi septum korut mistä saa,varsinki mikä tässä ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lotus & Co. on mun useimmat septumit peräisin, kuten tämä!

   Delete
 12. Pretty outfit and beautiful makeup as always <3 you're perfect!

  ReplyDelete
 13. the more and more I see people wearing natural lenses the more and more I want to try! I normally go with vibrant big ones too haha!

  ReplyDelete
 14. Beautiful as always!
  These lenses are adorable!
  And I would like a giveaway! But worldwide, right!? ^^
  kisses! ;*

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 15. Siis noi linssit on aivan törkeen upeet <3_<3 Nää on ensimäiset mitkä näyttää omasta mielestä hyviltä ja tarpeeks luonnollisilta omiin silmiin, Kiitos ihan törkeesti tästä!! En ole uskaltanut tilata piilareita netistä kuvitellen että ne on aivan tökerön näköset silmissä mutta tää postaus kyllä autto ihan hirmusesti ja rohkasi <3

  ReplyDelete
 16. Olis kiva jos tekisit jonkun ison postauksen sun nykyisistä/menneistä piilareista! Ittelläni on vaaleanvihreät silmät ja oon yrittänyt löytää netistä ties kuinka kauan _vaalean_ harmaita linssejä, jotka näyttäis suhtkoht luonnollisilta.

  ReplyDelete
 17. Piti tulla tavallaan pyytämään anteeksi, ilmiannoin tämän mahtavan uutisen kyseiselle lehdelle. Oli vaan niin mageeta, torilla tavataan! :D
  Toivottavasti tästä poikii enemmän kivoja kuin tyhmiä juttuja.

  ReplyDelete
 18. muistutat jotenki hämärästi paramoren hayleyta tossa vikassa kuvassa !

  ReplyDelete
 19. You look amazing, skin is flawless *-*

  ReplyDelete