Savanni.com Septums

8/26/2015

Moikka!

(Only in Finnish since this is a review of a Finnish jewelry store)

Septumit on nyt ilmeisesti 'se juttu' ja kauheesti multa on kyselty et mistä mun kaikki koristeelliset septumkorut on, ja saako niitä Suomesta. Tällä hetkellä mun käytetyimmät killuttimet on peräisin Savanni.comista, joka on suomalainen korukauppa. Savanni myy ihan oikeiden septumkorujen lisäksi feikkiseptumeita, joten jos ei halua omaa nenäänsä lävistää, niin nuo feikkikorut on oikein jees ratkaisu! Sain Savannilta testiin oikeita septumeita, ja yhden feikkiseptumin, joita nyt sitten näytän täälläkin Instagrammin lisäksi (siellä näitä on ehtinyt varmaan kaikki jo nähdäkin)

Ja ihan varoituksen sana.. tässä tulee nyt aika paljon kuvia kun halusin kuvata noista jokaisen nenässä että saa jotain havaintoa minkä kokosia nää on :-D


Omat suosikit näistä on ehkä tuo simppeli kolmekivinen koru, kultainen kiemurakoru ja tuo tummanharmaa alavasemmalla.


Minkälaatuisia nää sitten on? No verrattuna pariin koruun jotka oon ostanut ebaysta, ero on aika mahtaisa. Ebaysta ostetut korut muuttui parin käyttökerran jälkeen ruosteisen näköisiksi joka oli aika pelottavaa, ja yhdestä katkesi tuo clicker osa melkein heti. 

Näissä ei oo ollu mitään värimuutoksia vaikka oon käyttäny ahkerasti jo parisen viikkoa ja käyny suihkussa/poistanu meikkejä jne nää naamassa. Lämpimästi suosittelen näitä, jos haluaa käyttää sitä korua useammin kuin kerran, haha.

Ja tietenkin plussaa siitä, että nää tulee ihan parissa päivässä perille, ja postiluukkuun asti.

idkuva


Kuvissa näkyvä kaulakoru on myös Savanni.comista, peruukki on RockStar Wigsiltä, linssit Geo Coloured Lensiltä ja huulipuna on LASplash Cosmeticsin "Esmeralda".

The necklace is also from Savanni.com, the wig is from RockStar Wigs, lenses are from Geo Coloured Lenses and the lipstick is "Esmeralda" by LASplash Cosmetics.


Mikä oli teijän lemppari näistä? 
14 comments :

 1. Ite tykkään eniten tuosta kolmepallosesta ja tuosta mikä o kuvissa viimesenä. Täytyy kyl katsastaa tuo savanni.fi 😊

  ReplyDelete
 2. Voi ku haluaisi iteki käyttää feikkiseptumeita, mutta onneksi kokeilin feikkikorvarenkaalla ennen tilausta - ei niin sovi mulle, ei sitten yhtään!! :'D

  ReplyDelete
 3. Siis voi luoja nainen kun oot taas upea O_O

  ReplyDelete
 4. Normi lävistyskoru rengas pallolla tai ilman on kyl kivempi kuin nämä. Kun kauempaa katsoo näyttää ku olis jotain epämäärästä nenässä :D

  ReplyDelete
 5. These are amazing! I love the last design! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Mulla on aina ollu 1,6mm rengas ja noissa jossain on vaan vaihoehtona 1,2 mm . Mitä luulet,jos pidän 1,2mm ,niin meneekö myöhemmin vielä runnomatta 1,6 mm koru ? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen että se on aikalailla ihmisestä kiinni, toisilla menee helpommin umpeen kuin toisilla jne. Mutta mä oon käyttäny noita 1,2mm kans vaikka mulla on 1,6mm 'reikä' eikä oo kyllä yhtään joutunu runnomaan niitä paksumpia nenään sit jälkeenpäin :)

   Delete
 7. 1st,5th and 6t are the prettiest :)

  ReplyDelete
 8. oi luoja miten ihania. Nyt mun on pakko hankkii ihan oikeesti septum ♥

  ReplyDelete
 9. Kauniilla kantajalla kaikki näyttää hyvältä :3

  ReplyDelete
 10. Bongasin äsken sattumalta sun kuvia Distractify sivuston jutusta.
  https://www.distractify.com/disney-lipsticks-1330726922.html

  FYI jos et ollut tietoinen :)

  ReplyDelete
 11. Beautiful parts.
  I loved the last! *-*
  kisses

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete