Tracon X

9/24/2015

Yo!

Tälleen muodikkaasti melkein kuukauden myöhässä julkaisen muutamia kuvia Tracon X tapahtumasta. Oltiin Käävän ja Paulin kanssa tuo kyseinen viikonloppu Tampereella ja olikin tosi iso coni verrattuna niihin missä oon viimeaikoina ollut. Viikonloppu oli oikein loistava, tapasin ihan älyttömästi mukavia blogilukijoita ja vietin Sunnuntaina myös 21. syntymäpäivääni, huhhuh vanhuus iskee. Lauantaina olin harvinaisen kevyellä naamalla heh, hahmo on Mashiro iro Symphony-sarjasta ja sunnuntaina olin tosi sunnuntaikuteissa eli mustaa mustaa ja mustaa. Tässä niitä kuvia kuitenkin! Kuvaajana toimi jälleen kerran hovikuvaajamme Pauli.

Yritin valikoida mahd hyviä kuvia ja käsittelin kaikkia kuvia kevyesti, mutta jos täällä on susta/kaverista kuva jonka haluat poistettavan niin pistä viestiä jossain!

This post is almost a month late, but anyway, I was at Tracon X convention with my husband and best friend a while back. The weekend was super nice and I met a lot of amazing people and my blog followers. I also turned 21 years old on Sunday, oh I feel old now lol. On Saturday I wore surprisingly little makeup haha, the character is from Mashiro iro Symphony. On Sunday I wore very Sunday look, black, black and more black. Here's pictures!
Kääpä oli lauantaina Doll cossissa, ja tuolla tais olla muutamakin sama cossi kun välillä meinasin mennä puhumaan jollekin toiselle tytölle kun luulin et se oli Kääpä aahahah, onneks pysyteltiin lähellä toisiamme most of the time.

My friend Kääpä cosplayed Doll on Saturday. There was a few same cosplays there so I almost went to talk to strangers because I thought they were her lol, fortunately we stayed pretty close to each most of the time.

Haha super iloinen rare pepe kuva musta kun joku ihana tyttö tuli antamaan mulle synttärilahjaksi Fullmetal Alchemist figuurin! :-D ♥  ääk kiitos kiitos 

Super happy rare pepe picture of me when a lovely girl gave me a Fullmetal Alchemist figure as a birthday present! :-D ♥ wig & lenses: Uniqso | mask: ebay | jacket: Punk Rave | boots: Pleaser


Jalkojen lepuuttelua med Kääpä


Mitään erityisiä risuja ja ruusuja mulla ei tullut tässä mieleen. (paitsi se vitun huutava ovimies mitä helvettiä) Tilat oli tosi mukavat ja oli oikeesti ihana tavata niin monta lukijaa, en ajatellu että teitä oli siellä niin monta haha. Ja pahoittelen jos olin ihan mega awkward enkä osannu muuta kun kiitellä ja kiitellä :'D Ja Sunnuntaina sain enemmän synttärionnitteluja ku ikinä, kiitos! Myös sain halauksen Möröltä, hui.
Missään ohjelmissa mua ei näkynyt kun en löytänyt mitään kiinnostavaa, mutta ehkä sattu vaan huonosti kohdalle ettei tässä conissa ollut mitään itselle.. Se että ihmiset oli niin mukavia kyl korvas kaiken ohjelman! 

The convention itself was pretty good. There was a lot of space and it was sooo nice to meet so many followers! I didn't know there was going to be so many of you guys there haha. Also I'm sorry if I seemed mega awkward and only said omg thank you thank you :'D And on Sunday I got sooo many birthday wishes, thank you!


Kuva, jonka RoseShock (@roseshock) julkaisi

Kiitos kaikille ihanille jotka otti mun kanssa kuvia viikonloppuna!


Traconin päätteeksi kyllä sain mahtavan flunssakuumeen, ja pienen 'haluaisin pitää maskeerauspaneelia'-kuumeen, heh.4 comments :

 1. Ootpas sie söpönä! ^___^
  Blogilukijoita on aina niin ihana nähdä! Näyttää olleen mukavaa. Harmi kun ei itse päässyt, vaikka yleensä traconissa tuleekin heiluttua, kun kerrankin omassa kaupungissa jotain. :P
  Ens vuonna taas!

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 2. ..ja joo! Pidä ihmeessä maskeerauspaneeli! :D
  Varmasti jengi tykkäis ja ois tulijoita tupa täyteen! ^__^

  ReplyDelete
 3. wow the cosplays are amazing!!!! Where is "doll" from?

  ReplyDelete
 4. apuaa näin siut :D kuvankin otin.

  ReplyDelete