Follow the White Rabbit

10/06/2015

Moikka!

Jotain Halloween-maista tänään. Liekö inspiraationa kummallinen youtube soittolistani jonne on pääosin viimeaikoina kertynyt Marilyn Mansonia ja Marina & the Diamondsia, haha. Enivei, jänis istui maassa.

I created something more Halloween-ish today. I'm thinking the inspiration was my weird youtube playlist that is mostly filled with Marilyn Manson and Marina & the Diamonds, haha. Anyway, here's pictures.Mahtava jäniksenkorvakruunu on suomalaisen Ladybirdyliciouksen käsialaa. Tästä pääset hänen Facebook-sivulleen, ja tästä Instagram-profiiliin.

Päähine on uniikki, ja oonkin viettänyt monia hetkiä ihaillen sitä ja miettien minkälaisen lookin kanssa tää toimis ja miten tulisi eniten oikeuksiinsa. Ajattelin hankkia jonkunlaisen irtopään hyllylle että voin asettaa tän siihen ja pitää sitä sisustuselementtinä silloin kun se ei ole päässä. Ladybirdylicious tekee kukkaiskruunuja ja muita pääkoristeita tilauksesta omien toiveiden mukaan, ja kädenjälki on kyllä ainutlaatuista! Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan muita töitä instagrammista.

The amazing rabbit ear crown is made by a Finnish artist called Ladybirdylicious. You can see her Facebook page here, and her Instagram profile here.

The headpiece is unique, and I've been spending many moments just staring at it ,admiring it, and wondering what kind of look I should wear it with and how I'd capture the beauty of it the best. I was also thinking of getting some kind of fake head and then put this on it, and keep it on my shelf as a decoration when I'm not wearing it on my head. It's just so pretty! I really recommend checking her instagram out for more of her works.Meikistä sen verran, että pohjana käytin Grimasin valkoista rasvaväriä + vesiliukoista kasvomaalia + väritöntä puuteria. Punainen sydän ja kulmakarva on tehty Sugarpillin Love+ luomivärillä ja vedellä. Suu on tehty Jeffree Starin nestemäisellä Weirdo huulipunalla. Eyeliner on Rimmeliä.
Linssit on aikaisemminkin välähtänyt täällä blogissa, ja ne on peräisin Uniqsolta. Peruukki on Rock Star Wigsiltä, jonne kaikilla lukijoilla on alennuskoodi ROSESHOCK. Ihan vaan vink vink jos etsitte Halloweeniksi peruukkeja! :D

And little bit about the makeup. The base is made with white cream color + white water color + transparent powder all from Grimas. The red heart and eyebrow were made by using Sugarpill Love+ eyeshadow and water. I used Jeffree Star's black Weirdo liquid lipstick for the mouth. Eyeliner is from Rimmel. The lenses you have seen on my blog before, and they are from Uniqso. The wig is from Rock Star Wigs, where all my followers have a discount code ROSESHOCK. Just giving you the heads up if you are still looking for Halloween wigs! :DJa lopuksi vielä pahoittelut siitä että tuli niin sikana kuvia, en osannut päättää mitkä kuvat laitan niin tungin tähän melkein kaikki..haha. Onks seuraajilla Halloween suunnitelmiä/fiiliksiä vielä? Voi olla että tän kuun aikana tulee taas muutama tällänen erikoisempi lookki. Kunhan ensin pääsen bloggaamaan kaikesta muusta mikä mulla lojuu bloggerin luonnoksina....

And sorry for the huge amount of pictures this time lol. I didn't know which pictures to post so I just posted them all. Are any of my followers in Halloween mood? I think I will be posting a few 'different' looks this month again. But first I need to blog about all the stuff I have saved on my Blogger drafts lol..15 comments :

 1. UPEA!!! Kerrassaan upea :D Aivan mahtava idea halloweeniin joko näin tai pienellä karmivalla lisäefektillä niin avot! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 2. Upeus!
  Ootko muuten suunnitellut, että tuleeko koska jatkoa tuohon "Värikkäät meikit edullisesti? " -sarjaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulee ehdottomasti! Oon kaavaillut ainakin kaks postausta siihen lisäksi, et heti vaan kun saan tavarat käsiini ja pääsen kirjottelemaan niin tulee :)

   Delete
 3. It looks amazing! I'm getting into a Halloween mood <3

  ReplyDelete
 4. Aaaaaaa ihan mahtava ;;w;; omaa halloween räpellystä löytyy cosplay instastani @cosplaygiraffe

  ReplyDelete
 5. I loved this! Since I saw the photos on your Instagram!
  Amazing make up! Amazing look! All amazing! *----*
  kisses!

  http://monevenzel.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
 6. voi että ku tuo meikki on jotenki niin sulonen :)

  ReplyDelete
 7. Ompas jotenkin suloisen elegantti lookki! ♥
  ..vai voiko niin sanoa, no mutta sellainen tuli mieleen. :P

  Päähine on kyllä tosi kiva, uniikit jutut on parhaita. Spessua ^__^

  ❤ Frillycakes ❤

  ReplyDelete
 8. Aivan törkeen upee look! Ite voisin tehä halloweenina jokeri-tyylisen meikin, käyttäisin siis kuiteskin suupieliin ihan arpivahaa ja tekoverta, koska niillä leikkiminen on ihan mahtavaa :D tai joku zombie-look vois olla kans jees... aiemmin oon ollut luuranko ja Irvikissa

  ReplyDelete
 9. Looking great ;___; really love it!

  ReplyDelete
 10. This makeup is really really AMAZING you're an artist!

  ReplyDelete