Värikkäät meikit edullisesti? part. 2

10/20/2015

Yo!

Kylläpäs teitä kotimaisia lukijoita nyt hemmotellaan kun tulee kaks suomenkielistä postausta putkeen, hah. No mutta, nyt tulee vähän jatkoa sarjalle Värikkäät meikit edullisesti jossa keskityn esittelemään edullisia ja helposti suomeen/suomessa saatavilla olevia värikkäitä meikkejä. Omia vinkkejä ja toiveita saa antaa. Niin ja tämä ei ole sponsoroitu postaus. Ihan omasta pussista nää tulee.

Tein tilauksen suomalaiseen pretty.fi nettikauppaan josta nappasin itselleni uuden meikkisienen, Nyxin legendaksi muodostuneen varjostusvärin/poskipunan sävyssä Taupe, ja sitten teille esiteltäväksi W7 Neon Nights luomiväripaletin. Paketti saapui parissa päivässä, plussaa heille nopeasta toimituksesta!Elikkä, paletista löytyy kokonaiset 12 eri väriä, joka on aikamoinen suoritus. Hintaa tällä lystillä on pretty.fi nettikaupassa 12,90 euroa, ja varmasti voi löytää muualta edullisemminkin. Paletin ensimmäisellä käyttökerralla hämmästyin että se on aika raskas. Ei siis mitään huolta ainakaan että tää menis helpolla rikki, tuntui olevan aika jyty. Mutta tuo suti joka tässä tulee mukana.. heittäkää sillä vesilintua.

Merkkinä W7 ei ole kovin monelle tuttu. Toiset taas tuntevat sen sellaisena perus halpis-merkkinä jota taidettiin aikoinaan myydä Seppälässä. W7 kuitenkin valmistaa muutamia todella hyviä tuotteita ilman törkeää hintaa, ja kyseisen firman tuotteet ovat myös cruelty-free eli eläintestaamattomia.

Tiedän että monien weeseiska kestosuosikiksi on mm. päässyt sellainen metalliboksissa oleva nude luomiväripaletti. Ehkä pitäisi itsekin kokeilla mistä se on kotoisin!


Pakko myöntää että paletin värimaailma on vähän hassu. Seassa on kirkkaita neon värejä ja muutama murrettu sävy. Ja sitten yksi hopea? Olisin kaivannut kirkkaanvihreää tuon yhden vaaleanvihreän tilalle, mutta en kyllä muutenkaan kauheasti suosi vihreää väriä niin ei jäänyt harmittamaan. Plus, miksi tässä on kirkkaankeltainen ja sitten vihreäripulinkeltainen? Okei no, tolla vihreäpohjaisella keltaisella kyllä blendaa hyvin vihreää mutta muuten se ei ehkä omaa silmää hurjasti miellytä. Nyt kun tätä tarkemmin analysoin niin luulen että sillä on haettu acid green (mikä se on suomeksi? hapon vihreää?) väriä mutta taittaa mielestäni hitusen liikaa keltaiseen..

Mikä tässä paletissa on loistavaa, on se että siitä löytyy kirkkaanpunainen. Jotenkin tosi monesta paletista täysin uupuu punainen väri, vaikka kaikki muut löytyy. En tiedä miksi meikkifirmat tekee sitä, lopettakaa. Kirkkaat siniset olivat myös oikein miellyttäviä, kuten pari purppuraa sävyä. Niitä olenkin nyt eniten tästä käyttänyt.

Vaikka paletin kokonaisuus ja väriyhdistelmä on outo, olen tullut tätä käytettäessä siihen tulokseen että se on suorastaan plussa. Tää on oikein hyvä paletti napata käteen kun ei oikein tiedä mitä sitä tänään tekis. Löytyy sävyjä räväkkään lookkiin, tai sitten voi mennä jollain purppuralla tai tummanvioletilla smokey eyella.


Ja mites tää sitten toimii. No, ihan aluksi suosittelen ehdottomasti pohjustusvoidetta/primeria näiden alle jos haluaa kirkkaimman mahdollisen lopputuloksen. Testailin paria erilaista, ja kaikki pohjustusmömmöt toimi näiden kanssa loistavasti, jopa se superhalpa e.l.f.in eye primer jota löytyy apteekista.

Pigmentissä itsessään ei ole mitään vikaa, ja muutamat värit toimivat oikein hyvin ilman pohjustusta, mutta joidenkin värien koostumus oli hieman... kalkkimainen. Etenkin nuo keltaiset sävyt. (tuntuu tosin olevan yleinen ongelma keltaisissa luomiväreissä) Värit ovat kuitenkin kirkkaat ja pehmeät. Vähän pettynyt olin taas tuohon vihreään. Ihan kummallinen. Mutta ehkä mä pääsen siitä yli. Hopea on tuollaista 'hehkua' suurimmaksi osaksi, mutta luulen että se on nimenomaan tässä paletissa vain meikin korostusta varten eikä itse värinä. Tuota kun sipaisee sinisen päälle niin oijoi, let it gooo! Mainittakoon myös, että osat väreistä ovat täysin mattaa, ja toisissa taas on vähän metallinen hehku. Ehkä tuosta alemmasta kuvasta vähän näkee.

Ehdottomasti otan tämän paletin omaan meikkiarsenaaliini, ja tulen käyttämään tätä paljon. Vaikka laatu ei ole samaa kuin joissain kalliissa merkeissä, tässä on paljon potentiaalia ja jotain mistä vaan yksinkertaisesti pidän.


Lopuksi laitan linkin tähän tuotteseen Pretty.fi nettikauppasta, jos nyt joku sattuikin kiinnostumaan!

Sitten tässä pari kuvaa eiliseltä, peruukki on hiusmestari Darnell Woldin käsialaa, ja silmissä komeilee yksi purppurainen sävy (kuudes oikealta) tästä W7 paletista. Käytin tätä palettia myös Jessica Rabbit lookissa jonka julkaisin Instagrammissa ja Facebookissa vähän aikaa sitten. Pitäs varmaan täälläkin se näyttää. Heh. Niin kauheesti Halloween kamaa tulossa ja menossa.


idkuva


Mites, haluatteko tälle sarjalle vielä jatkoa? 
10 comments :

 1. Ehdottomasti jatkoa tälle! Kovasti houkuttaisi alkaa leikkiä meikeillä vähän enemmän, mutta ulkomailta tilaamisessa ja kaikenlaisessa perehtymisessä on vähän liikaa kommervenkkejä. Kiva saada tietää mitä Suomesta löytyy, ja saada samaan syssyyn vielä arvioita niistä.:)

  ReplyDelete
 2. Heh, tässähän on aikalailla ihan vastaavat sävyt kuin Urban Decayn Electric-paletissa. :-)

  ReplyDelete
 3. Jatkoa!

  Hyvä ja kattava postaus. Itseä kiinostaa just tommoset extreme- ja shokkivärit joten nuo kaikki miellyttää silmiäni.. vaikka jäbä olenki. :'D Pitääpä pistää korvan taakse jospa hankkisin ton! Kiitokset tästä!

  ☆ Shiro Samurai's Cosplay & Circle Lens Blog ☆
  ☆ Facebook Cosplay Page ☆
  ☆ Ink & Sword Lifestyle Blog ☆

  ReplyDelete
 4. Voisitko tehdä postauksen peruukeistasi? :3 Selittää mistä saanut ja mikä plussaa mikä miinusta jne ^^ Oon myös kauheen kiinnostunut näkee mitä kaikkii peruukkei sulta löytyy :D

  ReplyDelete
 5. Jatkoa joo! Sä olet ihana. Saan aina hirveesti inspistä omiin maskeihin sun postauksista. :) ja kiitos, varmana lähtee tää luomiväripaletti tilaukseen.

  ReplyDelete
 6. Saisko saman tyylisen postauksen peruukeista? 'laadukkaat peruukit edullisesti' tyylistä siis :'D

  ReplyDelete
 7. These photos with this wig are just amazing!! *^*

  ReplyDelete
 8. Moi Tanja!

  Eksyin sun blogiin ihan äsken ekaa kertaa erästä toista indiedaysin blogia selailtuani. Jäin sitten heti koukkuun ja selasin kerralla kaikki kuluneen vuoden postaukset läpi - säästetään loput myöhemmäksi.

  En voi kuin ihmetellä taitavuuttasi! Uskomattoman hienoja meikkejä ja stailauksia. Kaiken kukkuraksi täytyy sanoa, että olet jumalaisen kaunis. Meikistä viis paistaa jokaisesta kuvasta huikea kasvojesi luusto. Joku oli kommenteissa verrannut sinua Keira Knightleyhin, itselle tuli joistain kuvista mieleen Amanda Seyfried.

  Hyvää syksyä, toivon sinulle menestystä taitojesi saralla!

  ReplyDelete
 9. Moi !!

  Mistä tilaat Kat Von D meikit? :)

  ReplyDelete