Viva La Diva Blushes mini-review

10/12/2015

Moikka!

Vähän vilautin näitä Viva la Divan uutuuksia Instagrammissa, ja multa pyydettiin blogiin vähän lisäinfoa ja kuvia näistä tuotteista, joten päätin sitten rustaista tälläsen pikkusen esittelypostauksen. Viva la Divaa myydään myös Suomessa Kicks-liikkeissä, joten näistä on aina ilo kirjotella vähän, kun tietää et lukijat voi itsekin löytää näitä ihan fyysisistä kaupoista. Plus, Viva la Diva ei testaa eläimillä.

I posted a picture of these Viva la Diva goodies on my Instagram, and people asked me to show some swatches on my blog, so I decided to whip up a little review and tell what I think of the products. Viva la Diva is also available in Finland, so I really like to review them knowing that my Finnish followers are also able to find them from their country. (most of the makeup I use is not sold in Finland). Also, Viva la Diva is cruelty-free.


Eli testissä Viva la Divan "Dream Cheek" poskipuna/korostusväri paletti, ja "3 in 1 Lip & Blush Stick". Ja joo, toi stick on tosiaan niin poskille kuin huulillekin tarkoitettu puna. Ihan hauska keksintö :D

So what I'm showing to you guys is Viva la Diva's "Dream Cheek" blush & highlight palette, and "3 in 1 Lip & Blush Stick". And yes, the stick is for both, cheeks and lips. I think it's a funny idea. :D


Ihan ekana pakko sanoa, että näiden molempien pakkaukset on aivan ihanat. Varsinkin tää paletti on tosi kaunis, niin sisältä kuin ulkoa. Plussaa myös sisäpuolella olevasta isosta peilistä!
Ja sitten itse tuote. Mä tykkään älyttömästi poskipunista, ja varsinkin korostusväreistä. Tässä paletissa mennään aika pinkillä teemalla, ja olisin ehkä kaivannut yhden pinkin vähemmän, ja tilalle vaikka jotain violettia. Mut jokainen väri kyllä poikkeaa toisistaan ja on tosi hyvännäköisiä. Toi rusehtava väri on ollut käytössä toistaiseksi eniten. 

Koitin saada hyvää kuvaa näistä iholla, mutta valoa oli aika vähän. Toivottavasti kuitenkin näkyy sinne asti, haha. Ihan älyttömän pigmenttisiä nää ainaki on! En vihaa mitään niin paljon kun sitä että joutuu ns. 'kaivamaan' tuotetta napista että saa jotain irti, joka on jostain syystä hyvin yleistä poskipunissa, joten olin iloisesti yllättynyt kun näissä riitti ihan kevyt sipaus sudilla siihen että väriä irtoaa mainiosti. Noista hehkuvista korostusväreistä on tosi vaikeaa saada kuvaa kun on niin vaalea iho, mutta ne nyt ei kamalasti toisistaan eronnut. Toinen on sellainen persikkaisen värinen hehku, ja toinen on kultainen. Molemmat noista on ollut kyllä kovassa käytössä viimeaikoina, näyttää upealta poskipäillä! Kävin kurkkaamassa paikallisessa Kicksissä tän hintaa, ja näytti olevan 17,50e

First of all I have to say that both of the packages are super adorable. Especially the palette, it's very beautiful from inside out. Also, I give a big plus for the large mirror inside!
And the product itself. I really like blushes and highlighters, and this palette has them both. The overall look is very pink, and I might have wanted one pink less and maybe replace it with something purple instead. But, the palette is still great and each color is very different from the others. That brown-based color has been my favorite so far.

I tried to get a good picture of these on my skin, but there wasn't much natural light. I hope you can still see them though! They are insanely pigmented. I hate nothing more than when you need to 'dig' a makeup product to get any color out, (happens very often with blushes) so I was positively surprised when these had an amazing color payoff. It was especially hard to get a picture of the highlighters since my skin is so pale, but they were pretty similar to each other. The other has a peach-colored base and the other is more golden. I've been using them both a lot lately, they look amazing on my cheekbones!


Sitten tää mysteerikaveri. Eli "3 in 1 huuli & poskipuikko". Nimi vähän hämää ennenkuin näkee tän sisältä. Puikossa nimittäin on kolme eri väriä. Pinkki, oranssi ja valkoinen.
En henkilökohtaisesti oikein tiennyt tästä konseptista, kun en oo koskaan kokeillut muita poskipunamuotoja kuin puuterimaisia tuotteita. Mut tää itseasiassa toimi aika hyvin meikkivoiteen päällä, ja oli todella hyvin häivytettävissä. Paitsi että en oikeastaan nähnyt tota valkoista raitaa missään, sen pigmentti on aika vaisu verrattuna tuohon kirkkaaseen pinkkiin ja oranssiin, tai sitten oon vaan liian kalpee. Huulilla tätä en tosin ole vielä testannut! Tämäkin on jo Suomen Kickseissä myynnissä, mutta en nähnyt hintaa missään. Käykää kurkkimassa!

Then the mystery stick. The name is a bit confusing until you open the product. It has three different colors inside. Pink, orange and white.
I personally didn't know if this was a good concept, since I've only ever tried powder-type of blushes. But this turned out to be quite fun experience. The stick was very soft, easy to blend, and very pigmented, great when applied over foundation. Except for the white stripe. I think the color just didn't show up at all. Maybe it's because I'm pale? I still haven't tried this thing on my lips though!


Ja tosiaan, näitä näkee Kickseissä, ja ihan testereitäkin löytyy. Jos rupes mietityttämään kuinka hyvin nää toimii, niin kannattaa käydä kokeilemassa paikan päällä nyt kun on mahollisuus kokeilla jotain mitä täällä näytän! Odottelen postiin kyllä myös yhtä palettia parhaillaan, joka tulee olemaan jatkoa 'värikkäät meikit edullisesti' postauksiin, joten sitä odotellessa!1 comment :

  1. Thanks for the post and great tips..even I also think that hard work is the most important aspect of getting success..
    product

    ReplyDelete