Take me home NASA

8/03/2016

 Moikka!

Ne jotka seuraa mua Instagrammissa jo tietääkin miksi blogin puolella ja muutenkin somessa on ollut aika hiljaista. Pari-kolme kuukautta on nyt painittu rintasyöpäepäilyn kanssa, ja se on rehellisesti sanottuna vieny voimia monellakin eri tapaa. Meinasin ottaa asian täällä jo aikaisemmin puheeksi, mutta kun ei ollut mitään tietoa miten tää asia sitten päättyy, niin päätin odotella tuloksia.

Eilen sitten tehtiinkin viimeinen ultraääni ja vertailtiin niitä aikaisempiin löydöksiin ja kudosnäytteisiin. Ja onneksi ei ollut mitään syöpään viittaavaa. Bileet! Mulla on jo ennestään rintakasvaimia, ollu ihan nuoresta asti, ja mulle on tehty (vähän laiskasti) reduktioplastia 18 vuotiaana, joten hälytyskelloja soiteltiin niidenkin takia. Ultrassa onneks näkyi vaan vanha kasvain kotoisasti köllöttelemässä, ilman mitään pahoja merkkejä. Joudun nyt tosin käymään kontrolleissa tasaisin väliajoin, ja sain ajan toiselle lääkärille joka tutkii mun rintalihaksen, tai jotain. Oli vähän siansaksaa mulle tbh. Jotain rintalihaksen kudosvaurioita se tutkii.

Ja sori tietenkin jos ette halua lukea täällä tisseistä. Kukaan ei pakottanu teitä. Mut tää nyt on ollut aika iso osa mun elämää viimeaikoina, ja haluisin kannustaa kaikkia tutkimaan omansa aina välillä. Myös miehet! Kasvaimet ei oo mikään vanhojen mummojen juttu, vaan niitä voi tulla alaikäiselle, niinkuin mullekin ja monelle muulle. Tsekatkaa netistä ohjeet siihen miten tutkitaan itse onko jotain patteja ja muuta. Mun mielestä löytyy ihan opastevideota Youtubestakin!

Those of you who follow me on Instagram already know why I've been pretty quiet on social media lately. For the past 2-3 months, I've been seeing doctors because of the possibility of breast cancer. It has been hard and tiring in many different ways, which has made it difficult for me to get focused on anything else. I actually thought about telling you guys about this earlier, but since I had no idea how this was going to turn out, I decided to wait for the results first.

Yesterday they did the final ultrasound and compared them to older pictures and tissue samples, and found nothing dangerous. So I'm totally cancer free! Party or what! I've had breast tumors since I was young, and I've undergone (rather sloppy) breast reduction surgery at the age of 18, which made the doctors worry and examine things even more than usual. Luckily, in the ultrasound they only found identical tumors than couple years ago, so there was no change or increase in numbers. Just my good old tumor chilling there, no place like home. Anyway, now I need to get checked regularly, and visit some other doctor. I'm not sure what kind it was, because it was something bizarre. It has something to do with tissue damage.

And obviously, I'm sorry if you don't want to read about boobs here. But this has been a huge part of my life lately, and I'd like to share this information both as a warning & advice to my young readers that don't know they too can be affected by things such as breast tumors and cancer. Also, men can get a breast cancer too, don't forget about that! Please check your boobs regularly, you can find self-examination instructions online. I think there's even some "tutorials" about it on Youtube.

Wig: Uniqso (link!) | lenses: Uniqso (link!) | crown: Hysteria Machine | necklace: ReStyle


Tisseistä avaruusolioihin, tässä mun päivän look. Ajelin kulmakarvat pois tossa muutama päivä sitten, ja oon nyt nauttinut siitä täysin rinnoin hahahaha. Saatoin kans pelata Mass Effectiä ja haaveilla alieneista. Toi mahtava kruunu on peräisil Hysteria Machinelta, ja oon ihan rakastunut. Haudatkaa mut tän kanssa.

Peruukki ja linssit on Uniqsolta. Noi linssit on crazy/halloween linssit, mutta ei oikeastaan näytä siltä ollenkaan :D nää on vaan sellaset tosi... twilight silmät! Meikeistä nyt sen verran, että tästä luomuksesta löytyy pari Sugarpillin luomiväriä, Kat Von D:n huulipuna, ja kolme eri NYXin tuotetta. Tarkempi lista löytyy Instagrammista!

From boobs to aliens, here's today's look. I shaved my brows off a few days ago, and I've been enjoying that quite a lot. Also, I might've played some Mass Effect lately, which made me think about aliens and space, haha. This magnificent moon crown is from Hysteria Machine and I'm in love. Please bury me with this on my head.

The wig and the lenses are from Uniqso. These lenses are actually crazy/halloween lenses, but I don't think they look like it. They are just very... twilight, eyes! You can find the full list of the makeup products I used today on my Instagram.


Laitan tähän loppuun vielä kuvan parin päivän takaa kun mulla sattui olemaan noi samat linssit silmässä. Ja näytin vähän noita-akalta, mut whatever.

I'll finish this post with this picture from couple days ago, since I'm wearing those same Uniqso lenses here. I also looked a bit like a halloween witch but whatever.


8 comments :

 1. love the look Rose! thanks for sharing :)

  ReplyDelete
 2. OMG I love those makeup looks! Really creative and colorful. All that white around the eyes looks really magical and ethereal. Love it. ♥

  ☆ Shiro Samurai's Cosplay & Circle Lens Blog ☆
  ☆ Facebook Cosplay Page ☆

  ReplyDelete
 3. Glad you're fine and to read you again, excellent makeup as always :) you're such an inspiration on my work too, so i had to comment when i never do it

  ReplyDelete
 4. Yay for healthy boobs! So glad to see you back at it, you're so beautiful and magical! 😍

  ReplyDelete
 5. Sul tehtiin leikkaus koska sun rinnat oli liian suuret? Miten se vaikutti hengittämiseen o_O?

  ReplyDelete
 6. Upeat lookit! :) Etenkin toi ylempi violettiin taittava on niiiiin kaunis!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 7. Best wishes. You are young and you are a bad ass, don't get sucked in to the psychological bullshit. You will persevere. .Find the help, get your ass going and find that spark that ignites your passion and follow it. You will pass all of this and be the best you can be. Look all at all you have accomplished... hurry up and make your own make up line already!!!

  ReplyDelete
 8. Alieneja ja tissejä - loistavaa! Hyvä että otit tän rinta-asian esille, sillä totta tosiaan, patit eivät ole vain iäkkäämpien ongelma. Kasvaimet voivat olla myös hyvälaatuisia, mutta kaikki vähänkään epäilyttävä kannattaa tarkistuttaa eikä vaan elää kuvitelmissa, että ei mulle ikinä mitään käy. Rinnat ja niiden kanssa eläminen sattumoisin on naisille arkipäivää ja niillä on myös oma orgaaninen, "arkinen" ulottuvuutensa - ne ovat elävää kudosta, johon voi pesiytyä kaikkea ilkeää, eivät vaan kivat katsella ja hiplata ja oooh aah, pornooo. Kivojahan ne ovat mutteivat täysin ongelmattomia.
  Vähän repesin tolle "ultrassa onneks näkyi vaan vanha kasvain kotoisasti köllöttelemässä"-pätkälle. Ihan kuin joku sympaattinen tuttavuus se siellä vaan tervehtisi, vanha tuttava. Sulle on siis tehty rintojen pienennysleikkaus? Itse isorintaisena olen miettinyt asiaa ja itse asiassa olenkin menossa plastiikkakirurgin arvioitavaksi asian tiimoilta. Olisin pirun kiitollinen, jos asia järjestyisi. Kerro toki kokemuksestasi jos yhtään siltä tuntuu, ei oo mikään pakko jos ei tunnu mukavalta.
  Bloggailehan jatkossakin!

  ReplyDelete