Witchy Vibes

10/15/2016

Hey!

Pientä Halloweenin tuntua on ollut ilmassa, ja aattelin pikkuhiljaa alottaa mun Halloween-meikki spurtin. Ostin muutama päivä sitten Behnfordsista tosi söpön kurpitsa tikkarin, ja sain siitä inspistä tähän meikkiin. Kokeilin jotain vähän nätimpää Halloween meikkiä, ettei tuu pelkkiä maskeja tänä vuonna :-D kaikki tän lookin meikkituotteet löytyy listattuna Instagrammista.

Halloween is slowly making it's way into my makeup box, and I decided to start with my Halloween makeups. I bought a really cute pumpkin lollipop for Behnfords a few days ago, and it gave me some inspiration for this look. I wanted to do a prettier Halloween makeup, so there will be something else than just "masks" this year :-D 


 Violetin ja oranssin yhdistelmä on mun mielestä aivan ihana, ja Halloweenina siitä pääseekin nauttimaan ihan täysillä. Ootteko jo miettineet että mitä laitatte päälle Halloweenina? Mulla ei taida olla mitään menoja sillon, mutta omaksi iloksi on aina hyvä laittautua ja vaikka syödä karkkia ja kattoa leffoja :-D heh

Näissä kuvissa mulla on uusi peruukki ja linssit Uniqsolta! En tiedä erottaako kukaan kun mulla on muutenkin isot silmät, mutta nää mustat linssit on itseasiassa mini-sclerat. Jotenkin aina naurattaa kun laitan näitä silmään ja näyttää aika... normaalilta. Ja että sclera linssit ei edes peitä mulla koko silmää... Mut no, ihan sairaan söpöt nää ainakin on! Jos siis tollasta creepyä kuollutta nukkesilmää saa kutsua söpöksi. 
Peruukkikin on aivan ihana, varmaan eka harmaa peruukki pitkään aikaan joka oikeesti miellyttää silmää. Taidan kuitenkin tarvita tän kanssa jonkun selvityssuihkeen kun on niin sairaan paksu. 

I really love the color combination of purple and orange, and it's awesome that on Halloween I see it everywhere. Have you planned your Halloween costume yet? I don't think I have any reason to dress up other than to spook my cats, but sometimes it's nice to dress up just for fun even if you don't have a party to go to, or whatever, You can always just eat candy and watch horror movies in your badass costume! :-D

In these photos I'm actually wearing a new pair of lenses and a new wig from Uniqso. I don't know if you guys are able to tell, but the lenses that I'm wearing are actually mini sclera lenses. It's funny how... normal, these look on me. Just like sclera lenses don't cover my whole eye, haha. Maybe my eyeballs are just oversized. Anyway, I think these lenses look damn cute. If it's okay to call this kind of dead dolly eyes cute, lol.
I also really love the wig. It's been a long time since the last time I actually liked a grey wig. They often look weird with my skin tone, but this one looks amazing! It's so fluffy and thick, I think I might need a ... what is it in english... *googles* detangler spray? conditioner spray? Okay I have no idea what you call it but anyway.Mulla on tuolla luonnoksissa parikin postausta jotka pitäis saada ulos. Muunmuassa Viva la Divan meikkiuutuuksia ja vähän meikkisutiasiaa. Koitan saada ne ulos ensi viikon aikana! Ja hei, Halloween meikkitoiveita saa jättää. Luon aina tosi mielelläni jotain teidän ideoita!

I have a couple of posts that are almost ready to be published. Some makeup reviews and a makeup brush review! I'll try to finish them next week. Oh, and please leave me some Halloween makeup ideas if you want to! It's always fun to do looks for you guys!


7 comments :

 1. Tosi ihana! Näitä sun halloween juttuja on aina hauska seurailla! ♥
  Violetti ja oranssi sopii ihanasti yhteen, yllättävän kauniisti. Keltaisen ja violetin tiesinkin että ne on hyvä pari, mutta oranssia voisi kokeilla kans.

  Mun pikkuneiti olis varmaan ihan tutinassa jos sais ton tikkarin..no ehkä itsekin. Hihih~ ^_^

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 2. Ihanan noitamaisen lookin olet luonut :)! Jotain syystä tuli mieleen, että tuohon tyyliin voisi myös sopia violetinoranssi jokeri-tyyppinen meikki. Itse suunnittelin pukeutuvani halloweenina hieman viktoriaanishenkiseen tummanpuhuvaan asukokonaisuuten, jossa mausteena verenpunaista. Vielä jos saisi suoristettua peruukin ja jostain löytäisi edullisen silinterin niin olisi hyvä :D.
  En tiedä onko tämä erityisemmin halloweeniin sopiva meikkiehdotus, mutta olisi mielenkiintoista nähdä miten toteuttaisit The Sandman -sarjakuvan hahmon nimeltä Dead (joka on siis ihan kirjaimellisesti kuolema, ns. viikatemies).

  ReplyDelete
 3. Tää on aika upea! Mun mielestä halloweenina ei tarvitse aina olla karmeita maskeja ja vessapaperihaavoja, vaan sitä voi juhlia näin vähän 'nätimminkin'. :D Oranssi ja violetti vaan toimii, siitei pääse mihinkään.

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 4. Such a beautiful look! So creative! The lips are the best part of the look for me! It's so unique.

  ReplyDelete
 5. Harley Quinn tai Bellatrix Lestrange olis ihana nähdä sulta! Oot niin kaunis että ei voi käsittää. Tääkin look on tosi ihana, niin söpö ja samalla niin tyrmäävän upea.

  ReplyDelete
 6. Hei sinulla on noita piilareita ilmeisesti melkoinen kasa, niin kuinka usein vaihdat kaikkien piilarinesteet?

  ReplyDelete