Toned Down

11/17/2016

Moikka!

Päätin nyt näyttää paria meikkituotetta johon oon viimeaikoina tykästynyt! Oon aikaisemminkin kirjotellut Viva la Divan meikeistä ja niistä postauksista on ilmeisesti tykätty. Onhan merkki kuitenkin saatavilla Suomen Kickseissä.
VLD lähetti mulle nää kaks tuotetta postissa jonkun aikaa sitten, mutta mitään esittelyä ei pyydetty joten tää on mun omaa ajanvietettä vaan :-D 

I decided to show a cousple of makeup products that I've liked lately! These are both my Viva la Diva, a Swedish cosmetic brand. 
They sent me these as a gift, and didn't ask for a review, but since I liked the products, I decided to share at least something about them! a mini review!


Kyseessä siis Miss Blossom's Blush Orgy poskipuna duo, sekä Diva Brows Collection kulmapaletti.

Products are called Miss Blossom's Blush Orgy and Diva Brows Collection.


Blush Orgysta sen verran, että jos etsitte kylmän sävyistä poskipunaa, niin tässä on todella ihastuttava toi violetti puna "Seduce". En ymmärrä miksei kylmiä sävyjä ole poskipunissa enemmän, ne on parhaita! Molemmat näistä on sellaisia sävyjä mitä tulee käytettyä, mutta tuon violetin puoleen kallistun aika usein varsinkin nyt talvella.
Tuote levittyy tasaisesti, helppo blendata suuntaan jos toiseen, eikä sitä tule vahingossakaan liikaa vaikka VLD tuotteet onkin aina ihan älyttömän pigmenttisiä. Kaikinpuolin nappisuoritus. Pakkaus on myös tosi nätti ja kompakti.

Ainut juttu jota olisin itse muuttanut niin on noissa punissa oleva glitter. Highlight on nyt muodissa joo, mutta en oikein koe tarvetta glitterille poskipunassa. Onneksi se on vain sellaista pientä, joka ei juuri näy mihinkään. 

Tuli myös todettua että kuvat ei tee tälle yhtään oikeutta, joten jos pääsette hypistelemään tätä Kicksiin niin käykää vilkaisemassa!

The Blush Orgy has the nicest purple cool toned blush everrrrrr called "Seduce". If you are looking for one, grab this. VLD products are super affordable as well, so if they are available where you live, you should definitely check them out. I like both of these colors, but I tend to wear the purple one more often, especially now in winter.
These blushes are super pigmented, easy to apply and blend, basically nothing wrong with them at all! Oh and the package is really pretty too. Ten points for Gryffindor!

Only thing that I would've changed, was the glitter. I mean, highlights/strobing is now very much in, but I prefer my blushes without any extra sparkle.


Diva Brows kulmakarva setti/paletti onkin vähän runsaampi sisällön suhteen. Oon jo käyttänyt tätä ainakin kuukauden, ja siitä on tullut ihan luottotuote! Että jos haluu nähä lisää kuvia tästä käytössä niin seurailkaa mua instagrammissa vaan, haha.
Settiin kuuluu muutama puuterimainen kulmaväri, yksi korostusväri ja viimeisessä napissa on kulmien muotoiluun tarkoitettu vaha. Mukana on myös pinsetit, kulmasivellin ja... mitä nuo on suomeksi :-D kulmakarvamallikalvoja? En oikeesti tiedä miksikä näitä kutsutaan täälläpäin. No, niitä kuitenkin. 

Pakko kyllä myöntää että en ole noita koittanut, mutta pakko ehkä joku päivä kokeilla että miten tollasen kanssa tekee kulmat. Voisin kuvitella et nää on aika kätsyjä niille joilla ei ole omia kulmakarvoja!

The Diva Brows Collection has a bit more stuff in it, haha. I have used this for at least a month already, because I immediately took a liking to it and I use it nearly every day for my brows. So yeah, if you want to see how this looks on my face, just browse my Instagram.
This set has 4 brow colors, 1 highlighter and in the last pan is a wax meant for brow shaping. There's also a pair of tweezers, a brush and.. what were these called? Eyebrow templates of some sort?

I haven't tried the templates yet though. I imagine they are especially handy if you don't have any eyebrows!


Tuossa yllä jo kerroinkin että tästä on tullut ihan luottotuote. Toimivuudessa ei ole yhtään mitään valitettavaa tämänkään kohdalla. Vähän mietityttää kyllä että kauan tää kestää käyttöä, koska noi värinapit on aika pieniä. No, ei ainakaan vielä pohja häämötä missään ja tossa on onneksi kaksi tummaa väriä mitä käyttää jos toinen vaikka loppuukin joskus.

Yleensä mua ei häiritse tälläset asiat, mutta toi leopardikuvioitu pakkaus on mun mielestä kamala. agghhh :-D

Like I already wrote above, this has become sort of an everyday product for me. I don't find anything at all wrong with this product either. All colors work wonderfully, even the little brush that came with it is actually pretty good. I do wonder though, how long will this palette last? The pans are pretty small.

Also, usually I don't feel this way but... that leopard print packaging is just awful :-D agghhhh


Tässä lopuksi vielä eiliseltä pari kuvaa. Eyeliner loppui joten puolipakotettuna kokeilin jotain kevyempää meikkiä. Ja vielä ruskee tukka, huhhuh. 

Näistä linsseistä on kyselty mun instagrammissa ihan sikana (myönnän käyttäneeni nyt vaan näitä kun on niin ihanat aaa :-D) joten tässä nyt niistäkin sitten asiaa! 

Also here's a couple of photos from yesterday. I ran out of eyeliner, so I was forced to try something more natural lmao. And I even have a brown hair. Gosh.

People have been asking about these lenses A LOT on my instagram, so I wrote a little about them as well.


Linssit on Uniqson uudesta Western Eyes mallistosta. Mallin nimi on "Frozen Gray", laitan tuohon alle vielä suoran linkin jos haluaa suoraan mennä katsomaan vain näitä linssejä.
Väriltään nää on todella kirkkaan harmaat, joissa on keskellä hieman tuollaista kullanruskeaa väriä. Ja kun mä sanon kirkkaan harmaat... tarkotan et todellakin kirkkaan harmaat :-D tietynlaisessa valossa nää saattaa olla jopa vähän pelottavat, mutta kuitenkin ihan hurjan kauniit. Menkää kattoo mun instasta pari aikasempaa lookkia näiden kanssa niin näkyy miltä näyttää runsaammalla meikillä.

Peruukki on myös Uniqsolta, ja onkin muuten yks parhaista ruskeista peruukeista mitä mulla on koskaan ollut. Ei kiillä yhtään! Tää on myös semi anime. Toimis varmaan hyvin johonkin cossiin hmmm..

These lenses are from Uniqso's new lens series called Western Eyes. The model is "Frozen Gray", I'll put a link under the next picture so you can click there if you are interested in seeing more!
These lenses are very bright gray color with some golden brown color in the middle. And when I say bright.. I mean it. They can look almost scary in some light, but they are still super beautiful. I've posted more pictures of me wearing these on my Instagram, so go check them out!

This wig is from Uniqso as well, and it's one of the best brown wigs I've ever had. It doesn't shine at all! It's also very cute. Almost anime. Probably good for cosplaying, hmm...Huhhuh onpa muuten puuduttavaa kirjottaa kahdella kielellä. Tykkään hurjasti kirjottaa suomeksi mutta alkaa tuntua siltä että tää ois vaan niin paljon helpompaa jos kirjottas pelkästään englanniksi.


2 comments :

  1. Näyttääpä hyvältä tuo kulmapaletti! Mainioita sävyjä, täytyy varmaan itsekkin käydä ostamassa. Mihin tuo nude sävy on tarkoitettu?

    Ja ei, et kyllä rupea kirjoittamaan pelkällä englannilla :( Terveisin yksi ahkera seuraaja jolta englanti ei kovin hyvin taitu.

    ReplyDelete
  2. Sabluuna lienee oikea nimitys noille kulmakarva-asioille..

    ReplyDelete